Quin Duikt Plotseling Weer Op Bij Enzo Knol – Nu Dee Nog

UberQuinGames
1

In de vlog van Enzo Knol ‘Blind de kikker schieten’ duikt ineens Quin weer op, dit tot verrassing van veel kijkers. En niet alleen dat: op Quin’s Instagram is reeds een aankondiging te zien van een video die hij samen met Enzo heeft opgenomen.

In de vlog doet Enzo alsof het niks bijzonders is, maar dat is het natuurlijk wel. Het is weer een aanwijzing dat de relatie tussen hem en Dee helemaal niet definitief uit is. Betekent dit dat ook zijn ex binnenkort weer in Enzo’s vlogs verschijnt?

Nu Dee nog?

Het geeft in ieder geval wel aan dat de relatie tussen de vlogger en de familie Van der Zeeuw nog uitstekend is. Ook liet Enzo in een interview met Rob Geus eerder ontvallen dat ze nog veel met elkaar praten. En een meisje beweert Enzo en Dee te hebben gezien in een hotel in Arnhem. Zie: Enzo en Dee weer samen?

Ondertussen zie je Dee samen met leden van het YouTube-kanaal Ponkers al een vervroegde Kerstfeest vieren naar aanleiding van de premiere van de film ‘Daddy’s Home 2′. Op haar Twitter antwoord ze een kritische twitteraar over haar vrienden dat ze naast een zus en een broertje nog ’48 nieuwe vrienden’ heeft. Er is nog geen aanwijzing dat Dee verliefd is op 1 van die jongens. Wordt vervolgd.

Enzo maakt shit onverstaanbaar

Weetje: de afgelopen tijd hoort de aandachtige luisteraar af en toe een kort fluitje in Enzo’s vlogs. Dat betekent dat de vlogger een woord onverstaanbaar heeft gemaakt. In de vlog van vandaag is dat als de YouTuber ‘Holy shit’ zegt. Je hoort wel ‘Holy’ maar ‘shit’ niet. Waarom? Omdat YouTube dat woord opmerkt en vervolgens de reclame uitzet bij die video. Door het fluitje te gebruiken voorkomt hij ingrijpen van de videodienst.

Enzo doet een tourtje You Tubers bezoeken, maar zijn eigen fan meetings zijn nooit afgerond zoals hij heeft beloofd. Met alle macht perst hij zo veel mogelijk uit zijn merchandise, wetende dat het aantal viewers drastisch dalende is. Maar ja, 500 st. limited edtion a € 38,50 daar houdt Enzo zo’n € 9.000 aan over. In dat opzicht doet hij het NOG goed. Kikkers schieten tot in de treurnis toont wel zijn autistische trekjes aan.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UberQuinGames
Bumper Ernstig Ziek – Moet Worden Geopereerd!

“Het houd in dat Bumper gewoon kanker heeft.” Zo begint een verdrietige Quin van der Zeeuw zijn vlog ‘Bumper heeft een tumor’. Het gaat niet goed met Bumper, de hond die vooral bekend werd uit de video’s van Enzo Knol. Woensdagavond reageerde Bumper ineens nergens mee op en leek heel …

UberQuinGames
Quin Heeft YouTube-kanaal Eindelijk Weer Terug – Einde Aan Nachtmerrie

Quin opgelucht: “We hebben het hele YouTube-kanaal weer terug, alles is weer van mij, alle video’s staan weer online. We zijn wel 12.000 abonnees verloren.” Dat was even schrikken. Quin van der Zeeuw’s YouTube-kanaal bleek gehackt. Quin begreep er niks van. Hij deed toch aan tweetrapsverificatie? Wat blijkt? Quin had …

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …