Quin Vlogt Sneeuwvakantie

Quin met sneeuwvoetbal
UberQuinGames

Quin met sneeuwvoetbal

Mooi in beeld gebracht door Quin. Voor de eerste keer is hij op skivakantie in Frankrijk. En vrijwel meteen als hij met zijn ouders bij het hotel aankomt gaat hij samen met Enzo Knol voetballen!

Nou ja, het is een bijzondere vorm van voetbal in de sneeuw. Je speelt het spelletje gestoken in een enorme opgeblazen bal. Voordeel: als je valt maakt het niks uit, want de luchtkussens van de doorzichtige bal breken je val. Enzo en Quin spelen tegen een andere team, maar wie wint er?

Knolpower wint!

Dat vertelt Quin niet, maar het is niet moeilijk te raden. Het team met Knolpower natuurlijk! Quin had de bedoeling om de vlogs meteen vanuit Frankrijk online te zetten. Helaas. De internetverbinding in het hotel is ontzettend traag.

Dat hadden we ook al gehoord van Enzo die daar terzelfder tijd was. Maar Enzo kon dankzij de hulp van KPN alsnog zijn vlogs op tijd online zetten.

Quin had blijkbaar nog geen goede deal kunnen sluiten met het telecom bedrijf. Komt wel! Met inmiddels meer dan 188.000 abonnees moet er volgend jaar best wel een bedrijf zijn dat Quin wil helpen.

Zie ook: Quin bedankt Enzo Knol voor Knolpower kleding
Alle berichten over Quin

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …

UberQuinGames
Quin Laat Vriendin Zien Op Instagram

Er is zo vaak al aan Quin gevraagd of hij een vriendin heeft en nu kan de Zeister YouTuber volmondig JA daarop antwoorden. Het broertje van Dee heeft vandaag een foto geplaatst op Instagram waarop je hem samen met een meisje ziet. Haar naam is Isa en meer weten we …

UberQuinGames
2
Moeder Dee In Beeld – Quin Bereikt 400.000 Abonnees

José, de moeder van Dee, komt eindelijk weer voor in een video, dit keer van haar zoon Quin. Het broertje van Dee viert dat hij de 400.000 abonnees heeft bereikt met zijn YouTube-kanaal UberQuin. Hoewel Enzo Knol vaak vlogt in huize Van der Zeeuw komen de ouders van Dee bijna …