Nieuwe Foto Quin In Ziekenhuis – Zwanger?

UberQuinGames
5

quin van der zeeuw

In een nieuwe foto van Quin zien we de jongen nog steeds in een ziekenhuisbed liggen terwijl hij wordt behandeld. Maar voor wat? Dat heeft hij nog niet willen zeggen.

Hij schrijft bij de Instagram-foto: ‘ Zaterdag om 15.30 video online.’ Dan komen we te weet waarom hij met spoed naar het ziekenhuis moest. Wat er ook aan de hand met hem is, het lijkt erop dat het niets ernstigs is, want hij grapt vervolgens: ‘Een tip: Ik ben al 6 weken zwanger’.

Beterschapswensen

Eerder bedankte Quin in een tweet zijn fans voor alle beterschapswensen. ‘Super bedankt voor alle leuke en lieve berichtjes.’ En hij sluit af met een hartje.

Kijkers van zijn YouTube-kanaal Uberquingames reageerden bezorgd toen er 2 dagen geleden ineens een foto opdook op zijn Instagram. Daarin zien we Quin in slapende toestand in een ziekenhuisbed liggen. Aanstaande zaterdag dus de video hierover. Lees ook dit: Quin in ziekenhuis!

Niet slim van Quin van der Zeeuw om foto’s te maken vanuit het ziekenhuis over zijn ziekte ’toestand’ en zijn fans express in het ongewisse te laten tot zaterdag 5 november. Als je zulke beelden op social media zet, kan je ook benoemen en/of omschrijven wat je mankeert. Quin gaat toch niet de kant op van
“alles voor de views” ? Dit noem ik meer geheimzinnig gedoe. Toon dan zulke foto’s niet. Er zijn genoeg mensen die ziek in ziekenhuizen liggen en niets tonen op social media. Ziek zijn is niet leuk en al erg genoeg.

Nee, echt niet!
Dee moest van de week lachen op social media bij deze foto’s, dus zo ernstig zal het wel niet zijn.
Nee, of je vertelt, net als David Harms wat je mankeert, of je verteld even dat je door prive omstandigheden uit de running bent en alles weer goed komt.
Met ziek zijn spot je niet!
Enzo Knol filmde zich zelf een aantal keer in het ziekenhuis. De kijker wist meteen wat er aan de hand was. Of je meld zoiets meteen, of je meldt helemaal niets. Vindt dit een teaser wat niet goed is.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UberQuinGames
Bumper Ernstig Ziek – Moet Worden Geopereerd!

“Het houd in dat Bumper gewoon kanker heeft.” Zo begint een verdrietige Quin van der Zeeuw zijn vlog ‘Bumper heeft een tumor’. Het gaat niet goed met Bumper, de hond die vooral bekend werd uit de video’s van Enzo Knol. Woensdagavond reageerde Bumper ineens nergens mee op en leek heel …

UberQuinGames
Quin Heeft YouTube-kanaal Eindelijk Weer Terug – Einde Aan Nachtmerrie

Quin opgelucht: “We hebben het hele YouTube-kanaal weer terug, alles is weer van mij, alle video’s staan weer online. We zijn wel 12.000 abonnees verloren.” Dat was even schrikken. Quin van der Zeeuw’s YouTube-kanaal bleek gehackt. Quin begreep er niks van. Hij deed toch aan tweetrapsverificatie? Wat blijkt? Quin had …

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …