Nathan Bewijst Dat Hij De Belgische Enzo Knol Is

Nathan Vandergunst
nathan vandergunst
2

Nathan Vandergunst

Met zijn laatste reeks van vlogs in de sneeuw van Oostenrijk heeft Nathan Vandergunst (aka Acid) weer eens duidelijk gemaakt dat hij terecht de Belgische Enzo Knol wordt genoemd. Dit had ik al een jaar geleden voorspeld.

Nu is hij het ook wat betreft het aantal abonnees en views. Tijdens zijn sneeuwvakantie knalt hij ieder dag een professionele vlog online. De enthousiaste YouTuber neemt ons in hoog tempo mee in zijn onnavolgbare avonturen, begeleid met een lekker muziekje.

Oma Poetin

Zijn moeder en oma (oma wordt door Nathan liefdevol Poetin genoemd) waarmee hij op vakantie is doen gewoon leuk mee. Ze weten toch dat verzet tegen de wervelwind Acid zinloos is. Dat gaat wel over. Even protesteert zijn moeder nog dat hij zo vaak “fucking” zegt. Maar weet zijn moeder niet dat hij internationale ambities heeft? Dan moet je Engelse woorden gebruiken!

Nathan heeft de laatste maanden een flinke spurt gemaakt in populariteit. Met iets van 160.000 abonnees moet hij de grootste Belgische YouTuber zijn geworden. En terecht. Inmiddels heeft de grootste krant van België hem ook al opgemerkt. Weldra zullen meer media volgen. Tip: misschien dat een uit de hand te lopen fanmeeting de boel kan versnellen?

Nathan barst in ieder geval van de passie voor YouTube, spreekt met 2 keer de snelheid van het geluid en weet met zijn creativiteit knap gemaakte filmpjes in elkaar te draaien.

Fans voor Nathan

En fans heeft hij natuurlijk ook al. In het hotel waar hij verblijft kan hij nu nog het aantal fans met iPads zelf wel aan. Met een enkele armbeweging knikkert hij ze zo uit het hotel. Wellicht dat Nathan de volgende keer een vlammenwerper nodig heeft om ze van het lijf te houden.

Natuurlijk heeft hij goed gekeken naar de meester vlogger. Twee keer verwijst hij ook rechtstreeks naar Enzo Knol. En als Nathan zo doorgaat, dan zou het zomaar kunnen dat hij ooit net zo groot wordt als de geboren Drent.

Tenzij hij noodgedwongen YouTube moet verlaten om zich volledig aan zijn studie te wijten. Maar daar geloof ik niet in. Nathan heeft zijn roeping gevonden. “So. let’s go!” Foto: YouTube/Acid.

Zie ook: Nathan Vandergunst samen met vader.
Nathan: mijn kanaal is aan het doodgaan.

150 000 abbonees. Zeg maar iets van een middelmatige Nederlands YouTuber. Dan is Belgie wel erg verneukt.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …