Nathan Gedwongen Vlog Te Verwijderen

Nieuws

De Belgische YouTuber Nathan Vandergunst (aka Acid) werd gedwongen om zijn video over school te verwijderen. De vlog had reeds meer dan 50.000 views bereikt.

De directeur die het filmpje had gezien sloeg rood aan en moest door onderwijzend personeel in bedwang worden gehouden om Nathan niet aan te vliegen.  Nadat hij gekalmeerd was heeft hij Nathan tevens strafstudie opgelegd voor zijn gedrag.

nathan vandergunst

Opmerkelijk genoeg deed het hoofd van zijn school de stomverbaasde Nathan wel het aanbod om een filmpje te maken terwijl hij daar moest nablijven! Wat is dit voor een beleid?

Aan de ene kant moet de jongen zijn video digitaal op de brandstapel te gooien. En aan de andere kant wordt hij uitgenodigd een video te maken!

Ik zou zeggen: presenteer het precies hetzelfde filmpje aan de directeur en film zijn reactie. Als de man ontploft heb je een video die viral gaat! En geen school meer, maar dat terzijde. Wellicht dat de filmpjes over clown Kim Jong-Un de YouTuber kunnen inspireren tot een vlog die wel de censuur passeert.

Nahan Vandergunst schaart zich hiermee achter het rijtje bekende YouTubers die ditzelfde is overkomen. Met dezelfde directeur! Dat laatste is natuurlijk een grapje, maar zowel Enzo als Mertabi (Marrokaan Geeft Rijles) hebben een smet op hun YouTube verleden.

Verbod vloggen

Bij Enzo zie je op de plaats waar vlog 88 had moeten staan nog steeds een blinde vlek staat. Ik begrijp uit een tweet dat de opnames in een winkel waren gemaakt. De winkeleigenaar verbood met succes de uitzending van de vlog.

Mertabi werd door YouTube gedwongen een video die hij op het plein van zijn school had gemaakt te verwijderen. Dat gebeurde nadat een lelijk meisje had geklaagd bij de videodienst dat ze ongewenst in beeld was genomen. Dat was haar nog nooit overkomen.

En Mark Hoekx heeft een video getiteld “Levend Begraven” tijdelijk eraf moeten halen. Hierin zie je hoe Menno in een kuil gaat liggen en aarde over hem heen wordt gegooid. Na tussenkomst van Divimove mocht de video alsnog op hun kanaal worden getoond.

Vreemd dat onschuldige filmpjes worden verwijderd en scholen videopnames verbieden. Wat hebben ze te vrezen?

De video waarin Nathan uitlegt welke lijfstraffen hij van school heeft gekregen. Foto uit onderstaande video.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …