Nathan Vandergunst Kocht Coke Via Darkweb – Interview In Knack – Haatreacties ‘Clown’ Acid

nathan vandergunst

‘Fucking nice interview’. Zo noemt Nathan Vandergunst het interview dat is gepubliceerd in het Belgische blad Knack. Het beslaat maar liefst 8 pagina’s en bovendien is Nathan (YouTubenaam: Acid) ook nog eens groots op de cover van het bekende blad Focus te zien. In zijn video ‘Haatreacties op mijn artikel’ zien we dat Nathan door het dolle heen is: ‘Dit is een mooie dag om te leven’, aldus de rebelse YouTuber.

Darkweb

In het uitzonderlijk lange interview vertelt de inmiddels 18-jarige jongeman uit Blankenberge dat zijn video’s over de Darkweb zijn doorbraak betekende naar een groot publiek. 1 keer ging het voor Nathan zelfs te ver toen het hem tot zijn stomme verbazing nog lukte ook om cocaïne op de geheime internetmarkt te kopen.

Hij was het allang vergeten toen ineens een pakketje bij hem thuis arriveerde met de lading coke erin. Geschrokken snelde Nathan naar de goot om het daarin te lozen, bang dat de politie hem op de hielen zat.

Acid sokken

De filmpjes hebben hem inmiddels de populairste Belgische YouTuber gemaakt. Dat bleek ook toen hij sokken verkocht met het Acid logo erop. Volgens eigen zeggen verkocht hij de hele voorraad van 700 sokken binnen 12 minuten. In het interview vermeldt hij ook zijn accent aan te passen zodat de Nederlandse kijkers hem kunnen verstaan. De helft van die kijkers komt immers uit Nederland.

Nog een opmerkelijk feitje: Nathan vertelt dat in zijn kast voor ruim 10.000 euro aan merkkleding hangt! Vooral opmerkelijk want als het gaat om geld verdienen met zijn YouTube filmpjes door reclame te maken voor een adverteerder, daar moet hij niets van hebben. En zo laat hij gewoon duizenden euro’s aan extra inkomsten lopen!  Daar had hij zomaar een paar Gucci handschoenen voor kunnen kopen!

Haatreacties

In zijn laatste video gaat hij uitgebreid in op de haatreacties die hij van volwassenen kreeg die het artikel hadden gelezen. Ze zien hem als een clown die het niet ver zal brengen. Mijn inschatting is hetzelfde als wat ik 3 jaar terug heb opgeschreven: Nathan zal ongetwijfeld een Bekende Vlaming worden die zich geen zorgen hoeft te maken over zijn inkomen.

De slechts 18-jarige Blankenberger heeft een sterke eigen mening die hij uitstekend en geestig weet te verwoorden. Of YouTube voor hem de toekomst is, dat is de vraag. Zodra andere media de verbale talenten van de ‘YouTube clown’ weten te ontdekken zal er om zijn talenten worden gevochten. Zie ook: Nathan Vandergunst – de Belgische Enzo Knol.
Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …