Project C – 65 YouTubers in 1 video – Maar Waar Zijn Enzo En Dylan?

Alle YouTubers
1

Project C wil een ode (eerbetoon) brengen aan de Nederlandse YouTube-community. Op de site van RTL staat dat ze ‘De bekendste, grootste YouTubers’ bij elkaar hebben gebracht. In een speciale video van deze project C begrijp ik dat ze vanaf 27 januari van start gaan.

In de video zien we ook al grote YouTubers langskomen. Van de familie Latooy tot aan Armoowasright. Zelfs Paul Goudsmit (KingAlert) zien we een seconde in beeld.

Grootste YouTubers?

Wat opvalt is vooral de YouTubers die niet in hierin worden genoemd. Enzo Knol met ruim 1.4 miljoen abonnees en ruim 30 miljoen weergaven per maand is zonder twijfel de grootste YouTuber van Nederland. Ook Dylan Hagens, net het miljoen abonnees gehaald, behoort samen met de vlogger tot de top 3 van YouTubers. Maar in dit filmpje is geen spoor van ze te bekennen!

Concentrate

Opmerkelijk: aan het einde van het filmpje komt een YouTuber in beeld die zegt dat je voor dit project C Concentrate in de gaten moet houden. Dit YouTube-kanaal is in handen van RTL. Staat de ‘C ‘soms ook voor Concentrate? Om dit te promoten komen Giel van StukTV en Luuk Ikink vanavond bij RTL Late Night om uitleg hierover te geven. Duidelijk is dus dat het een commercieel project is van RTL.

Lijkt me eerder dat ze het kanaal van RTL groot willen maken dan dat dit iets met een ode te maken heeft.

Wordt vervolgd.

Zeer goed dat EnzoKnol niet naast Armoootje en Paultje gaat staan om maar enige associaties op te wekken, dat ze elkaar aardig vinden. Naast A. en P. wil ik ook niet staan, gisteren niet, vandaag niet, nooit niet.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Gio Swikker Uitgelachen Door Gio Latooy

Zanger Gio Swikker deelt op zijn Instagram trots een clip uit de laatste vlog van YouTuber Gio Latooy. Hij schrijft erbij:”Hahaha te gek, Laat je gaan in de laatste vlog van Gio Latooy.” Daarin zien we hoe hij en zijn vrienden moeten lachen om het liedje van Swikker en dat …

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …