Quin Vlogt Sneeuwvakantie

Quin met sneeuwvoetbal
UberQuinGames

Quin met sneeuwvoetbal

Mooi in beeld gebracht door Quin. Voor de eerste keer is hij op skivakantie in Frankrijk. En vrijwel meteen als hij met zijn ouders bij het hotel aankomt gaat hij samen met Enzo Knol voetballen!

Nou ja, het is een bijzondere vorm van voetbal in de sneeuw. Je speelt het spelletje gestoken in een enorme opgeblazen bal. Voordeel: als je valt maakt het niks uit, want de luchtkussens van de doorzichtige bal breken je val. Enzo en Quin spelen tegen een andere team, maar wie wint er?

Knolpower wint!

Dat vertelt Quin niet, maar het is niet moeilijk te raden. Het team met Knolpower natuurlijk! Quin had de bedoeling om de vlogs meteen vanuit Frankrijk online te zetten. Helaas. De internetverbinding in het hotel is ontzettend traag.

Dat hadden we ook al gehoord van Enzo die daar terzelfder tijd was. Maar Enzo kon dankzij de hulp van KPN alsnog zijn vlogs op tijd online zetten.

Quin had blijkbaar nog geen goede deal kunnen sluiten met het telecom bedrijf. Komt wel! Met inmiddels meer dan 188.000 abonnees moet er volgend jaar best wel een bedrijf zijn dat Quin wil helpen.

Zie ook: Quin bedankt Enzo Knol voor Knolpower kleding
Alle berichten over Quin

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UberQuinGames
Bumper Ernstig Ziek – Moet Worden Geopereerd!

“Het houd in dat Bumper gewoon kanker heeft.” Zo begint een verdrietige Quin van der Zeeuw zijn vlog ‘Bumper heeft een tumor’. Het gaat niet goed met Bumper, de hond die vooral bekend werd uit de video’s van Enzo Knol. Woensdagavond reageerde Bumper ineens nergens mee op en leek heel …

UberQuinGames
Quin Heeft YouTube-kanaal Eindelijk Weer Terug – Einde Aan Nachtmerrie

Quin opgelucht: “We hebben het hele YouTube-kanaal weer terug, alles is weer van mij, alle video’s staan weer online. We zijn wel 12.000 abonnees verloren.” Dat was even schrikken. Quin van der Zeeuw’s YouTube-kanaal bleek gehackt. Quin begreep er niks van. Hij deed toch aan tweetrapsverificatie? Wat blijkt? Quin had …

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ┬┤alcoholist┬┤. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …