Quin Bereikt Mijlpaal: 250.000 abonnees!

UberQuinGames

uberquin

Quin van der Zeeuw heeft vandaag de 250.000ste abonnee bereikt. Als hij nog 15 abonnees te gaan heeft twittert hij: “Damnn al weer bijna 250k! Wees even lief en abonneer als je dat nog niet hebt gedaan.”

Sinds de jongen, bekend geworden uit de vlogs van Enzo Knol, zijn YouTube-kanaal begon op 8 november 2013 zijn de video’s al ruim 25 miljoen keer bekeken. Hij mag ook met Legends of Gaming meedoen. Dat is een YouTube-kanaal waarachter een dochteronderneming van Endemol zit. Enzo heeft zijn vrienden uitgenodigd om in deze reeks van games met elkaar de strijd aan te gaan.

Dislikes

Zijn populariteit heeft ook een negatieve kant. Toen het bekend werd dat hij hieraan mee mocht doen kreeg de video waar hij dit aankondigde opmerkelijk veel dislikes. Meer dan 1000 waar Quin normaal gesproken slechts enkele tientallen krijgt op een nieuwe video.

Ook vertelde de jongen uit Zeist eerder wel eens verwensingen naar zijn hoofd geslingerd te krijgen als hij over straat loopt.

Het zal Quin een zorg zijn. Met een eigen webshop en video’s die met gemak ruim boven de 50.000 views halen behoort hij tot de kleine groep van succesvolle tieners op YouTube. Foto: YouTube.

 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …

UberQuinGames
Quin Laat Vriendin Zien Op Instagram

Er is zo vaak al aan Quin gevraagd of hij een vriendin heeft en nu kan de Zeister YouTuber volmondig JA daarop antwoorden. Het broertje van Dee heeft vandaag een foto geplaatst op Instagram waarop je hem samen met een meisje ziet. Haar naam is Isa en meer weten we …

UberQuinGames
2
Moeder Dee In Beeld – Quin Bereikt 400.000 Abonnees

José, de moeder van Dee, komt eindelijk weer voor in een video, dit keer van haar zoon Quin. Het broertje van Dee viert dat hij de 400.000 abonnees heeft bereikt met zijn YouTube-kanaal UberQuin. Hoewel Enzo Knol vaak vlogt in huize Van der Zeeuw komen de ouders van Dee bijna …