Quin Bereikt Mijlpaal: 250.000 abonnees!

UberQuinGames

uberquin

Quin van der Zeeuw heeft vandaag de 250.000ste abonnee bereikt. Als hij nog 15 abonnees te gaan heeft twittert hij: “Damnn al weer bijna 250k! Wees even lief en abonneer als je dat nog niet hebt gedaan.”

Sinds de jongen, bekend geworden uit de vlogs van Enzo Knol, zijn YouTube-kanaal begon op 8 november 2013 zijn de video’s al ruim 25 miljoen keer bekeken. Hij mag ook met Legends of Gaming meedoen. Dat is een YouTube-kanaal waarachter een dochteronderneming van Endemol zit. Enzo heeft zijn vrienden uitgenodigd om in deze reeks van games met elkaar de strijd aan te gaan.

Dislikes

Zijn populariteit heeft ook een negatieve kant. Toen het bekend werd dat hij hieraan mee mocht doen kreeg de video waar hij dit aankondigde opmerkelijk veel dislikes. Meer dan 1000 waar Quin normaal gesproken slechts enkele tientallen krijgt op een nieuwe video.

Ook vertelde de jongen uit Zeist eerder wel eens verwensingen naar zijn hoofd geslingerd te krijgen als hij over straat loopt.

Het zal Quin een zorg zijn. Met een eigen webshop en video’s die met gemak ruim boven de 50.000 views halen behoort hij tot de kleine groep van succesvolle tieners op YouTube. Foto: YouTube.

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UberQuinGames
Bumper Ernstig Ziek – Moet Worden Geopereerd!

“Het houd in dat Bumper gewoon kanker heeft.” Zo begint een verdrietige Quin van der Zeeuw zijn vlog ‘Bumper heeft een tumor’. Het gaat niet goed met Bumper, de hond die vooral bekend werd uit de video’s van Enzo Knol. Woensdagavond reageerde Bumper ineens nergens mee op en leek heel …

UberQuinGames
Quin Heeft YouTube-kanaal Eindelijk Weer Terug – Einde Aan Nachtmerrie

Quin opgelucht: “We hebben het hele YouTube-kanaal weer terug, alles is weer van mij, alle video’s staan weer online. We zijn wel 12.000 abonnees verloren.” Dat was even schrikken. Quin van der Zeeuw’s YouTube-kanaal bleek gehackt. Quin begreep er niks van. Hij deed toch aan tweetrapsverificatie? Wat blijkt? Quin had …

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …