Op deze blog veel informatie over YouTubers. De site wordt maandelijks door tienduizenden bezoekers bezocht en goed gewaardeerd gezien het percentage terugkerende lezers. Tevens weet deze blog op Google goed te scoren. Ook hebben meerdere grote YouTubers zoals Gio en Dylan Haegens de blog laten voorkomen in hun video of een link naar Wikker.nl gezet op social media.

Contact

Heb je vragen, tips of correcties die je met de webmaster wil delen? Dan kan je hieronder reageren of gebruik maken van het volgende emailadres: hallo[at]wikker.nl

Informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Hi, over dat ongeluk met Enzoknol en zijn lamborghini klopt niet, ik heb namelijk gekeken en het interieur van die lamborghini is rood en die van hem is zwart en ik zag nog een paar andere dingen.
Groet, Finn

Deze man is niet professioneel in mijn optiek

En deze man heeft openlijk een haat naar Dhr Goudsmit en naar KingAlert.
De man achter wikker gebruikt krachttermen die een negatieve lading hebben richting Paul.

Deze kritiek is vaak niet onderbouwd of is gebaseerd op leugens of dingen die zich afspelen op Youtube waar Wikker dan klakkeloos overneemt zonder echt research te doen!

Dus mocht je negatieve berichtgeving vernemen op deze site Wikker.nl doe vooral aan wederhoor.
Neem niet klakloos aan wat hier beweerd wordt.

Het gaat wel erg veel over Enzo Knol. Admin, je bent duidelijk een fan want het is best wat artikelen geleden dat het niet over Enzo Knol ging.

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *