Noël Dekkers Heeft Nu Ook Corona

Noel Dekker

Noël Dekkers heeft op Instagram bekend gemaakt corona te hebben. Op de beelden zie je een goede vriend hem 2 tassen vol met boodschappen thuis brengt, omdat de jongen in quarantaine zit. Het is niet moeilijk te achterhalen waar hij die heeft opgelopen.

Noël had net met Enzo en Myron en Thijs in een vakantiehuisje betrokken toen Myron de mededeling kreeg corona te hebben. De eerste test voor Noël was negatief. Dus hij zou geen corona hebben. Echter 2 dagen later bleek dat alsnog een positieve test te zijn.

Naast de Brabantse Noël heeft ook Thijs laten weten de ziekte te hebben. Noël komt geregeld voor in de vlogs van Enzo Knol die hij kent via het online gamen. In 2021 heeft de 18 jarige jongeman een tussenjaar. Dus hij volgt even geen opleiding en houdt zich bezig met livestreams op Twitch. Daar heeft hij inmiddels ruim 1100 betalende abonnees en 40.000 volgers.

Noel Dekker
Heeft Noël Dekkers Een Vriendin?!

Steeds meer kijkers van de vlog van Enzo Knol zijn geïnteresseerd in de vraag of Noël Dekkers een vriendin heeft. In de vlog ‘Dit zag ik niet aankomen‘ lijkt wel een aanwijzing te zitten. Ze zitten in het vakantie appartement in Italië als Kim ineens Noël lijkt aan te vliegen …

Noel Dekker
Noël Dekkers Gaat 12 Uur Livestreamen Na Bizar Aantal Gifted Subs

Afgelopen woensdag gebeurde er bizarre dingen tijdens de livestream van Noël Dekkers op Twitch. Er kwamen achter elkaar gifted subs binnen. De anonieme gevers gaven per keer wel 20 subs weg aan andere kijkers van Noël en zijn vriend Bas. Voor degenen die het wat zegt: Noël haalde een hypetrain …