Project C – 65 YouTubers in 1 video – Maar Waar Zijn Enzo En Dylan?

Alle YouTubers
1

Project C wil een ode (eerbetoon) brengen aan de Nederlandse YouTube-community. Op de site van RTL staat dat ze ‘De bekendste, grootste YouTubers’ bij elkaar hebben gebracht. In een speciale video van deze project C begrijp ik dat ze vanaf 27 januari van start gaan.

In de video zien we ook al grote YouTubers langskomen. Van de familie Latooy tot aan Armoowasright. Zelfs Paul Goudsmit (KingAlert) zien we een seconde in beeld.

Grootste YouTubers?

Wat opvalt is vooral de YouTubers die niet in hierin worden genoemd. Enzo Knol met ruim 1.4 miljoen abonnees en ruim 30 miljoen weergaven per maand is zonder twijfel de grootste YouTuber van Nederland. Ook Dylan Hagens, net het miljoen abonnees gehaald, behoort samen met de vlogger tot de top 3 van YouTubers. Maar in dit filmpje is geen spoor van ze te bekennen!

Concentrate

Opmerkelijk: aan het einde van het filmpje komt een YouTuber in beeld die zegt dat je voor dit project C Concentrate in de gaten moet houden. Dit YouTube-kanaal is in handen van RTL. Staat de ‘C ‘soms ook voor Concentrate? Om dit te promoten komen Giel van StukTV en Luuk Ikink vanavond bij RTL Late Night om uitleg hierover te geven. Duidelijk is dus dat het een commercieel project is van RTL.

Lijkt me eerder dat ze het kanaal van RTL groot willen maken dan dat dit iets met een ode te maken heeft.

Wordt vervolgd.

Zeer goed dat EnzoKnol niet naast Armoootje en Paultje gaat staan om maar enige associaties op te wekken, dat ze elkaar aardig vinden. Naast A. en P. wil ik ook niet staan, gisteren niet, vandaag niet, nooit niet.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag. De 250.000 abonnees die …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …

Alle YouTubers
Bram Krikke Wil Niets Meer Met Dennis Schouten Te Maken Hebben

Het is over en uit tussen dj en YouTuber Bram Krikke (foto boven) en Dennis Schouten. Was er eerder nog sprake van een deel twee van hun succesvolle tv-programma Onrecht, ondertussen is het Dennis duidelijk geworden dat Bram niet meer met hem verder wil. Oorzaak: Dennis heeft zich begin dit …