Project C – 65 YouTubers in 1 video – Maar Waar Zijn Enzo En Dylan?

Alle YouTubers
1

Project C wil een ode (eerbetoon) brengen aan de Nederlandse YouTube-community. Op de site van RTL staat dat ze ‘De bekendste, grootste YouTubers’ bij elkaar hebben gebracht. In een speciale video van deze project C begrijp ik dat ze vanaf 27 januari van start gaan.

In de video zien we ook al grote YouTubers langskomen. Van de familie Latooy tot aan Armoowasright. Zelfs Paul Goudsmit (KingAlert) zien we een seconde in beeld.

Grootste YouTubers?

Wat opvalt is vooral de YouTubers die niet in hierin worden genoemd. Enzo Knol met ruim 1.4 miljoen abonnees en ruim 30 miljoen weergaven per maand is zonder twijfel de grootste YouTuber van Nederland. Ook Dylan Hagens, net het miljoen abonnees gehaald, behoort samen met de vlogger tot de top 3 van YouTubers. Maar in dit filmpje is geen spoor van ze te bekennen!

Concentrate

Opmerkelijk: aan het einde van het filmpje komt een YouTuber in beeld die zegt dat je voor dit project C Concentrate in de gaten moet houden. Dit YouTube-kanaal is in handen van RTL. Staat de ‘C ‘soms ook voor Concentrate? Om dit te promoten komen Giel van StukTV en Luuk Ikink vanavond bij RTL Late Night om uitleg hierover te geven. Duidelijk is dus dat het een commercieel project is van RTL.

Lijkt me eerder dat ze het kanaal van RTL groot willen maken dan dat dit iets met een ode te maken heeft.

Wordt vervolgd.

Zeer goed dat EnzoKnol niet naast Armoootje en Paultje gaat staan om maar enige associaties op te wekken, dat ze elkaar aardig vinden. Naast A. en P. wil ik ook niet staan, gisteren niet, vandaag niet, nooit niet.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …