Nathan Vandergunst Samen Met Vader

Youtube

nathan vandergunst met vader

Inmiddels heeft Nathan Vandergunst meer dan 55.000 abonnees, maar om de mijlpaal van 50.000 nog te vieren had hij een Q & A met zijn bloedeigen vader!

Toffe video, vooral omdat Nathan zelf kronkelt en worstelt met de vragen die hij aan de man naast hem stelt. Wat duidelijk wordt: Nathan houdt zielsveel van zijn vader.

Nathan geadopteerd?

Alle vragen moet je natuurlijk als een grote grap zien. Een vraag die hij via zijn kijkers aan zijn vader stelt is: ben ik geadopteerd? Vader Nathan is vriendelijk maar beslist. Nathan is 100% zijn bloedeigen zoon!

De leukste vraag is nog altijd: wat vind zijn vader van zijn YouTube-kanaal? Het antwoord is verrassend: Hij herkende Nathan niet toen hij zijn video’s zag!

Nu kan je dat antwoord op tweee manieren uitleggen. Hij had had al zo lang geen contact met zijn zoon dat hij hem op YouTube niet herkende. Of, en daar ben ik van overtuigd: Nathan heeft onvermoede talenten die door YouTube tot volle wasdom zijn gekomen.

Op naar 100.000 abonnees

Nathan is nooit verlegen om een woord, maar met zijn vader vlak naast hem zie je het plezier dat van hem straalt. Op naar de 100.000 abonnees!

Lees ook: Nathan gedwongen vlog te verwijderen.

Nathan: de Belgische Enzo Knol.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …