Op deze blog veel informatie over YouTubers. De site wordt maandelijks door tienduizenden bezoekers bezocht en goed gewaardeerd gezien het percentage terugkerende lezers. Tevens weet deze blog op Google goed te scoren. Ook hebben meerdere grote YouTubers zoals Gio en Dylan Haegens de blog laten voorkomen in hun video of een link naar Wikker.nl gezet op social media.

Contact

Heb je vragen, tips of correcties die je met de webmaster wil delen? Dan kan je hieronder reageren of gebruik maken van het volgende emailadres: hallo[at]wikker.nl

Informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Hanni Hanna heeft het in zijn bol. Je kan bij hem een Vespa winnen bij 250.000 abonnees. Zijn realiteit is ver te zoeken. Pas over 3 jaar zou hij met de gegevens van nu (135.000) dit aantal halen. Zijn eigen debacel met EnzoKnol van begin oktober 2016 heeft Hanni Hanna niet meer abonnees opgeleverd. Met nog geen 3.500 abbonnees per maand, is Hanni niet meer dan een kleine YouTubertje.

Vandaag (12-01-17) is de laatste post te zien van 04-12-2016. Bijna 2 maanden erbij -). Is het euvel al achterhaald? Mvg RH

StukTV knipt plakt en knoeit met tijden.

Overnachten in een pretpark 2.0 (04-01-2017)

Dat onthult pretparkdirecteur Jeroen Buter in gesprek met Looopings. “We hebben na het zien van het filmpje meteen onze camerabeelden bekeken. Daaruit blijkt dat de jongens niet ‘s avonds laat, maar ‘s ochtends vroeg zijn binnenkomen, toen het nog donker was.” Zelf beweert StukTV even na middernacht gearriveerd te zijn, om 00.08 uur. “Dat is een leugen. Ze kwamen rond 06.00 uur ‘s ochtends aan. En ons alarm werkte prima. We zijn poolshoogte gaan nemen, maar troffen op het eerste gezicht niemand aan. Waarschijnlijk zaten ze toen net in hun tentje.” De makers van StukTV claimen dat ze opdrachten uitvoeren die fans hebben ingestuurd. Daar kan vervolgens op gestemd worden. Ook dat klopt niet: het initiatief werd op 29 december ‘bedacht’, terwijl de opnames toen allang achter de rug waren.

Niet zo moeilijk hoor. Schrijf eens iets over Monica Geuze en ik ga in de commentaren helemaal “los” hahahaha. (dit was geen vriendelijk lachje) LOL en daarna komen al haar jonge kijkertjes weer down to earth!

50 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *