Quin en Enzo Spelen Fortnite – Kijker Doneert 200 Euro!

UberQuinGames
3

‘Dit is echt niet normaal meer!’ roept Quin uit als hij ziet hoeveel donaties er binnenkomen tijdens de livestream. Quin speelde gisteravond live het razend populaire spelletje Fortnite samen met Enzo Knol die dit voor de eerste keer doet.

En nog nooit heeft Quin zoveel kijkers gehad op een livegame! Binnen de korste keren ging hij richting de 10.000 kijkers. Maar ook ging achterelkaar het donatieliedje af zodra iemand doneerde. De meeste doneerden een euro, maar iemand die schuilgaat achter de naam Frostigames maakt 100 euro over naar de jonge gamer!

Quin kan er niet over uit en gaat helemaal door zijn dak. ‘Abonneer op die gast O my God!’ roept hij uit. ‘Frosty! Dit is echt niet normaal! Nee, wat the hell. Dit is echt ongekend!’.

200 euro donatie

Maar dat is nog niet alles: voor de tweede keer doneert deze jongen 100 euro. Totaal 200 euro. En continue blijven ook de gewone donaties van een paar euro’s doorkomen. En ene Stefkuuh wil niet achterblijven en doneert 50 euro! Weer een ander doneert 21,99 euro.

En Henri wil 55 euro kwijt! Glen geeft 2 keer 50 euro! Quin: ‘Dit is ONGEKEND. Fucking hell! Dit is echt niet normaal’. Zelfs ‘EenhoornJoost’ heeft er een eurootje voor over om eventjes in beeld te verschijnen.

Bedanken

Het kan zomaar dat Quin die stage loopt bij Enzo rond de 600 euro gecashed heeft aan het einde van de stream. Quin geeft wel aan dat hij binnenkort giveaways gaat doen om al die donateurs te bedanken.

Eerder had Stefan van StukTv en Paul Goudsmit van KingAlert geprotesteerd tegen dit doneersysteem dat overigens bij livegamers heel gewoon is. Iedere gamer lijkt donaties te accepteren en zo te zien kan je er veel mee ophalen.

Zelf heeft Enzo Knol nog geen Fortnite op zijn eigen kanaal gespeeld, maar hij denkt er wel over na.

Zou zo maar kunnen. Als Katja Schuurman in beeld komt op televisie kan ik dan ook doneren? Zij heeft het niet nodig, maar Quin ook niet. Als ik naar Paultje kijk, krijg ik dan geld?

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UberQuinGames
Bumper Ernstig Ziek – Moet Worden Geopereerd!

“Het houd in dat Bumper gewoon kanker heeft.” Zo begint een verdrietige Quin van der Zeeuw zijn vlog ‘Bumper heeft een tumor’. Het gaat niet goed met Bumper, de hond die vooral bekend werd uit de video’s van Enzo Knol. Woensdagavond reageerde Bumper ineens nergens mee op en leek heel …

UberQuinGames
Quin Heeft YouTube-kanaal Eindelijk Weer Terug – Einde Aan Nachtmerrie

Quin opgelucht: “We hebben het hele YouTube-kanaal weer terug, alles is weer van mij, alle video’s staan weer online. We zijn wel 12.000 abonnees verloren.” Dat was even schrikken. Quin van der Zeeuw’s YouTube-kanaal bleek gehackt. Quin begreep er niks van. Hij deed toch aan tweetrapsverificatie? Wat blijkt? Quin had …

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …