Myron Toch Weer Samen Met Enzo Knol Gezien!!!

Myron Koops
16

Myron Koops is weer opgedoken in de Instastories van Enzo! Onlangs kregen we het idee dat Enzo en Myron uit elkaar waren.

De vlogger schreef dat hij in een dipje had gezeten, ook had hij een dag niet gevlogt. Direct daarna hebben we Myron niet meer teruggezien in zijn vlogs.

En dat terwijl ze tot nog toe iedere dag aanwezig was naast Enzo. Maar verbazing alom als Myron ineens weer lachend naast haar vriend staat bij de feestelijke opening van het bedrijf dat de Lamborghini van Enzo heeft gewrapt.

Er duikt zelfs een foto op waar je duidelijk Myron achter het stuur van de peperdure racemonster ziet. Maar we zien ook dat ze niet op de weg let. Ze is schijnbaar aan het appen.

Verklaring voor haar afwezigheid kan zijn dat ze moest werken of studeren. Het wachten is nog of het tweetal daar iets meer over willen zeggen over haar tijdelijk (?) afwezigheid.

Hahaha Schitterende move van Enzo..
Hij kondigde een extra video aan over hem en Myron..
Alle verloven ingetrokken bij King Alert.. Aankondiging om Nicolas voor te zijn VANAVOND VIDEO. Nu blijkt de video van Enzo niet vandaag maar morgen te komen.
Paniek, paniek, gevloek, gescheld, getier.
Maar 1 lichtpuntje. Voor de 150e keer wordt een aangekondigde aflevering verzet.

bij zijn laalste vlog staat dit: Excuses dat de vlog vandaag later online is gekomen! Ik ben op dit moment in Zweden en ik dacht dat die ingepland stond voor 4 uur en heb net pas weer op mijn telefoon gekeken omdat ik bezig ben met opnames. Morgen komt er een extra video online om 5 uur met Myron. Uitleg video over de roddels & comments onder de vlogs de laatste tijd… Bedankt voor jullie geduld & geniet van de vlog!

Dus we horen morgen eindelijk de waarheid…

Kan niet wachten,nog een uurtje en we weten het. Slaap al 3 dagen slecht,eet niet veel. Oh ik hoop zo

Geweldig nieuws dit.
Heb het hele weekend er niet van geslapen nadat U en JustNicolaas hierover berichtte.
Gelukkig is er maar 1 iemand echt op de hoogte en dat is King Alert.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
8
Enzo Knol En Myron Hebben (Nog) Geen Relatie? Wel ‘Goeie Klik’

In een ruim 14 minuten video legt Enzo Knol uit wat nu zijn relatie is met Myron Koops. Doordat iedereen zich ermee bemoeit voelde Enzo zich gedwongen om hier een aparte video over te maken. Zijn verhaal: Myron werkt voor Enzo, ze doet zijn zakelijke administratie en doet natuurlijk heel …

Myron Koops
15
Verliefde Myron Koops Wurgt Enzo Knol!

Myron Koops was al eerder op zijn Instagram verschenen, maar dan in de sneeuw. Dit keer heeft Enzo Knol ‘zijn’ Myron laten zien in de Knolhol als ze hem spelenderwijs probeert te wurgen: de meest ultieme bewijs van liefde en genegenheid! Nu zijn het aantal aanwijzingen dat Myron de vriendin …

Enzo Knol
22
Enzo Knol En Myron Knuffelen Elkaar! Stelletje Betrapt In De Stad Der Liefde!!

Als er al twijfel was of Enzo en Myron een relatie hebben dan is dat nu wel een eind aan gekomen: Het bekende stelletje is knuffelend gezien in de stad der liefde Parijs en wel op de Eiffeltoren! Dit is wat de getuige meldt op Facebook: ‘We stonden net boven …