Quin Instagram Was Gehacked!

Instagram van Quin
UberQuinGames

Instagram van Quin

Het Instagram account van Quin was gisteravond een paar uur gehacked! De hacker – degene die zijn account had overgenomen – verspreidde het opmerkelijke bericht dat je een iPhone kon winnen.

Quin zou zogenaamd maar liefst 6 iPhones mogen weggeven. Dat was natuurlijk niet zo, maar als je had gedaan wat de hacker wilde kon je dat zomaar heel veel geld kosten!

Op een even vreemde manier maakte Quin bekend dat zijn Instagram door iemand anders was overgenomen. Hij retweette een bericht van een ander dat hij was gehacked. Hij tweete dat niet zelf. Ook zette de populaire YouTuber een wat donkere uitgevallen foto op Snapchat met diezelfde mededeling.

Dee nam account over

Na ongeveer 3 uur verscheen Dee op zijn account in een filmpje dat alles weer in orde was. Quin was inmiddels naar bed toe want hij moest de volgende dag naar school. Ze raadde aan dat mensen die op het nepbericht over de iPhone waren ingegaan meteen het woord STOP te sms’en. Als je dat niet deed zat je vast aan een duur abonnement, waarschuwde Dee bezorgd.

Opmerkelijk is dat dit filmpje de volgende weer van Quin’s account is verdwenen! Maar wees gerust: nu is zijn Instagram account weer volledig in handen van de YouTuber uit Zeist. Dit bevestigt Quin met twee krachtige woorden: “I’m back”

Zie ook: Quin wordt gestalkt!
Quin komt met eigen ‘ UberQuin’ kleding

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UberQuinGames
Bumper Ernstig Ziek – Moet Worden Geopereerd!

“Het houd in dat Bumper gewoon kanker heeft.” Zo begint een verdrietige Quin van der Zeeuw zijn vlog ‘Bumper heeft een tumor’. Het gaat niet goed met Bumper, de hond die vooral bekend werd uit de video’s van Enzo Knol. Woensdagavond reageerde Bumper ineens nergens mee op en leek heel …

UberQuinGames
Quin Heeft YouTube-kanaal Eindelijk Weer Terug – Einde Aan Nachtmerrie

Quin opgelucht: “We hebben het hele YouTube-kanaal weer terug, alles is weer van mij, alle video’s staan weer online. We zijn wel 12.000 abonnees verloren.” Dat was even schrikken. Quin van der Zeeuw’s YouTube-kanaal bleek gehackt. Quin begreep er niks van. Hij deed toch aan tweetrapsverificatie? Wat blijkt? Quin had …

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …