NLxDon Stopt Met School – Fulltime YouTuber

YouTuber Don - NLxDon
Alle YouTubers
5

YouTuber Don - NLxDon

Don (NLxDon) heeft besloten om met school te stoppen en fulltime voor YouTube te gaan. In zijn video ‘gestopt met school’ geeft hij een overtuigend verhaal waarom hij de sprong waagt en zich volledig gaat wijden aan het maken van video’s.

Enzo Knol meeting

Don is nu 17 jaar en begon met YouTube toen hij slechts 11 jaar oud was. Na 3 jaar later had hij al 300 abonnees! Niet veel, maar Don voelde zich gelukkig met filmpjes maken, ook al werd hij op school gepest vanwege zijn YouTube-werk. Dat veranderde echter door een filmpje over de uit de hand gelopen fanmeeting van Enzo Knol (oktober 2014) in Utrecht.

iPhone test

Dat videoverslag werd vele malen bekeken en leverde hem duizenden abonnees op. Daarna had hij nog meer video’s die viral gingen met als hoogtepunt de iPhone 6 test die meer dan een miljoen views behaalde.

School en YouTube zijn echter moeilijk met elkaar te combineren. Als je niet geregeld upload gaat je kanaal naar beneden en verlies je kijkers. En Don voelde zich niet gelukkig op school. Zijn passie, zijn droom is YouTube. En nu dan heeft hij eindelijk de knop durven door te hakken.

Na gesprekken met 2 leerplichtambtenaren heeft hij besloten zich volledig fulltime op YouTube te richten. Don gaat voor zichzelf werken en hoopt zijn droom te kunnen verwezenlijken: een echte professionele YouTuber worden. Foto: YouTube.

YouTuber Acid laat YouTube-inkomsten zien!

Al die YouTubers die nu stoppen met school… Je weet nooit waar je over 5 of 10 jaar staat en zonder fatsoenlijke opleiding heb je echt niets.
Don heeft dan wel zijn MAVO-diploma, maar dat is nog geen startkwalificatie. En anderen zoals Gio hebben helemaal niets.
Beter eerst je opleiding afmaken, gewoon nog even een paar jaar doorbijten en dan verder zien wat je doet.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …

Alle YouTubers
Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee. Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen. Als ze echter …