Puntige Nagels Tutorial van BeautyGloss

Beauty tutorial

gelakte puntige nagels

Sommigen denken dat ze die nagels heeft opgeplakt, maar de puntige nagels die je bij BeautyGloss ziet zijn van haarzelf. Hoe heeft de YouTubster dat gedaan? Ze gaat eerst onopgemaakt veilen. Ze gebruikt 2 soorten veilen: een grove veil en een zachtere veil.

Doe je dit voor de eerste keer? Dan gebruik je vooral de grove veil. Hoe langer je doorgaat hoe puntiger de nagels worden. Wel voorzichtig doen, maar je moet heel dicht bij de huid veilen voor het beste resultaat.

Favoriete lak

Daarna lakken zodat je het beter kunt zien of het is geslaagd of dat er iets nog moet worden bijgeveild. Haar favoriete lak is China glaze, Ruby pumps. Dat is met glittertjes en is zeker met de feestdagen erg geslaagd. Goede tutorial weer van BeautyGloss.

Zie ook: Gezichtsmasker opdoen – BeautyGloss.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beauty tutorial
1
Gezichtsmasker Opdoen -Tutorial Door Beautygloss

Je kan het niet echt een gezichtsmasker tutorial van Beautygloss noemen. Ze pakt een zakje waarop Aziatische tekst staat. Ze kan dus niet zeggen van welk merk. De vlogster doet de schoonheidsmasker op en dan maar afwachten. Heel eenvoudig. Gezichtsmasker beoordeling Ongeveer na 10 minuten haalt ze het gezichtsmasker eraf. …