Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

GameplayWorldXL
7

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’

En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan is opgehangen. Project Gio is ‘stuk gesponsord‘, dat is het harde oordeel en daarmee is de film alleen geschikt voor de diehard fans.

Sevendays.nl oordeelt niet veel beter: ‘het verhaal stelt weinig voor‘, ‘knullig gespeeld’ en ‘Om een film van anderhalf uur te kunnen dragen, is toch meer acteertalent voor nodig‘. Niet alleen Gio, maar ook de rest van zijn familie acteert tenenkrommend slecht.

Wat ook opvalt is dat de rest van de media er geen woorden aan vuil maakt. Dylan Haegens kreeg met zijn succesfilm nog veel mensen naar de bioscoop, of Gio dat ook lukt is zeer de vraag.

De Rotterdamse vlogger probeert in ieder geval zijn fans nog naar de bioscoop te lokken door zijn persoonlijke aanwezigheid aan te kondigen in verschillende bioscopen.

Ik vond de film juist heel leuk. En ik zie Gio regelmatig in de media komen over zijn film. Zapp live Algemeen Dagblad..enz.. Ik begrijp deze auteur ook niet echt . Die gaat een zuur verhaal van de Telegraaf na zitten schrijven.Bent u zelf al geweest?

Zolang simpele geesten nog in Basjes van Teylingen zijn verhaaltjes trappen krijgen wij zulke troep te zien. Youtuber verspeelt zijn naam. Basje pakt de centjes.

Persoonlijke aanwezigheid van acteurs zie je over de hele wereld. Dat heet een castvisit.
Zo heb ik ooit Roger Moore gezien. Heel leuk hoor.En dat You Tubers You Tubers moeten blijven hoeft niet altijd. Er zijn zangers die gaan presenteren of acteren . Daar zijn heel veel voorbeelden van. Ik ga zelf volgende week naar deze film omdat ik juist hele leuke berichten er van hoor..Ik ben benieuwd .

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
19
Wat Verdient Vlogger Gio Latooy Met YouTube?

Gio Latooy laat in zijn laatste video “Wat verdien je nou echt als YouTuber?” zien wat hij nu met Youtube verdient. Hij meent de eerste te zijn die dit laat zien, maar in het verleden heeft David Harms ook al een inkijkje gegeven. Gio geeft inzicht in 3 vlogs waar …

gio latooy
Gio Latooy Trailer Verslaat Dylan Heagens

Gio Latooy heeft op zijn 21ste verjaardag de trailer van zijn eerste film Project Gio gedropt. De regisseur Bas van Teylingen meldde trots op twitter: ‘Na 15 uur stond hij al op 446.000 views op YouTube en verslaat daarmee het Nederlands record van 350.000 views binnen 24 uur, dat op …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …