Project C – 65 YouTubers in 1 video – Maar Waar Zijn Enzo En Dylan?

Alle YouTubers
1

Project C wil een ode (eerbetoon) brengen aan de Nederlandse YouTube-community. Op de site van RTL staat dat ze ‘De bekendste, grootste YouTubers’ bij elkaar hebben gebracht. In een speciale video van deze project C begrijp ik dat ze vanaf 27 januari van start gaan.

In de video zien we ook al grote YouTubers langskomen. Van de familie Latooy tot aan Armoowasright. Zelfs Paul Goudsmit (KingAlert) zien we een seconde in beeld.

Grootste YouTubers?

Wat opvalt is vooral de YouTubers die niet in hierin worden genoemd. Enzo Knol met ruim 1.4 miljoen abonnees en ruim 30 miljoen weergaven per maand is zonder twijfel de grootste YouTuber van Nederland. Ook Dylan Hagens, net het miljoen abonnees gehaald, behoort samen met de vlogger tot de top 3 van YouTubers. Maar in dit filmpje is geen spoor van ze te bekennen!

Concentrate

Opmerkelijk: aan het einde van het filmpje komt een YouTuber in beeld die zegt dat je voor dit project C Concentrate in de gaten moet houden. Dit YouTube-kanaal is in handen van RTL. Staat de ‘C ‘soms ook voor Concentrate? Om dit te promoten komen Giel van StukTV en Luuk Ikink vanavond bij RTL Late Night om uitleg hierover te geven. Duidelijk is dus dat het een commercieel project is van RTL.

Lijkt me eerder dat ze het kanaal van RTL groot willen maken dan dat dit iets met een ode te maken heeft.

Wordt vervolgd.

Zeer goed dat EnzoKnol niet naast Armoootje en Paultje gaat staan om maar enige associaties op te wekken, dat ze elkaar aardig vinden. Naast A. en P. wil ik ook niet staan, gisteren niet, vandaag niet, nooit niet.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geëindigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …