Quin Laat Zich Kaal Scheren

Nieuws
5

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan.

Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij er aan toe: ‘En niemand weet het nog. Ik ga het proberen. Let’s go!’

Het is wachten op het eerstvolgende filmpje of hij het ook echt zal uitvoeren. Heeft hij soms een weddenschap verloren? Wellicht zien we het in zijn eerstvolgende YouTube-video. Zie ook: Quin in ziekenhuis

Als ik een reactie plaats komen de nieuwere berichten wel op de voorpagina.
Maar als ik dan mijn cookies wis is het weer terug bij het oude

Ik ben ermee bezig. Als je overigens via je pc zoals ik doe de site bekijk dan is het wel up to date. Maar ik merk ook als ik het via mijn tablet bekijk dan krijg ik de updates weer niet. Maar ik ga het uitzoeken. Duurt wel even 😉

Admin, is prima, dat jij het uitzoekt, maar ook op een normale pc of laptop is het euvel aanwezig. Aangezien ik 3 laptops heb, 1 pc, 2 tablets en 2 smartphones komt op alle het euvel voor. Mvg RH.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …

UberQuinGames
Quin Laat Vriendin Zien Op Instagram

Er is zo vaak al aan Quin gevraagd of hij een vriendin heeft en nu kan de Zeister YouTuber volmondig JA daarop antwoorden. Het broertje van Dee heeft vandaag een foto geplaatst op Instagram waarop je hem samen met een meisje ziet. Haar naam is Isa en meer weten we …

UberQuinGames
2
Moeder Dee In Beeld – Quin Bereikt 400.000 Abonnees

José, de moeder van Dee, komt eindelijk weer voor in een video, dit keer van haar zoon Quin. Het broertje van Dee viert dat hij de 400.000 abonnees heeft bereikt met zijn YouTube-kanaal UberQuin. Hoewel Enzo Knol vaak vlogt in huize Van der Zeeuw komen de ouders van Dee bijna …