NLxDon Stopt Met School – Fulltime YouTuber

YouTuber Don - NLxDon
Alle YouTubers
5

YouTuber Don - NLxDon

Don (NLxDon) heeft besloten om met school te stoppen en fulltime voor YouTube te gaan. In zijn video ‘gestopt met school’ geeft hij een overtuigend verhaal waarom hij de sprong waagt en zich volledig gaat wijden aan het maken van video’s.

Enzo Knol meeting

Don is nu 17 jaar en begon met YouTube toen hij slechts 11 jaar oud was. Na 3 jaar later had hij al 300 abonnees! Niet veel, maar Don voelde zich gelukkig met filmpjes maken, ook al werd hij op school gepest vanwege zijn YouTube-werk. Dat veranderde echter door een filmpje over de uit de hand gelopen fanmeeting van Enzo Knol (oktober 2014) in Utrecht.

iPhone test

Dat videoverslag werd vele malen bekeken en leverde hem duizenden abonnees op. Daarna had hij nog meer video’s die viral gingen met als hoogtepunt de iPhone 6 test die meer dan een miljoen views behaalde.

School en YouTube zijn echter moeilijk met elkaar te combineren. Als je niet geregeld upload gaat je kanaal naar beneden en verlies je kijkers. En Don voelde zich niet gelukkig op school. Zijn passie, zijn droom is YouTube. En nu dan heeft hij eindelijk de knop durven door te hakken.

Na gesprekken met 2 leerplichtambtenaren heeft hij besloten zich volledig fulltime op YouTube te richten. Don gaat voor zichzelf werken en hoopt zijn droom te kunnen verwezenlijken: een echte professionele YouTuber worden. Foto: YouTube.

YouTuber Acid laat YouTube-inkomsten zien!

Al die YouTubers die nu stoppen met school… Je weet nooit waar je over 5 of 10 jaar staat en zonder fatsoenlijke opleiding heb je echt niets.
Don heeft dan wel zijn MAVO-diploma, maar dat is nog geen startkwalificatie. En anderen zoals Gio hebben helemaal niets.
Beter eerst je opleiding afmaken, gewoon nog even een paar jaar doorbijten en dan verder zien wat je doet.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geëindigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …