Quin Maakt ‘Sicke’ Beelden Met Drone Phantom 4

Quin gefilmd vanuit de drone
UberQuinGames
3

Quin gefilmd vanuit de drone

Quin heeft een drone gekocht, de DJI Phantom 4. In zijn laatste vlog laat hij fantastische beelden zien wat je met zo’n drone kan doen. De beelden die vanuit de drone worden geschoten zijn verrassend stabiel (geen schommelen of schokkerige beelden).

En het ‘vliegtuig’ zonder vleugels volgt je zowaar zonder dat je er iets voor hoeft te doen. De drone blijft Quin vanaf een paar meter hoogte braaf volgen terwijl hij een straat inrent en vervolgens vlak boven zijn hoofd stilstaan als Quin dat ook doet.

Mocht de drone te ver uit zicht zijn dan kan je op de ‘Home’-knop drukken en vliegt hij netjes terug op de exacte plaats waar de bestuurder zich bevindt.

Spectaculaire beelden

Quin is zelf ook onder de indruk en zegt dat hij de drone nog veel vaker gaat gebruiken. Hoe spectaculair dit er ook allemaal uitziet, je gaat natuurlijk al snel wennen aan dit soort beelden en dan is het de vraag of het nog lang leuk blijft.

De DJI Phantom 4 staat te koop op internet voor 1400 euro. Zijn voorganger, de Phantom 3 vliegt naar je toe voor 599 euro. Foto: YouTube.

r. Er zijn geen regels hoe hoog je mag vliegen. Je mag sommigr zones niet over heen ivm luchtverkeer en privacy schending

Hij gaat veel te hoog, hij mag zich wel eens in de regels gaan verdiepen. Dit soort kinderen verpesten het voor de serieuze drone piloten.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …

UberQuinGames
Quin Laat Vriendin Zien Op Instagram

Er is zo vaak al aan Quin gevraagd of hij een vriendin heeft en nu kan de Zeister YouTuber volmondig JA daarop antwoorden. Het broertje van Dee heeft vandaag een foto geplaatst op Instagram waarop je hem samen met een meisje ziet. Haar naam is Isa en meer weten we …

UberQuinGames
2
Moeder Dee In Beeld – Quin Bereikt 400.000 Abonnees

José, de moeder van Dee, komt eindelijk weer voor in een video, dit keer van haar zoon Quin. Het broertje van Dee viert dat hij de 400.000 abonnees heeft bereikt met zijn YouTube-kanaal UberQuin. Hoewel Enzo Knol vaak vlogt in huize Van der Zeeuw komen de ouders van Dee bijna …