Noël Dekkers Gaat 12 Uur Livestreamen Na Bizar Aantal Gifted Subs

Noel Dekker

Afgelopen woensdag gebeurde er bizarre dingen tijdens de livestream van Noël Dekkers op Twitch. Er kwamen achter elkaar gifted subs binnen. De anonieme gevers gaven per keer wel 20 subs weg aan andere kijkers van Noël en zijn vriend Bas.

Voor degenen die het wat zegt: Noël haalde een hypetrain level van van 2160% Een onvoorstelbaar hoog aantal! Noël keek er stomverbaasd naar. Waar kwamen al die subs ineens vandaan? Hij begreep er niks van. En toen deed hij een belofte waar hij misschien wel spijt van kreeg: als hij tijdens deze stream 1500 subs haalde zou hij op een ander tijdstip 12 uur gaan livestreamen. Toen ging het helemaal los.

Noel wilde nog snel de stream afsluiten om maar te voorkomen dat deze mijlpaal gehaald werd. Te laat! Wat hem nog meer bevreemdde: hij had nog nooit gehoord van die weldoeners. Inmiddels staat de teller op 1530 subs en dat terwijl hij zijn livestrem begon met 111 subs! Een ongekende stijging!

Waarschijnlijk staren Noël Dekkers en zijn vriend Bas nog steeds verbijsterd naar het scherm. Want hoe kan een eenvoudige livestream met een paar honderd kijkers (!) ineens zoveel abonnees erbij krijgen? Heeft het met de alsmaar stijgende populaiteit van deze Brabandse jongen te maken? De donkerharige Noël komt geregeld voor in de vlogs van Enzo Knol. Het heeft een paar legendarische scenes opgeleverd.


Zoals Noël die met de vlogger door het ijs zakt met de E-bike (zie vlog onder dit artikel). Ook lijkt hij de laatste tijd wel bij Enzo in te wonen! Wat weten we tot nog toe van Noël Dekkers? Hij heeft dit jaar zijn Havo diploma gehaald en wil een jaar vrijaf nemen om te kijken wat hij verder wil gaan doen. Hij geeft vaak aan wel piloot te willen worden.

Maar als dit zo door gaat met het aantal abonnees op Twitch dan kan hij daar wel zijn beroep van maken. Voorlopig woont Noël samen met zijn zus nog thuis, als hij dan al niet bij zijn goede vriend Enzo inwoont. Noël en Enzo hebben elkaar online leren kennen tijdens het gamen. Vorig jaar had Enzo de Brabander uitgenodigd om een keertje langs te komen. Sindsdien lijkt Noël niet meer weg te branden uit het leven van de vlogger.

Noel Dekker
Heeft Noël Dekkers Een Vriendin?!

Steeds meer kijkers van de vlog van Enzo Knol zijn geïnteresseerd in de vraag of Noël Dekkers een vriendin heeft. In de vlog ‘Dit zag ik niet aankomen‘ lijkt wel een aanwijzing te zitten. Ze zitten in het vakantie appartement in Italië als Kim ineens Noël lijkt aan te vliegen …

Noel Dekker
Noël Dekkers Heeft Nu Ook Corona

Noël Dekkers heeft op Instagram bekend gemaakt corona te hebben. Op de beelden zie je een goede vriend hem 2 tassen vol met boodschappen thuis brengt, omdat de jongen in quarantaine zit. Het is niet moeilijk te achterhalen waar hij die heeft opgelopen. Noël had net met Enzo en Myron …