Op deze blog veel informatie over YouTubers. De site wordt maandelijks door tienduizenden bezoekers bezocht en goed gewaardeerd gezien het percentage terugkerende lezers. Tevens weet deze blog op Google goed te scoren. Ook hebben meerdere grote YouTubers zoals Gio en Dylan Haegens de blog laten voorkomen in hun video of een link naar Wikker.nl gezet op social media.

Contact

Heb je vragen, tips of correcties die je met de webmaster wil delen? Dan kan je hieronder reageren of gebruik maken van het volgende emailadres: hallo[at]wikker.nl

Informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Enzo Knol heeft al vaker aangegeven dat hij graag een huis met tuin wil hebben. Met zijn inkomen kan hij makkelijk een villa van 2 miljoen betalen. Zijn eigen appartement is ruim 800.000 euro waard en heeft hij in 2016 contant gekocht.

Overigens niet waar deze informatie. Het “appartement” was nog geen 500.000.
Zie kranten artikel van het AD.

Quin wil een eigen onderkomen. Enzo heeft al een ander huis gekocht. En Chahid gaat een nieuw huis bouwen.

Hi, over dat ongeluk met Enzoknol en zijn lamborghini klopt niet, ik heb namelijk gekeken en het interieur van die lamborghini is rood en die van hem is zwart en ik zag nog een paar andere dingen.
Groet, Finn

Deze man is niet professioneel in mijn optiek

En deze man heeft openlijk een haat naar Dhr Goudsmit en naar KingAlert.
De man achter wikker gebruikt krachttermen die een negatieve lading hebben richting Paul.

Deze kritiek is vaak niet onderbouwd of is gebaseerd op leugens of dingen die zich afspelen op Youtube waar Wikker dan klakkeloos overneemt zonder echt research te doen!

Dus mocht je negatieve berichtgeving vernemen op deze site Wikker.nl doe vooral aan wederhoor.
Neem niet klakloos aan wat hier beweerd wordt.

Het gaat toch wel heel ver om op Social Media het volledige adres te plaatsen. Meer onbeschoft, ook al kan je met beetje zoekwerk het adres vinden. Er is geprobeerd met een project om twee nieuwe huizen op het perceel neer te zetten. Blijkbaar niet gelukt. Het huis heeft een slecht energielabel. De WOZ waarde ligt honderdduizenden euro’s lager dan de vraagprijs. Het huis is een barrel en er moet echt heel veel aan gebeuren. Voor Enzo is een paar ton meer voor verbouwingskosten geen probleem.

Klopt, de informatie is wel gewoon indirect verstrekt door Enzo zelf, maar ik heb het adres nu verwijderd.

Het gaat wel erg veel over Enzo Knol. Admin, je bent duidelijk een fan want het is best wat artikelen geleden dat het niet over Enzo Knol ging.

Hoi enzo mij droom kan niet uit kommen
Mij droom is de brandweer onmoeten
En jouw onmoeten

50 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *