Project C – 65 YouTubers in 1 video – Maar Waar Zijn Enzo En Dylan?

Alle YouTubers
1

Project C wil een ode (eerbetoon) brengen aan de Nederlandse YouTube-community. Op de site van RTL staat dat ze ‘De bekendste, grootste YouTubers’ bij elkaar hebben gebracht. In een speciale video van deze project C begrijp ik dat ze vanaf 27 januari van start gaan.

In de video zien we ook al grote YouTubers langskomen. Van de familie Latooy tot aan Armoowasright. Zelfs Paul Goudsmit (KingAlert) zien we een seconde in beeld.

Grootste YouTubers?

Wat opvalt is vooral de YouTubers die niet in hierin worden genoemd. Enzo Knol met ruim 1.4 miljoen abonnees en ruim 30 miljoen weergaven per maand is zonder twijfel de grootste YouTuber van Nederland. Ook Dylan Hagens, net het miljoen abonnees gehaald, behoort samen met de vlogger tot de top 3 van YouTubers. Maar in dit filmpje is geen spoor van ze te bekennen!

Concentrate

Opmerkelijk: aan het einde van het filmpje komt een YouTuber in beeld die zegt dat je voor dit project C Concentrate in de gaten moet houden. Dit YouTube-kanaal is in handen van RTL. Staat de ‘C ‘soms ook voor Concentrate? Om dit te promoten komen Giel van StukTV en Luuk Ikink vanavond bij RTL Late Night om uitleg hierover te geven. Duidelijk is dus dat het een commercieel project is van RTL.

Lijkt me eerder dat ze het kanaal van RTL groot willen maken dan dat dit iets met een ode te maken heeft.

Wordt vervolgd.

Zeer goed dat EnzoKnol niet naast Armoootje en Paultje gaat staan om maar enige associaties op te wekken, dat ze elkaar aardig vinden. Naast A. en P. wil ik ook niet staan, gisteren niet, vandaag niet, nooit niet.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …

Alle YouTubers
Jia Ruan Aangepakt Door BOOS

Tim Hofman van BOOS heeft tot plezier van veel kijkers eindelijk Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable flink aangepakt. Deze jongeman, verkoper van online ‘hoe wordt ik snel rijk’ cursussen is een bekendheid geworden onder YouTube kijkers. Dat komt doordat je dood wordt gegooid met zijn reclames waarin hij snelle …