Pokémon GO Succes: Bardo Houd 10 Minuten Zijn Mond! En KingAlert Maakt Blunder

Bardo
1

Bardo ellens

Nog nooit eerder is het Bardo gelukt om meer dan 1 milliseconde zijn mond te houden. Dit keer is het anders.

Door het totaal onverwachte Pokémon GO succes van zijn tweede YouTube-kanaal BanjoTeam ProjectBardo heeft hij in 9 dagen tijd de magische grens van 100.000 abonnees gehaald. En dit wordt dan de vierde PLAYBUTTON die hij van YouTube krijgt.

Bardo besluit dit hoogtepunt te vieren met een diner. Zijn twee trouwe vrienden, Stefano en Dennis, zijn ook van de partij. Hoewel, ruim 10 minuten lang lukt het Bardo om helemaal niets te zeggen tijdens het eten van een zak patat. Ook zijn twee gasten die netjes zijn gekleed voor de gelegenheid houden hun mond. Alsof Bardo ten grave wordt gedragen!

Fulltime YouTuber

De excentrieke Deventenaar is waarschijnlijk van alle YouTubers in Nederland het langst fulltime bezig met YouTube . Toch had hij nog maar een paar maanden geleden een sombere mededeling. Hij zou nog een jaar kunnen doorgaan met zijn YouTube-leven. Daarna moest hij er noodgedwongen mee stoppen. Pokémon GO lijkt hem een tweede leven te hebben gegeven.

Inmiddels doet iedere YouTuber wel aan Pokémon, omdat het zo lekker scoort bij de kijkers. Zelfs David Harms is uit zijn huis gejaagd om een vlog op te nemen terwijl hij in zijn dorp Pokémons aan het jagen is.

KingAlert blundert met Pokémon

Zijn grappig bedoelde mededeling op Twitter dat hij bij de GYM bedreigd is door een paar allochtonen leidt tot een blunder van Paul Goudsmit.

Die weet in KingAlert te melden dat David bij de sportschool in zijn dorp bedreigd is. KingAlert heeft dus niet in de gaten dat GYM niets te maken heeft met sporten. Bovendien is in het dorp waar David woont geen sportschool.

Dat David op fitness zou zitten is zoal zeer onwaarschijnlijk. Hij heeft zo weinig spieren dat het twijfelachtig is of hij wel de deur van de fitnessruimte in zijn eentje kan openen. xD

Dat Paul blundert is al lang bekend. Hij blundert bij zich zelf en bij anderen. ‘Meneer’ wil graag populair zijn op een volstrekt verkeerde wijze en verliest daarbij de realiteit uit het oog.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bardo
1
Bardo Ellens Radeloos – Stopt Met YouTube?

1 van de ‘oudste’ YouTubers van Nederland denkt er sterk aan om te stoppen met YouTube! Want het gaat slecht met zijn kanaal. Had hij in 2013 nog 200.000 views op zijn videos, tegenwoordig mag hij blij zijn met 25.000 views. Financieel kan hij het niet meer dragen en moet …

Bardo
Bardo Tijdelijk Weg Van Twitter Door Omstandigheden

Bardo heeft op Twitter gemeld dat hij even een pauze neemt op social media vanwege privé omstandigheden. Hij gaat niet verder in op wat die omstandigheden precies zijn, maar wil Bardo een seconde zijn mond houden dan kan je ervan uitgaan dat het ernstig moet zijn. Wel gaat hij nog gewoon door met …

Bardo
3
Bardo Ellens Eindelijk Erkenning Dankzij Enzo Knol

Bardo Ellens is wellicht de ‘oudste’ YouTuber in Nederland. In oktober 2016 is het 10 jaar geleden dat Banjomovies tot leven kwam. Toch, en dat frustreerde Bardo mateloos, wilde Wikipedia jarenlang geen pagina voor hem aanmaken. In zijn video ‘Kleine grote overwinning’ vertelt de Pokemonjager dat de meest onbenulligste voetballer of tv-presentator wel …