Quin Laat Zich Kaal Scheren

Nieuws
5

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan.

Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij er aan toe: ‘En niemand weet het nog. Ik ga het proberen. Let’s go!’

Het is wachten op het eerstvolgende filmpje of hij het ook echt zal uitvoeren. Heeft hij soms een weddenschap verloren? Wellicht zien we het in zijn eerstvolgende YouTube-video. Zie ook: Quin in ziekenhuis

Als ik een reactie plaats komen de nieuwere berichten wel op de voorpagina.
Maar als ik dan mijn cookies wis is het weer terug bij het oude

Ik ben ermee bezig. Als je overigens via je pc zoals ik doe de site bekijk dan is het wel up to date. Maar ik merk ook als ik het via mijn tablet bekijk dan krijg ik de updates weer niet. Maar ik ga het uitzoeken. Duurt wel even 😉

Admin, is prima, dat jij het uitzoekt, maar ook op een normale pc of laptop is het euvel aanwezig. Aangezien ik 3 laptops heb, 1 pc, 2 tablets en 2 smartphones komt op alle het euvel voor. Mvg RH.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UberQuinGames
Bumper Ernstig Ziek – Moet Worden Geopereerd!

“Het houd in dat Bumper gewoon kanker heeft.” Zo begint een verdrietige Quin van der Zeeuw zijn vlog ‘Bumper heeft een tumor’. Het gaat niet goed met Bumper, de hond die vooral bekend werd uit de video’s van Enzo Knol. Woensdagavond reageerde Bumper ineens nergens mee op en leek heel …

UberQuinGames
Quin Heeft YouTube-kanaal Eindelijk Weer Terug – Einde Aan Nachtmerrie

Quin opgelucht: “We hebben het hele YouTube-kanaal weer terug, alles is weer van mij, alle video’s staan weer online. We zijn wel 12.000 abonnees verloren.” Dat was even schrikken. Quin van der Zeeuw’s YouTube-kanaal bleek gehackt. Quin begreep er niks van. Hij deed toch aan tweetrapsverificatie? Wat blijkt? Quin had …

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …