Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

GameplayWorldXL
7

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’

En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan is opgehangen. Project Gio is ‘stuk gesponsord‘, dat is het harde oordeel en daarmee is de film alleen geschikt voor de diehard fans.

Sevendays.nl oordeelt niet veel beter: ‘het verhaal stelt weinig voor‘, ‘knullig gespeeld’ en ‘Om een film van anderhalf uur te kunnen dragen, is toch meer acteertalent voor nodig‘. Niet alleen Gio, maar ook de rest van zijn familie acteert tenenkrommend slecht.

Wat ook opvalt is dat de rest van de media er geen woorden aan vuil maakt. Dylan Haegens kreeg met zijn succesfilm nog veel mensen naar de bioscoop, of Gio dat ook lukt is zeer de vraag.

De Rotterdamse vlogger probeert in ieder geval zijn fans nog naar de bioscoop te lokken door zijn persoonlijke aanwezigheid aan te kondigen in verschillende bioscopen.

Ik vond de film juist heel leuk. En ik zie Gio regelmatig in de media komen over zijn film. Zapp live Algemeen Dagblad..enz.. Ik begrijp deze auteur ook niet echt . Die gaat een zuur verhaal van de Telegraaf na zitten schrijven.Bent u zelf al geweest?

Zolang simpele geesten nog in Basjes van Teylingen zijn verhaaltjes trappen krijgen wij zulke troep te zien. Youtuber verspeelt zijn naam. Basje pakt de centjes.

Persoonlijke aanwezigheid van acteurs zie je over de hele wereld. Dat heet een castvisit.
Zo heb ik ooit Roger Moore gezien. Heel leuk hoor.En dat You Tubers You Tubers moeten blijven hoeft niet altijd. Er zijn zangers die gaan presenteren of acteren . Daar zijn heel veel voorbeelden van. Ik ga zelf volgende week naar deze film omdat ik juist hele leuke berichten er van hoor..Ik ben benieuwd .

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

gio latooy
Gio Latooy Voor Het Eerst Sinds 2 Jaar Geen Vlog

Gio Latooy en zijn vriendin hebben het coronavirus flink te pakken. Nadat ze beiden positief warengetest op het virus zijn ze in zelfisolatie gegaan. Maar ze zijn er ook behoorlijk ziek van, zozeerzelfs dat Gio even geen vlog meer kan maken. “De koorts, keelpijn, hoofdpijn zijn te heftig om überhaupt …

gio latooy
Gio Koopt Ferrari Speciale, Nieuwprijs Van Bijna 300.000 Euro

“Een dag die ik nooit ga vergeten. 8 jaar lang Youtube; ik ben never nooit gestopt.” Gio Latooy heeft weer een hoogtepunt in zijn leven bereikt. Hoewel Gio Latooy dit jaar zijn nieuwe villa van 1.2 miljoen euro heeft betrokken is er toch nog wat in zijn portemonnee over voor …

gio latooy
Gio Latooy Installeert Lift In Zijn Villa

Hoe decadent kan je het hebben? Gio Latooy is van plan een glazen lift in zijn onlangs aangeschafte villa te bouwen. Zo krijgen we te horen in zijn laatste vlog. Dat de villa slechts 2 verdiepingen heeft lijkt de succesvolle YouTuber niet daarvan te weerhouden. Dus hoe moeten we dat …