Pokémon GO – Grote YouTubers Verslaafd En Eerste Pokémon Ruzie

Alle YouTubers
1

Bardo

Bardo heeft een goede tip voor iPone-gebruikers die geen Pokémon GO kunnen spelen: Maak een Australisch account aan en vandaar kun je het downloaden. In zijn laatste vlog gaat hij weer lekker op jacht naar Pokémon. Van station Amsterdam naar station Deventer, overal Pokémons!

En wat is Bardo blij met z’n Jigglypuff?!

Maar niet alleen Bardo is verslaafd. Van Dylan Haegens tot aan Dee: iedere YouTuber en ver daarbuiten lijkt binnen een paar dagen verslaafd te zijn aan Pokémon GO en er vooral heel veel plezier aan te beleven.

Paul veroorzaakt eerste Pokemonruzie

Behalve dan Paul Goudsmit (KingAlert). Hij is in staat om met een vluchtige retweet een flinke ruzie tussen hem en Bardo te ontketenen. Hoe doet Paul dat toch?

De leraar/YouTuber maakte met een retweet duidelijk dat hij Pokémon GO maar niks vindt. Of was dat wel de bedoeling? Paul besteedt in de laatste Kingalert meer dan 10 minuten lang (!) aan een Pokémonruzie tussen hem en Bardo.

Paul had geretweet van ene Roos: ‘ Nou dat YouTubers nu ook Pokémon als content gaan gebruiken. Doe Normaal.’ In een langdradige Kingalert (27 minuten lang!) beweert Paul nu dat dit slechts als provocatie was bedoeld en om een punt te maken.

Tot zijn verbazing reageert Bardo woedend op deze ene retweet en scheld Paul de huid vol. Paul is natuurlijk niet te beroerd om flink terug te meppen en volgers te blokkeren (inclusief de gehandicapte vriend van Bardo).

Misdrijf tegen Paul

Maar hij gaat er ook nog meer dan 10 minuten (!) over door in Kingalert waarbij iedere tweet nog eens wordt voorgelezen alsof er een zwaar misdrijf tegen hem is gepleegd.

En niet alleen dat: ook YouTuber Maarten die het waagt met een tweet om de kant van Bardo te kiezen wordt afgemaakt in een aparte uitweiding.

Doel van dit alles is om zowel Bardo als Maarten als hypocriet (schijnheilig) af te schilderen. De ene keer zijn ze aardig naar Paul en de volgende keer vallen ze hem ‘in de rug’ aan.

Bardo reageert nog eens onder de video van Paul met een lap tekst. Hij zegt grotendeels zich wel in de uitleg van Paul te kunnen vinden en schrijft er vervolgens een heel boekwerk over waar Paul het mis heeft.

Chicks scoren met Pokémon?

Afijn, ruzie scoort. Of je nu Armoo heet of Paul. En ondertussen in het echte leven gaat Bardo en veel andere Youtubers lekker door plezier te beleven aan Pokémon GO.

Ook in zijn laatste vlog ‘ Chicks scoor je met JIGGLYPUFF!!! Pokémon GO’ treint hij door heel Nederland op zoek naar zijn Jiggly. Totdat de server van Pokémon ermee ophoudt! Zit Paul daarachter?

Paul is inderdaad langdradig en zeer irritant bezig. Het is mij al opgevallen dat de First uitzendingen op maandag een stuk korter zijn dan in het begin. Paul heeft een hekel aan shine momentjes, maar zelf probeert hij consequent te shinen, wat hem op deze manier, wat zijn valkuil is, niet gaat lukken. Wanneer heeft Paul nu eens ballen om die YT jongetjes uit Almere verbaal met de grond gelijk te maken? Ik zag dat er een filmpje was dat “straat jochies” aangemoedigd werden om op een auto van een ander te gaan staan dansen. Het wordt tijd dat deze onvolwassen YT jongetjes geheel verbannen worden van YouTube.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …