Politie! Wordt Gekke Markie Gearresteerd?

Youtube

Gekke Markie hijskraan

Mark Hoekx aka Gekke Markie gaat samen met zijn vriend Patrick angstige avonturen tegemoet. Ze willen ’s avonds de hoogste hijskraan van Oslo (Noorwegen) beklimmen. Probleem: het bevindt zich enkele meters van een snelweg.

Daardoor kunnen ze heel gauw worden betrapt door een chauffeur. Maar wat minstens zo lastig is: De hijskraan staat vlak bij een kantoor waar nog gewoon mensen aan het werkt zijn.

Ze hoeven maar een blik naar buiten te werpen of het avontuur eindigt in de cel. En ze zijn in het buitenland, in Oslo. Dat maakt het natuurlijk helemaal spannend.

Mark wil SD-kaart inslikken

Voordat Mark verder naar boven klimt doet hij aan de kijkers een belofte. Als hij wordt gepakt door de Noorse politie dan slikt hij de SD-kaart (het geheugenkaartje waar alle opnames op staan) van zijn camera in. Dat SD-kaartje poept hij er wel later weer uit.

Zijn hart moet onderhand in zijn keel bonzen. En Patrick pest hem zelfs een beetje dat Mark een grote schijtert is. Dat komt goed uit als hij die SD-kaart moet inslikken.

Sirenes!

Wat zeg ik je? Sirenes! Als Mark en Patrick helemaal bovenaan staan horen ze de sirenes van een politie-auto. En nu zien ze ver beneden hen zelfs de blauwe zwaailichten in het donker priemen.

Zijn ze erbij? Worden ze betrapt en moet Markie zijn SD kaart inslikken? Kijken!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …