Quin Prijst Horloge Aan Voor Goed Doel Maar Wie Zit Achter 1Face?

Quin met Face1
UberQuinGames

Quin met Face1

Quin van der Zeeuw prijst op zijn Instagram een bijzonder horloge aan. Hij heeft het van 1Face die deze horloges verkoopt voor het goede doel. Maar wie gaat achter Face1 schuil?

Ze verkopen de horloges in verschillende kleuren. Elke kleur staat voor een goed doel. Quin heeft voor zwart gekozen dat staat voor kankerbestrijding.

Dit is wat de YouTuber schrijft: “Zij verkopen horloges en geven het geld wat ze verdienen aan het goede doel. De kleur van het horloge bepaalt welke goede doel.(…). Zo heb je bijvoorbeeld oranje; die staat voor de dierenbescherming. Er zijn nog 6 andere kleuren met goede doelen.”

Hij zegt er niet bij hoeveel die kost. Op de Engelstalige website staan de goedkoopste voor 40 euro. Ze zijn ook te koop voor 99 euro en met wijzerplaat 77 euro.

Wie zit achter 1Face?

Het wordt me overigens niet duidelijk wie nu achter 1Face schuil gaat. De Engelstalige informatie op hun site blinkt uit in onduidelijkheid, slechts algemene informatie. Geen namen van personen of bekende organisaties die dit ondersteunen.

En vooral: wie controleert dat dit geld ook echt goed terecht komt? Geen idee! Kan allemaal wel prima op orde zijn, maar er zijn in Nederland al genoeg betrouwbare organisaties die zich hiermee bezig houden.

Suggestie: Mocht je geld geven voor het goede doel is het dan niet beter rechtstreeks aan de goede doelen in Nederland te geven? Word je ook nog eens in het Nederlands toegesproken.

Wel goede actie van Quin natuurlijk om zich in te zetten voor kankerbestrijding!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …

UberQuinGames
Quin Laat Vriendin Zien Op Instagram

Er is zo vaak al aan Quin gevraagd of hij een vriendin heeft en nu kan de Zeister YouTuber volmondig JA daarop antwoorden. Het broertje van Dee heeft vandaag een foto geplaatst op Instagram waarop je hem samen met een meisje ziet. Haar naam is Isa en meer weten we …

UberQuinGames
2
Moeder Dee In Beeld – Quin Bereikt 400.000 Abonnees

José, de moeder van Dee, komt eindelijk weer voor in een video, dit keer van haar zoon Quin. Het broertje van Dee viert dat hij de 400.000 abonnees heeft bereikt met zijn YouTube-kanaal UberQuin. Hoewel Enzo Knol vaak vlogt in huize Van der Zeeuw komen de ouders van Dee bijna …