Quin en Enzo Knol Trending Op YouTube

Enzo en Quin
UberQuinGames
3

Enzo en Quin

Quin staat op dit moment nummer 8 op de trendinglijst van YouTube. Een bijzondere prestatie. Het filmpje over zijn ziekenhuisopname is binnen een dag al 100.000 keer bekeken. Hij wordt daarin gefilmd door Enzo over wat er met hem is gebeurd en waarom hij geopereerd is.

Zie: Quin met spoed in ziekenhuis

Ziekenhuisvlog

Hoe die trendinglijst werkt is overigens een compleet mysterie. De vlog van Enzo Knol staat twee plaatsen lager op nummer 11 op dit moment, maar heeft wel ruim 315.000 views binnen 1 dag behaald, 3 keer zoveel als die van Quin. Die heeft als titel: Quin in ziekenhius.

Ook met andere scores op de trendinglijst is het duidelijk dat YouTube nu niet alleen maar kijkt naar het aantal views, maar vooral naar andere zaken. Enzo staat in totaal met 4 video’s waar zijn naam aan verbonden is in die trendinglijst.

Huilvideo Hanni

Nog een keer zie je hem met zijn Minecraft-aflevering en de vierde is de huilvideo van vrijgezel en miljonair Hanni Hanna: Mijn ervaring met Enzo Knol. Die staat op nummer 4 en is al ruim 400.000 keer bekeken. Zoveel views heeft de ‘celebrity hairdresser’ nog nooit op zijn kanaal gehad!

De Utrechtse Job (@itsajob) zag die aantal views ook en twitterde grappend: ‘Ik wil ook beef met Enzo, kijk die views lol”. De lawaaivlogger Hanni Hanna kan hier dan nog 1 keer van genieten. Enzo hoeft hij niet meer te verwachten in zijn kappersstoel.

33 miljoen views

Wat we ook niet hoeven te verwachten is dat Enzo op al dat gejammer van een 28-jarige man die zich afgewezen door hem voelt nog gaat reageren. Afgelopen maand heeft de YouTuber ruim 33 miljoen views op zijn kanaal gehad. En dat allemaal zonder ook maar 1 keer te klagen over een andere YouTuber.

Zie ook: Vrijgezel Hanni Hanna kwaad op Enzo vanwege te weinig aandacht
Quin van der Zeeuw – het broertje van Dee

x

Paul Goudsmit en Hanni Hanna’s subscribers zakken na het afbranden van Enzo Knol hype weer richting het normale niveau.
Als Enzo Knol heel slim is dan snort hij een OxBoard leverancier op en geeft hij een giveaway weg van 100 Oxboards bij het bereiken van zijn 1.000.000.000 views. En achter de schermen de kosten 50/50 delen met de fabrikant. Kost Enzo maximaal 100x 100 = 10.000 euro (dat kan hij wel lijden in zijn portomonnee). Hij geeft Hanni Hanna daarmee voor eens en altijd het nakijken!!!! (het liefst in de kleur groen, whahaha)

Enzo Knol kan rechtzaak winnen i.v.m. valse cq onjuiste informatie naar buiten brengen door Hanni Hanna in zijn video van 02-11-2016 m.b.t. de Porsche waar Enzo 3 dagen in rond reed.

Zijn slagingskans dat hij de rechtzaak wint is groter dan 80%.

Hanni vertelt in zijn video op 02-11-2016 “Mijn ervaringen met Enzo Knol”, Dat werken en prive moet je gescheiden houden sowieso. VIPCARS is ons euuuh familiebedrijf, broer en samen met buurjongen die e.e.a. regelt. Het is een familie. Hij belde zijn broer. Enzo Knol wil jouw auto, weet je wat laten wij een deal maken. Helaas deal is hij niet nagekomen. Hanni zegt, de Porsche kost wel een kleine 2000 euro om te huren voor die 3 dagen (26.33min.)

Enzo kan naar de rechter stappen.
Feit 1) “Jouw auto” betekent niet onze auto of de auto van VIPCARS023
Uitslag: dit kan een verspreking zijn dat Hanni drie zaken door elkaar haalt en onder jouw auto of onze auto of VIPCARS023 verstaat. Rechter zal dat toetsen.
Feit 2) De Porsche was tussen 01-03-2016 en 05-07-2016 in prive bezit van een particulier.
Uitslag: Het huur tarief is niet van toepassing. Er is geen sprake van commercieel recht of geschil. Men spreekt bij bekenden of vrienden over leenrecht of vriendendienst. Het zij voor een vergoeding het zij met gesloten beurzen of voor wat hoort wat. Omdat de auto particulier eigendom is in de bewuste periode (begin april 2016) dat Enzo hier in reed, geeft Hanni Hanna onjuiste informatie in zijn video.
Feit 3) Enzo maakte een opname van deze Porsche met op de achtergrond reclame voor VIPCARS023.
Uitslag: Vanuit gaande dat Enzo niet wist dat deze Porsche in particulier bezit was ten tijde dat hij reclame maakte in zijn vlog voor VIPCARS023 is er geen relatie tussen de particuliere Porsche en VIPCARS023. Enzo is bewust op het verkeerde been gezet. Dit afgezet wat Hanni Hanna zegt in zijn video is dit laster.
Feit 4) i.c.m. bovenstaande feiten, geeft Hanni Hanna in zijn video bewust verkeerde, onvolledige en onjuiste informatie. Het zwart maken van Enzo Knol is een feit.
Uitslag a) de rechter zal Hanni Hanna verplichten te rectifiseren op zijn YouTube account in een aparte video en zijn verontschuldigen moeten aanbieden
Uitslag b) de rechter zal bepalen dat wat er gezegt wordt over de Porsche in deze video verwijdert moet worden
Uitslag c) de rechter zal bepalen dat alle comments m.b.t. deze Porsche verwijderd dienen te worden

De rechter zal ook onderzoeken hoe het komt dat deze Porsche eerst is gelabeld als Huur (19-10-2015 / 01-03-2016) vervolgens gelabeld als Particulier (01-03-2016 / 05-07-2016) om vervolgens op 05-07-2016 weer de verhuur in te gaan tot op heden. Vanuitgaande dat het om hetzelfde autoverhuurbedrijf VIPCARS023 of aanverwante entiteiten die betrekking hebben op VIPCARS023 en de rol van de particulieren die bij deze auto’s spelen.
Gaat het om: balans oppoetsen, waarde vermindering creeren al of niet met andere entiteiten, belastingregels en belastingafdracht, verkoopfacturen, inkoopfacturen etc. etc.

Wordt een interessant verhaal.

By the way: The MaybachS500 staat sinds 05-08-2016 ook als particulier gelabeld. Daarvoor heeft deze auto in de verhuur gezeten.

Helaas geen tijd om de hele video opnieuw te analyseren. Als je correct alles zou uittypen wat er gezegd wordt zie je duidelijk dat Hanni Hanna vaak zich zelf tegenspreekt. Paultje zit erbij voor spek en bonen. Tevens is ook geen enkele vraag gesteld door Paul of door Hanni Hanna zelf, “wat had Hanni Hanna anders of beter kunnen doen om e.e.a. te vermijden dan wel niet op te lossen?” Meneer Hanna richt zijn commerciele pijlen (wespennest, spinnenweb) op dit moment op Dylan Haegens. Hanni wil Dylan uiteraard gebruiken als springplank voor zijn eigen successen.

En ja hoor daar heb ik geen glazenbol voor nodig.
Hanni Hanna zet zijn vlog 78 online met als gast Dylan Haegens. Hanni bezoekt Dylan in Venray.
Hanni heeft binnen no time gezegd dat Dylan zijn haar moet knippen in zijn kapperszaak in Hoofddorp. Dit verzoek wordt later nog eens herhaald. Zo denkt Hanni, mijn eerste reclame voor mijn kapsalon is binnenkort een feit (money money money) en in de pocket. Op 6.48 zegt Hanni: om succes te hebben moet je alles zelf doen. Whahaha valse Hanni Hanna is aan het woord. En de geweldige prijzen, zo zegt Hanni Hanna bevat dit keer een etuitje.
Zoals reeds eerder geschreven, Hanni’s commerciele format wordt uitgerold. Wordt vervolgt.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UberQuinGames
Bumper Ernstig Ziek – Moet Worden Geopereerd!

“Het houd in dat Bumper gewoon kanker heeft.” Zo begint een verdrietige Quin van der Zeeuw zijn vlog ‘Bumper heeft een tumor’. Het gaat niet goed met Bumper, de hond die vooral bekend werd uit de video’s van Enzo Knol. Woensdagavond reageerde Bumper ineens nergens mee op en leek heel …

UberQuinGames
Quin Heeft YouTube-kanaal Eindelijk Weer Terug – Einde Aan Nachtmerrie

Quin opgelucht: “We hebben het hele YouTube-kanaal weer terug, alles is weer van mij, alle video’s staan weer online. We zijn wel 12.000 abonnees verloren.” Dat was even schrikken. Quin van der Zeeuw’s YouTube-kanaal bleek gehackt. Quin begreep er niks van. Hij deed toch aan tweetrapsverificatie? Wat blijkt? Quin had …

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …