Nathan Vandergunst – Mijn Kanaal Is Aan Het Doodgaan

Nathan Vandergunst
nathan vandergunst
15

Inmiddels heeft Acid (Nathan Vandergunst) ruim 200.000 abonnees en meer dan 4 miljoen views het afgelopen maand gehad op zijn YouTube-kanaal. Daarbij is Acid de grootste Belgische YouTuber geworden. Ook was hij verrassend de winnaar van de Kids Choice Awards 2016. Maar hoe anders was het nauwelijks een jaar geleden! De Belgische jongen uit Blankenberge dacht dat het over was met hem. Hier het opmerkelijke verhaal dat ik eerder schreef.

Nieuw: Acid kleding

Ruzie met Squad

YouTuber Nathan Vandergunst maakt een moeilijke tijd door. Zijn vrienden van de ‘squad’ hebben hem laten vallen. De meest bekende van deze groep is TiesGames met meer dan 300.000 abonnees. Een aantal van hen maakt een aparte video om dit aan hun volgers duidelijk te maken.

Waarom laten ze hem vallen? De getalenteerde YouTuber heeft tegen hen gelogen en is behept met jaloezie volgens de beschuldigingen.

Nathan trending topic

Nathan antwoord via zijn YouTube-kanaal. Hij is duidelijk aangeslagen door wat hem is overkomen. Bijzonder: hij ontkent de beschuldigingen niet. De video is inmiddels ruim 5000 keer geliked en 40.000 keer bekeken binnen 24 uur! Nathan wordt zelfs trending topic op Twitter.

Mijn kanaal is aan het doodgaan

Hij meent dat door deze toestand zijn kanaal aan het doodgaan is. Het aantal abonnees is een dag later echter nog steeds boven de 35.000 en van een daling is geen sprake, eerder het tegendeel.

Ook is er steun onder zijn video en aanmoedigingen om door te gaan. Het zou jammer zijn als Nathan zijn eigen kanaal opgeeft en het is ook totaal niet nodig. Deze ruzie heeft niets te maken met zijn kwaliteiten als YouTuber.

YouTube-ster

Nathan Vandergunst kan een grote YouTuber worden. Niet voor niets vergeleek ik hem eerder met Enzo Knol. Hij is bijzonder creatief, brutaal, is een spraakwaterval van hier tot ginter en wil zich voor de volle 100% geven voor zijn publiek. Zelfs de VRT (Vlaamse omroep) heeft hem opgemerkt.

Zijn video ‘so be it’ kan de versneller van zijn succes worden. Zoiets als de vlog waarin Enzo met zijn fiets valt en zijn arm breekt. Die vlog heeft hem enorm geholpen met zijn YouTube-kanaal. Nathan’s hart mag dan nu gebroken zijn, maar die kan best helen.

Natuurlijk, Nathan heeft problemen zoals hijzelf ruiterlijk erkend en die moet hij aanpakken. Maar waarom zou je juist YouTube niet gebruiken om er beter en sterker uit te komen?

Voor de jongen is het nu een moeilijke periode, maar hij komt er best wel uit. So, let’s go! Bitches!!

Grootste YouTuber van België

Update: inmiddels is het weer goed gekomen tussen Nathan en de Squad, ook al heeft er geen behoefte meer aan om daar onderdeel van te zijn. Ook is mijn voorspelling uitgekomen: zijn kanaal is juist er groter door geworden. Meer nog, Acid is de grootste YouTuber van België en dat voor een jongen van 16 jaar! Nathan gaat ons nog wat laten zien.

Zie ook: Nathan bewijst Belgische Enzo Knol te zijn

Nathan’s YouTube-kanaal.

 

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …