NLxDon Stopt Met School – Fulltime YouTuber

YouTuber Don - NLxDon
Alle YouTubers
5

YouTuber Don - NLxDon

Don (NLxDon) heeft besloten om met school te stoppen en fulltime voor YouTube te gaan. In zijn video ‘gestopt met school’ geeft hij een overtuigend verhaal waarom hij de sprong waagt en zich volledig gaat wijden aan het maken van video’s.

Enzo Knol meeting

Don is nu 17 jaar en begon met YouTube toen hij slechts 11 jaar oud was. Na 3 jaar later had hij al 300 abonnees! Niet veel, maar Don voelde zich gelukkig met filmpjes maken, ook al werd hij op school gepest vanwege zijn YouTube-werk. Dat veranderde echter door een filmpje over de uit de hand gelopen fanmeeting van Enzo Knol (oktober 2014) in Utrecht.

iPhone test

Dat videoverslag werd vele malen bekeken en leverde hem duizenden abonnees op. Daarna had hij nog meer video’s die viral gingen met als hoogtepunt de iPhone 6 test die meer dan een miljoen views behaalde.

School en YouTube zijn echter moeilijk met elkaar te combineren. Als je niet geregeld upload gaat je kanaal naar beneden en verlies je kijkers. En Don voelde zich niet gelukkig op school. Zijn passie, zijn droom is YouTube. En nu dan heeft hij eindelijk de knop durven door te hakken.

Na gesprekken met 2 leerplichtambtenaren heeft hij besloten zich volledig fulltime op YouTube te richten. Don gaat voor zichzelf werken en hoopt zijn droom te kunnen verwezenlijken: een echte professionele YouTuber worden. Foto: YouTube.

YouTuber Acid laat YouTube-inkomsten zien!

Al die YouTubers die nu stoppen met school… Je weet nooit waar je over 5 of 10 jaar staat en zonder fatsoenlijke opleiding heb je echt niets.
Don heeft dan wel zijn MAVO-diploma, maar dat is nog geen startkwalificatie. En anderen zoals Gio hebben helemaal niets.
Beter eerst je opleiding afmaken, gewoon nog even een paar jaar doorbijten en dan verder zien wat je doet.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …

Alle YouTubers
Jia Ruan Aangepakt Door BOOS

Tim Hofman van BOOS heeft tot plezier van veel kijkers eindelijk Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable flink aangepakt. Deze jongeman, verkoper van online ‘hoe wordt ik snel rijk’ cursussen is een bekendheid geworden onder YouTube kijkers. Dat komt doordat je dood wordt gegooid met zijn reclames waarin hij snelle …