Quin Maakt ‘Sicke’ Beelden Met Drone Phantom 4

Quin gefilmd vanuit de drone
UberQuinGames
3

Quin gefilmd vanuit de drone

Quin heeft een drone gekocht, de DJI Phantom 4. In zijn laatste vlog laat hij fantastische beelden zien wat je met zo’n drone kan doen. De beelden die vanuit de drone worden geschoten zijn verrassend stabiel (geen schommelen of schokkerige beelden).

En het ‘vliegtuig’ zonder vleugels volgt je zowaar zonder dat je er iets voor hoeft te doen. De drone blijft Quin vanaf een paar meter hoogte braaf volgen terwijl hij een straat inrent en vervolgens vlak boven zijn hoofd stilstaan als Quin dat ook doet.

Mocht de drone te ver uit zicht zijn dan kan je op de ‘Home’-knop drukken en vliegt hij netjes terug op de exacte plaats waar de bestuurder zich bevindt.

Spectaculaire beelden

Quin is zelf ook onder de indruk en zegt dat hij de drone nog veel vaker gaat gebruiken. Hoe spectaculair dit er ook allemaal uitziet, je gaat natuurlijk al snel wennen aan dit soort beelden en dan is het de vraag of het nog lang leuk blijft.

De DJI Phantom 4 staat te koop op internet voor 1400 euro. Zijn voorganger, de Phantom 3 vliegt naar je toe voor 599 euro. Foto: YouTube.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UberQuinGames
Bumper Ernstig Ziek – Moet Worden Geopereerd!

“Het houd in dat Bumper gewoon kanker heeft.” Zo begint een verdrietige Quin van der Zeeuw zijn vlog ‘Bumper heeft een tumor’. Het gaat niet goed met Bumper, de hond die vooral bekend werd uit de video’s van Enzo Knol. Woensdagavond reageerde Bumper ineens nergens mee op en leek heel …

UberQuinGames
Quin Heeft YouTube-kanaal Eindelijk Weer Terug – Einde Aan Nachtmerrie

Quin opgelucht: “We hebben het hele YouTube-kanaal weer terug, alles is weer van mij, alle video’s staan weer online. We zijn wel 12.000 abonnees verloren.” Dat was even schrikken. Quin van der Zeeuw’s YouTube-kanaal bleek gehackt. Quin begreep er niks van. Hij deed toch aan tweetrapsverificatie? Wat blijkt? Quin had …

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …