Quin en Enzo Spelen Fortnite – Kijker Doneert 200 Euro!

UberQuinGames
3

‘Dit is echt niet normaal meer!’ roept Quin uit als hij ziet hoeveel donaties er binnenkomen tijdens de livestream. Quin speelde gisteravond live het razend populaire spelletje Fortnite samen met Enzo Knol die dit voor de eerste keer doet.

En nog nooit heeft Quin zoveel kijkers gehad op een livegame! Binnen de korste keren ging hij richting de 10.000 kijkers. Maar ook ging achterelkaar het donatieliedje af zodra iemand doneerde. De meeste doneerden een euro, maar iemand die schuilgaat achter de naam Frostigames maakt 100 euro over naar de jonge gamer!

Quin kan er niet over uit en gaat helemaal door zijn dak. ‘Abonneer op die gast O my God!’ roept hij uit. ‘Frosty! Dit is echt niet normaal! Nee, wat the hell. Dit is echt ongekend!’.

200 euro donatie

Maar dat is nog niet alles: voor de tweede keer doneert deze jongen 100 euro. Totaal 200 euro. En continue blijven ook de gewone donaties van een paar euro’s doorkomen. En ene Stefkuuh wil niet achterblijven en doneert 50 euro! Weer een ander doneert 21,99 euro.

En Henri wil 55 euro kwijt! Glen geeft 2 keer 50 euro! Quin: ‘Dit is ONGEKEND. Fucking hell! Dit is echt niet normaal’. Zelfs ‘EenhoornJoost’ heeft er een eurootje voor over om eventjes in beeld te verschijnen.

Bedanken

Het kan zomaar dat Quin die stage loopt bij Enzo rond de 600 euro gecashed heeft aan het einde van de stream. Quin geeft wel aan dat hij binnenkort giveaways gaat doen om al die donateurs te bedanken.

Eerder had Stefan van StukTv en Paul Goudsmit van KingAlert geprotesteerd tegen dit doneersysteem dat overigens bij livegamers heel gewoon is. Iedere gamer lijkt donaties te accepteren en zo te zien kan je er veel mee ophalen.

Zelf heeft Enzo Knol nog geen Fortnite op zijn eigen kanaal gespeeld, maar hij denkt er wel over na.

Onderzoek heeft geleerd dat de onbekende kijker Paul Goudsmit was. Daardoor heeft hij weer voer voor zijn King Alert.

Denk dat die 2de x 100€ een foutje is, want ING heeft een vage storing waardoor alles dubbel afgeschreven word!

Zou zo maar kunnen. Als Katja Schuurman in beeld komt op televisie kan ik dan ook doneren? Zij heeft het niet nodig, maar Quin ook niet. Als ik naar Paultje kijk, krijg ik dan geld?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …

UberQuinGames
Quin Laat Vriendin Zien Op Instagram

Er is zo vaak al aan Quin gevraagd of hij een vriendin heeft en nu kan de Zeister YouTuber volmondig JA daarop antwoorden. Het broertje van Dee heeft vandaag een foto geplaatst op Instagram waarop je hem samen met een meisje ziet. Haar naam is Isa en meer weten we …

UberQuinGames
2
Moeder Dee In Beeld – Quin Bereikt 400.000 Abonnees

José, de moeder van Dee, komt eindelijk weer voor in een video, dit keer van haar zoon Quin. Het broertje van Dee viert dat hij de 400.000 abonnees heeft bereikt met zijn YouTube-kanaal UberQuin. Hoewel Enzo Knol vaak vlogt in huize Van der Zeeuw komen de ouders van Dee bijna …