Quin Instagram Was Gehacked!

Instagram van Quin
UberQuinGames

Instagram van Quin

Het Instagram account van Quin was gisteravond een paar uur gehacked! De hacker – degene die zijn account had overgenomen – verspreidde het opmerkelijke bericht dat je een iPhone kon winnen.

Quin zou zogenaamd maar liefst 6 iPhones mogen weggeven. Dat was natuurlijk niet zo, maar als je had gedaan wat de hacker wilde kon je dat zomaar heel veel geld kosten!

Op een even vreemde manier maakte Quin bekend dat zijn Instagram door iemand anders was overgenomen. Hij retweette een bericht van een ander dat hij was gehacked. Hij tweete dat niet zelf. Ook zette de populaire YouTuber een wat donkere uitgevallen foto op Snapchat met diezelfde mededeling.

Dee nam account over

Na ongeveer 3 uur verscheen Dee op zijn account in een filmpje dat alles weer in orde was. Quin was inmiddels naar bed toe want hij moest de volgende dag naar school. Ze raadde aan dat mensen die op het nepbericht over de iPhone waren ingegaan meteen het woord STOP te sms’en. Als je dat niet deed zat je vast aan een duur abonnement, waarschuwde Dee bezorgd.

Opmerkelijk is dat dit filmpje de volgende weer van Quin’s account is verdwenen! Maar wees gerust: nu is zijn Instagram account weer volledig in handen van de YouTuber uit Zeist. Dit bevestigt Quin met twee krachtige woorden: “I’m back”

Zie ook: Quin wordt gestalkt!
Quin komt met eigen ‘ UberQuin’ kleding

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …

UberQuinGames
Quin Laat Vriendin Zien Op Instagram

Er is zo vaak al aan Quin gevraagd of hij een vriendin heeft en nu kan de Zeister YouTuber volmondig JA daarop antwoorden. Het broertje van Dee heeft vandaag een foto geplaatst op Instagram waarop je hem samen met een meisje ziet. Haar naam is Isa en meer weten we …

UberQuinGames
2
Moeder Dee In Beeld – Quin Bereikt 400.000 Abonnees

José, de moeder van Dee, komt eindelijk weer voor in een video, dit keer van haar zoon Quin. Het broertje van Dee viert dat hij de 400.000 abonnees heeft bereikt met zijn YouTube-kanaal UberQuin. Hoewel Enzo Knol vaak vlogt in huize Van der Zeeuw komen de ouders van Dee bijna …