Pokémon GO – Grote YouTubers Verslaafd En Eerste Pokémon Ruzie

Alle YouTubers
1

Bardo

Bardo heeft een goede tip voor iPone-gebruikers die geen Pokémon GO kunnen spelen: Maak een Australisch account aan en vandaar kun je het downloaden. In zijn laatste vlog gaat hij weer lekker op jacht naar Pokémon. Van station Amsterdam naar station Deventer, overal Pokémons!

En wat is Bardo blij met z’n Jigglypuff?!

Maar niet alleen Bardo is verslaafd. Van Dylan Haegens tot aan Dee: iedere YouTuber en ver daarbuiten lijkt binnen een paar dagen verslaafd te zijn aan Pokémon GO en er vooral heel veel plezier aan te beleven.

Paul veroorzaakt eerste Pokemonruzie

Behalve dan Paul Goudsmit (KingAlert). Hij is in staat om met een vluchtige retweet een flinke ruzie tussen hem en Bardo te ontketenen. Hoe doet Paul dat toch?

De leraar/YouTuber maakte met een retweet duidelijk dat hij Pokémon GO maar niks vindt. Of was dat wel de bedoeling? Paul besteedt in de laatste Kingalert meer dan 10 minuten lang (!) aan een Pokémonruzie tussen hem en Bardo.

Paul had geretweet van ene Roos: ‘ Nou dat YouTubers nu ook Pokémon als content gaan gebruiken. Doe Normaal.’ In een langdradige Kingalert (27 minuten lang!) beweert Paul nu dat dit slechts als provocatie was bedoeld en om een punt te maken.

Tot zijn verbazing reageert Bardo woedend op deze ene retweet en scheld Paul de huid vol. Paul is natuurlijk niet te beroerd om flink terug te meppen en volgers te blokkeren (inclusief de gehandicapte vriend van Bardo).

Misdrijf tegen Paul

Maar hij gaat er ook nog meer dan 10 minuten (!) over door in Kingalert waarbij iedere tweet nog eens wordt voorgelezen alsof er een zwaar misdrijf tegen hem is gepleegd.

En niet alleen dat: ook YouTuber Maarten die het waagt met een tweet om de kant van Bardo te kiezen wordt afgemaakt in een aparte uitweiding.

Doel van dit alles is om zowel Bardo als Maarten als hypocriet (schijnheilig) af te schilderen. De ene keer zijn ze aardig naar Paul en de volgende keer vallen ze hem ‘in de rug’ aan.

Bardo reageert nog eens onder de video van Paul met een lap tekst. Hij zegt grotendeels zich wel in de uitleg van Paul te kunnen vinden en schrijft er vervolgens een heel boekwerk over waar Paul het mis heeft.

Chicks scoren met Pokémon?

Afijn, ruzie scoort. Of je nu Armoo heet of Paul. En ondertussen in het echte leven gaat Bardo en veel andere Youtubers lekker door plezier te beleven aan Pokémon GO.

Ook in zijn laatste vlog ‘ Chicks scoor je met JIGGLYPUFF!!! Pokémon GO’ treint hij door heel Nederland op zoek naar zijn Jiggly. Totdat de server van Pokémon ermee ophoudt! Zit Paul daarachter?

Paul is inderdaad langdradig en zeer irritant bezig. Het is mij al opgevallen dat de First uitzendingen op maandag een stuk korter zijn dan in het begin. Paul heeft een hekel aan shine momentjes, maar zelf probeert hij consequent te shinen, wat hem op deze manier, wat zijn valkuil is, niet gaat lukken. Wanneer heeft Paul nu eens ballen om die YT jongetjes uit Almere verbaal met de grond gelijk te maken? Ik zag dat er een filmpje was dat “straat jochies” aangemoedigd werden om op een auto van een ander te gaan staan dansen. Het wordt tijd dat deze onvolwassen YT jongetjes geheel verbannen worden van YouTube.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geëindigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …