NLxDon Stopt Met School – Fulltime YouTuber

YouTuber Don - NLxDon
Alle YouTubers
5

YouTuber Don - NLxDon

Don (NLxDon) heeft besloten om met school te stoppen en fulltime voor YouTube te gaan. In zijn video ‘gestopt met school’ geeft hij een overtuigend verhaal waarom hij de sprong waagt en zich volledig gaat wijden aan het maken van video’s.

Enzo Knol meeting

Don is nu 17 jaar en begon met YouTube toen hij slechts 11 jaar oud was. Na 3 jaar later had hij al 300 abonnees! Niet veel, maar Don voelde zich gelukkig met filmpjes maken, ook al werd hij op school gepest vanwege zijn YouTube-werk. Dat veranderde echter door een filmpje over de uit de hand gelopen fanmeeting van Enzo Knol (oktober 2014) in Utrecht.

iPhone test

Dat videoverslag werd vele malen bekeken en leverde hem duizenden abonnees op. Daarna had hij nog meer video’s die viral gingen met als hoogtepunt de iPhone 6 test die meer dan een miljoen views behaalde.

School en YouTube zijn echter moeilijk met elkaar te combineren. Als je niet geregeld upload gaat je kanaal naar beneden en verlies je kijkers. En Don voelde zich niet gelukkig op school. Zijn passie, zijn droom is YouTube. En nu dan heeft hij eindelijk de knop durven door te hakken.

Na gesprekken met 2 leerplichtambtenaren heeft hij besloten zich volledig fulltime op YouTube te richten. Don gaat voor zichzelf werken en hoopt zijn droom te kunnen verwezenlijken: een echte professionele YouTuber worden. Foto: YouTube.

YouTuber Acid laat YouTube-inkomsten zien!

Al die YouTubers die nu stoppen met school… Je weet nooit waar je over 5 of 10 jaar staat en zonder fatsoenlijke opleiding heb je echt niets.
Don heeft dan wel zijn MAVO-diploma, maar dat is nog geen startkwalificatie. En anderen zoals Gio hebben helemaal niets.
Beter eerst je opleiding afmaken, gewoon nog even een paar jaar doorbijten en dan verder zien wat je doet.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …