Pijnlijk: Enzo Verslaat Mark

Een bijzondere aflevering van Fifa. Enzo en Mark gaan een challenge aan. Bij elk doelpunt dat ze weten te scoren krijgt de ander aan het einde van het spel een kerstbal keihard tegen z’n achterwerk gegooid.

Mark en Enzo zijn klaar voor de wedstrijd. Foto: Youtube.
Mark en Enzo zijn klaar voor de wedstrijd. Foto: Youtube.

Mark is in het begin nog blijmoedig zoals hij eigenlijk altijd al is. Onwetend op wat hem te wachten staat denkt hij dat hij Enzo gaat inmaken. Klein probleemje. De Brabander heeft geen idee hoe het spel werkt. Ook weet hij niet of de ploeg die hij gekozen heeft goed is. Niet gehinderd door enige kennis hoe FIFA werkt gaat hij zijn ondergang tegemoet.

Eerst wordt er nog even geoefend met doelschieten. “Zo, jij bent goed,” zegt Mark nog verbaasd. Enzo heeft zojuist naast het doel geschoten, maar dat detail ontgaat de jonge student.

Terwijl de wedstrijd al begonnen is vraagt hij aan de vlogger die naast hem zit hoe hij de spelers moet bewegen.  Enzo verkeert tijdens het spel in een feeststemming en houdt alvast dreigend de gevreesde kerstbal voor de ogen van Mark.

De petten worden zelfs omgedraaid alsof dat geluk zou brengen voor de 2 FIFA spelers. Dat de score uiteindelijk slechts 3-1 in het voordeel van Enzo eindigt mag een wonder heten. Natuurlijk helpt het ook dat Enzo zelf vele kansen voor open doel laat schieten.

De ene doelpunt die Mark Hoekx weet te scoren viert hij dan ook uitbundig door Enzo – hoe zou ik het zeggen – tot zich te nemen.

Mark viert zijn doelpunt op eigen wijze. Foto: Youtube.
Mark viert zijn doelpunt op eigen wijze. Foto: Youtube.

Enzo pijnigt Mark

De wedstrijd is gestreden, Mark is ingemaakt, en nu komt de onvermijdelijke afrekening. 1 bal voor Enzo, 3 voor Mark.

De kerstballen waar het om gaat zijn kei- en keihard. Als je ze laat vallen stuiteren ze weer omhoog. Enzo mag als eerste voorover bukken om een kerstbal in ontvangst te nemen.

Enzo staat er klaar voor. Foto: Youtube.
Enzo staat er klaar voor. Foto: Youtube.

Het projectiel komt tegen zijn kuit aan en de blonde Youtuber krimpt ineen van de pijn. Maar nu komt de populaire vlogger in actie. Het is dit keer Mark die zich van zijn voordeligste kant laat zien: zijn onderbroek.

Eerst klettert de camera nog uit handen van Enzo in plaats van dat hij de kerstbal gooit. Dan alsnog worden meedogenloos 3 ballen keihard achterelkaar op het achterwerk van Mark afgevuurd. Die gilt het uit, dansend door het huis van de pijn. Hij vraagt zich nog luidkeels uit wat er zo leuk aan is om elkaar zo te pijnigen.

Toegegeven: de onderbroek van Mark doet zeker niet onder voor die van Enzo. Foto: Youtube.
Toegegeven: de onderbroek van Mark doet zeker niet onder voor die van Enzo. Foto: Youtube.

Enzo grinnikt tevreden in de camera.  Sommige kijkers vinden het oneerlijk dat Mark geen tijd krijgt om het spel onder de knie te krijgen. Het is echter Gekke Markie die zonder na te denken en zonder voorbehoud het spel aangaat dat hij niet eens kent. Het levert in ieder geval weer een mooie video op.

Tweede kans

Mark wil blijkbaar revenge nemen voor zijn nederlaag en gaat vol goede moed een tweede challenge aan. Was het nog de vorige keer dat je voor ieder doelpunt een kerstbal tegen je aan kreeg gesmeten, dit keer zijn het ballen van eigen makelij die op het schavot worden gelegd. Het schiettuig ligt al klaar om daarvoor dienst te doen.

En wederom is Enzo in opperbeste stemming. Als het spel nog maar net is begonnen weet je ook waarom. Markt bakt er niets van. Was het bij het eerste spel dat het met 3-1 eindigde in zijn voordeel, nu eindigt de score met 6-0. Enzo kan zelfs zijn doelman gebruiken om te scoren.

Zal Mark nu voor de laatste keer hebben gespeeld tegen Enzo of denkt hij dat de score nog hoger kan? Voor zijn tegenstander bedoel ik.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …