Quin Duikt Plotseling Weer Op Bij Enzo Knol – Nu Dee Nog

UberQuinGames
1

In de vlog van Enzo Knol ‘Blind de kikker schieten’ duikt ineens Quin weer op, dit tot verrassing van veel kijkers. En niet alleen dat: op Quin’s Instagram is reeds een aankondiging te zien van een video die hij samen met Enzo heeft opgenomen.

In de vlog doet Enzo alsof het niks bijzonders is, maar dat is het natuurlijk wel. Het is weer een aanwijzing dat de relatie tussen hem en Dee helemaal niet definitief uit is. Betekent dit dat ook zijn ex binnenkort weer in Enzo’s vlogs verschijnt?

Nu Dee nog?

Het geeft in ieder geval wel aan dat de relatie tussen de vlogger en de familie Van der Zeeuw nog uitstekend is. Ook liet Enzo in een interview met Rob Geus eerder ontvallen dat ze nog veel met elkaar praten. En een meisje beweert Enzo en Dee te hebben gezien in een hotel in Arnhem. Zie: Enzo en Dee weer samen?

Ondertussen zie je Dee samen met leden van het YouTube-kanaal Ponkers al een vervroegde Kerstfeest vieren naar aanleiding van de premiere van de film ‘Daddy’s Home 2′. Op haar Twitter antwoord ze een kritische twitteraar over haar vrienden dat ze naast een zus en een broertje nog ’48 nieuwe vrienden’ heeft. Er is nog geen aanwijzing dat Dee verliefd is op 1 van die jongens. Wordt vervolgd.

Enzo maakt shit onverstaanbaar

Weetje: de afgelopen tijd hoort de aandachtige luisteraar af en toe een kort fluitje in Enzo’s vlogs. Dat betekent dat de vlogger een woord onverstaanbaar heeft gemaakt. In de vlog van vandaag is dat als de YouTuber ‘Holy shit’ zegt. Je hoort wel ‘Holy’ maar ‘shit’ niet. Waarom? Omdat YouTube dat woord opmerkt en vervolgens de reclame uitzet bij die video. Door het fluitje te gebruiken voorkomt hij ingrijpen van de videodienst.

Enzo doet een tourtje You Tubers bezoeken, maar zijn eigen fan meetings zijn nooit afgerond zoals hij heeft beloofd. Met alle macht perst hij zo veel mogelijk uit zijn merchandise, wetende dat het aantal viewers drastisch dalende is. Maar ja, 500 st. limited edtion a € 38,50 daar houdt Enzo zo’n € 9.000 aan over. In dat opzicht doet hij het NOG goed. Kikkers schieten tot in de treurnis toont wel zijn autistische trekjes aan.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UberQuinGames
4
Quin van der Zeeuw Reageert Op ‘Haters’ – Op 1 Dag Ruim 2700 Abonnees Erbij!

Het YouTubekanaal van Quin is onlangs gestegen naar 360.000 abonnees. Afgelopen donderdag kreeg hij er maar liefst 2721 abonnees erbij, een dag na zijn Fortine Livestream samen met Enzo Knol. Dat moet een recordaantal zijn en de jongen uit Zeist is er erg blij mee. Hij haalt het aan op …

UberQuinGames
2
Quin en Enzo Spelen Fortnite – Kijker Doneert 200 Euro!

‘Dit is echt niet normaal meer!’ roept Quin uit als hij ziet hoeveel donaties er binnenkomen tijdens de livestream. Quin speelde gisteravond live het razend populaire spelletje Fortnite samen met Enzo Knol die dit voor de eerste keer doet. En nog nooit heeft Quin zoveel kijkers gehad op een livegame! …

UberQuinGames
Quin Neemt Het Op Voor Omstreden YouTuber

YouTube-ster Logan Paul wordt gekort door YouTube in zijn reclame-inkomsten na zijn omstreden ‘zelfmoordbos-filmpje’. Quin reageert Quin is het daar niet mee eens, zo laat hij in een reactie onder NOSkort weten. ‘Niet terecht, iedereen maakt fouten.’ En: ‘Wat hij heeft gedaan is niet het beste natuurlijk. Maar om zijn …