Myron Toch Weer Samen Met Enzo Knol Gezien!!!

Myron Koops
17

Myron Koops is weer opgedoken in de Instastories van Enzo! Onlangs kregen we het idee dat Enzo en Myron uit elkaar waren.

De vlogger schreef dat hij in een dipje had gezeten, ook had hij een dag niet gevlogt. Direct daarna hebben we Myron niet meer teruggezien in zijn vlogs.

En dat terwijl ze tot nog toe iedere dag aanwezig was naast Enzo. Maar verbazing alom als Myron ineens weer lachend naast haar vriend staat bij de feestelijke opening van het bedrijf dat de Lamborghini van Enzo heeft gewrapt.

Er duikt zelfs een foto op waar je duidelijk Myron achter het stuur van de peperdure racemonster ziet. Maar we zien ook dat ze niet op de weg let. Ze is schijnbaar aan het appen.

Verklaring voor haar afwezigheid kan zijn dat ze moest werken of studeren. Het wachten is nog of het tweetal daar iets meer over willen zeggen over haar tijdelijk (?) afwezigheid.

Hahaha Schitterende move van Enzo..
Hij kondigde een extra video aan over hem en Myron..
Alle verloven ingetrokken bij King Alert.. Aankondiging om Nicolas voor te zijn VANAVOND VIDEO. Nu blijkt de video van Enzo niet vandaag maar morgen te komen.
Paniek, paniek, gevloek, gescheld, getier.
Maar 1 lichtpuntje. Voor de 150e keer wordt een aangekondigde aflevering verzet.

bij zijn laalste vlog staat dit: Excuses dat de vlog vandaag later online is gekomen! Ik ben op dit moment in Zweden en ik dacht dat die ingepland stond voor 4 uur en heb net pas weer op mijn telefoon gekeken omdat ik bezig ben met opnames. Morgen komt er een extra video online om 5 uur met Myron. Uitleg video over de roddels & comments onder de vlogs de laatste tijd… Bedankt voor jullie geduld & geniet van de vlog!

Dus we horen morgen eindelijk de waarheid…

Kan niet wachten,nog een uurtje en we weten het. Slaap al 3 dagen slecht,eet niet veel. Oh ik hoop zo

Echt he, wat zullen Enzo en Myron zich kapot lachen. Al die speculaties waar groots aandacht aan besteed wordt omdat er een patroon wordt onderbroken.

Geweldig nieuws dit.
Heb het hele weekend er niet van geslapen nadat U en JustNicolaas hierover berichtte.
Gelukkig is er maar 1 iemand echt op de hoogte en dat is King Alert.

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Myron Koops
Myron Koops Neemt Eigen Video Op

Myron Koops, de vriendin van Enzo Knol, heeft haar allereerste video opgenomen, geĆ¼pload op het gamekanaal van Enzo. Het betreft een Sims-aflevering waarin ze hun nieuwe huis in Soesterberg aan de kijkers laat zien. De titel van de gameaflevering vertelt ons dat er nog meer aankomen van Myron. De vlogger …

Enzo Knol
Eerste Date Van Enzo Knol en Myron Koops Was Op Vliegbasis Soesterberg

Enzo Knol en Myron Koops vertellen tijdens een livestream op Twitch dat Enzo als eerste Myron een kus had gegeven. Myron vertelt hoe dat ging:” We gingen longboarden; op de plaats waar we nu aan gaan wonen, hadden we onze eerste date.” Myron doelt op vliegbasis Soesterberg dat sinds de …

Enzo Knol
Myron Koops Was Ongelukkig Totdat Ze Enzo Knol Ontmoette!!

Myron Koops was tijdens haar leven als professioneel schaatser steeds meer ongelukkiger geworden. Haar ontmoetingen met Enzo hebben haar leven ten goede veranderd. Doordat ze steeds vaker optrok met de vlogger leerde ze ook een andere kant van het leven kennen. Dat vertelt ze in de langverwachte video: De Q&A …