OnneDi Probeert Meet & Greet Jill Te Redden

Jill (CrocoJill)
2

Nog steeds zijn er kaarten te bestellen voor de Meet & Greet van vlogger Jill van Dooren (CrocoJill). Hoewel er slechts 300 kaarten te koop zijn voor de meeting in Hilversum a.s. zaterdag wil het maar niet lukken om dit uitverkocht te krijgen.

Nu heeft Jill zelfs de hulp gekregen van razend populaire YouTuber OnneDi (Dionne Slagter) om de kaarten te slijten. De Woerdense Dionne zal ook aanwezig zijn tijdens het event waarbij tevens verschillende familieleden van Jill haar lijfelijk zullen ondersteunen.

En de hond Pip is er met zijn vrolijke snuit en mag zelfs worden geaaid. Eerder had Milan al reclame gemaakt voor de kerstmeeting van zijn  vriendin, maar dat had niet het gewenste effect. Of Milan er zal zijn heeft hij nog niet laten weten.

Jill is ondertussen blij met de extra steun van haar vriendin. Ze twittert bijna opgelucht: ‘Lieve @OnneDii is er zaterdag ook bij!<3’ Kaarten voor Jill’s kerstmeeting.

Eerder hebben Enzo en Dylan Haegens meetings georganiseerd. Die waren in een mum van tijd uitverkocht. Waarom het bij Jill maar niet wil lukken is de grote vraag. Foto: Instagram. Zie ook: Jill bont en blauw door neusoperatie?!

Zo zie je met ruim 345.000 subscribers, wat een succes is, betekent niet dat Jill buiten de vlog zo populair is. Ondanks dat gemiddeld 100.000 mensen haar vlog dagelijks bekijken krijgt zij een meeting voor 300 mensen niet en/of met moeite gevuld. Blijkbaar reikt haar “knuffel gehalte” van haar jonge kijkertjes niet verder dan het beeldscherm. Uit Jill’s vlog blijkt met regelmaat dat zij buiten haar huisdeur graag als bekend wil worden gezien. Dit valt in de praktijk tegen. Haar PR team zal daar nog veel aan moeten sluiten om dit te bereiken. (o.a. tv interview, interview rapportages in bladen etc.)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jill (CrocoJill)
7
Milan en Jill Uit Elkaar – ‘We Kunnen Elkaar Niet Gelukkig Maken’

Tegen het huilen aan begint Jill de video na enige aarzeling: ‘Wij gaan uit elkaar. Dat is ook de reden waarom we hier bij elkaar zitten. De reden is dat we heel erg verschillend zijn. We hebben heel erg hard ervoor gevochten met z’n tweeën maar we hebben uiteindelijk een …

Jill (CrocoJill)
1
Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ‘tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien …

Jill (CrocoJill)
Weer Drama Voor Jill Van Dooren

De vlog van Jill wordt een dag uitgesteld nadat ze verschrikkelijk nieuws te verwerken kreeg. Op Instagram heeft Jill een foto geplaatst waar je een droevig kijkende Pip ziet. De tekst luidt: ‘Wegens omstandigheden komt de weekvlog morgen online. Ik hoop op jullie begrip.’ En: ‘Geef me alsjeblieft wat ruimte, ik …