Op deze blog veel informatie over YouTubers. De site wordt maandelijks door tienduizenden bezoekers bezocht en goed gewaardeerd gezien het percentage terugkerende lezers. Tevens weet deze blog op Google goed te scoren. Ook hebben meerdere grote YouTubers zoals Gio en Dylan Haegens de blog laten voorkomen in hun video of een link naar Wikker.nl gezet op social media.

Contact

Heb je vragen, tips of correcties die je met de webmaster wil delen? Dan kan je hieronder reageren of gebruik maken van het volgende emailadres: hallo[at]wikker.nl

Informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Je verifieert de berichten en zet deze naar jouw goedkeuring online. Een jong kind in bescherming nemen, om het adres niet te tonen, dat komt niet in jouw hersens op? Blijkbaar boeit het je niet. Actie is reactie. To be continued.

“Een soort van Marokkaanse Chateau Meiland wellicht?” jij slaat de plank enorm mis. De heer Charrak is in Nederland geboren. Dat zijn ouders van oorsprong niet Nederlands waren doet niet ter zaken. Pure discriminatie. Tekst aanpassen s.v.p. om rechtzaak te verkomen.

48 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.