Parodie Van Jeukvogel Op Armoowasright Geblokkeerd

Armoowasright
3

De parodie van Jeukvogel (Bas van Teylingen) over de laatste track van Armoowasright is van YouTube gehaald. Vandaag had Armoo zijn nieuwste hit online gezet ‘Zwart Haar’. Amper een paar uur later kwam Bas met zijn parodie op dit nummer. Dar was de Almeerder niet van gediend.

Als je nu naar de video gaat staat er: ‘Deze video bevat content van RTL_MCN, die deze wegens auteursrechtschending heeft geblokkeerd.’ Hoewel de mededeling verwijst naar RTL lijkt het dat de rapper in actie is geklomen en bij YouTube succesvol een klacht heeft ingediend. Update: een uur later blijkt de video weer online te staan, dit tot verrassing van Bas zelf.

Wij zijn Ponkers

Eerder was al duidelijk dat de YouTuber/rapper dit soort grappen niet begrijpt. In de tv-wereld worden parodieën gezien als puur een compliment, maar Armoo voelt zich echter beledigt. Zo ook voelde hij zich aangevallen toen het YouTube-kanaal Ponkers met een humoristische variant kwam op zijn vorige hit ‘Laden’. Die staat overigens nog steeds online.

Trieste jongen

Tot hun verbazing kregen ze boze tweets van Armoo die hier niet om moest lachen. Bas heeft al zwaar teleurgesteld op Twitter gereageerd:  ‘Jammer Armoo dat je echt geen gevoel voor humor hebt. Wat een trieste, trieste jongen ben je.’ Zie ook: Ex-vriendin van Enzo Knol heeft contact met Armoo Foto: Twitter.

Laatste nieuws. De parodie van Bas staat op dit moment weer online, de blokkade schijnt dus weer opgeheven te zijn? Hieronder: de parodie die door de jongens van Ponkers een ‘diss track’ wordt genoemd is inmiddels bijna 200.000 keer bekeken.

Heeft Dolfino niets beters te doen? Om zuurstof te happen kwam hij boven zag de parodie op het youtube kanaal Jeukvogel klaagde erover en dook vervolgens weer onder water.

Jah idd. Snap ook niet dat RTL hem meteen offline haalde.. Maar ja. Die hebben geen verstand van hoe het werkt op Youtube

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …

Armoo over ex van Enzo Knol
Armoowasright
2
Ex Vriendin Van Enzo Knol Heeft Contact Met Armoo

Een vorige vriendin van Enzo Knol heeft contact opgenomen met Armoowasright. In zijn vlog ‘Bellen met ex van Enzo Knol’ belt Armoo deze vrouw op. Ze heeft eerder zelf contact gezocht met Armoo omdat ze hem wel leuk vindt. Ze wil (nog) niet in beeld en ook haar echte naam …

Armoowasright
2
SnapKing Biedt Excusus Aan?! Update: SnapKing Beledigt Chinese Medewerkster McDrive

Met Update! Wat voor ergs moet er wel niet zijn gebeurd als zowel Armoo als SnapKing hun excuses aan hun kijkers aanbieden? Hebben ze iemand vermoord? Sorry! Laatste nieuws: SnapKing uit RTL MCN gezet vanwege racisme. Moeilijk om te achterhalen waar het hier nu over gaat, maar als Armoo iets …