Myron Toch Weer Samen Met Enzo Knol Gezien!!!

Myron Koops
17

Myron Koops is weer opgedoken in de Instastories van Enzo! Onlangs kregen we het idee dat Enzo en Myron uit elkaar waren.

De vlogger schreef dat hij in een dipje had gezeten, ook had hij een dag niet gevlogt. Direct daarna hebben we Myron niet meer teruggezien in zijn vlogs.

En dat terwijl ze tot nog toe iedere dag aanwezig was naast Enzo. Maar verbazing alom als Myron ineens weer lachend naast haar vriend staat bij de feestelijke opening van het bedrijf dat de Lamborghini van Enzo heeft gewrapt.

Er duikt zelfs een foto op waar je duidelijk Myron achter het stuur van de peperdure racemonster ziet. Maar we zien ook dat ze niet op de weg let. Ze is schijnbaar aan het appen.

Verklaring voor haar afwezigheid kan zijn dat ze moest werken of studeren. Het wachten is nog of het tweetal daar iets meer over willen zeggen over haar tijdelijk (?) afwezigheid.

Iedereen die nu zegt dat KingAlert er naast zit, daar vraag ik dan aan waar is jullie bewijs. Velen zeggen altijd Paul heeft te weinig echt bewijs. Maar dit zelfde geldt dus ook voor de andere kant. Moeten we Enzo dan zo maar op zijn blauwe ogen geloven, of kijken we ook verder naar aanwijzingen. hoe lang doen mensen erover om te weten of iets meer kan worden dan alleen goede vrienden en werkgever/wetknemet.???????

Achja Paul wist ook zeker dat Dee zwanger was wat uiteindelijk niet zo was. Dus zijn vertaling op dit filmpje van Enzo en Myron zal ook nergens op gebaseerd zijn. Het is gewoon een kwestie van views pakken. Ik ben benieuwd hoe onze belgische vriend Nicolas gaat reageren. Die gun ik toch ff net wat meer denk ik.

17 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Myron Koops
Myron Koops Neemt Eigen Video Op

Myron Koops, de vriendin van Enzo Knol, heeft haar allereerste video opgenomen, geĆ¼pload op het gamekanaal van Enzo. Het betreft een Sims-aflevering waarin ze hun nieuwe huis in Soesterberg aan de kijkers laat zien. De titel van de gameaflevering vertelt ons dat er nog meer aankomen van Myron. De vlogger …

Enzo Knol
Eerste Date Van Enzo Knol en Myron Koops Was Op Vliegbasis Soesterberg

Enzo Knol en Myron Koops vertellen tijdens een livestream op Twitch dat Enzo als eerste Myron een kus had gegeven. Myron vertelt hoe dat ging:” We gingen longboarden; op de plaats waar we nu aan gaan wonen, hadden we onze eerste date.” Myron doelt op vliegbasis Soesterberg dat sinds de …

Enzo Knol
Myron Koops Was Ongelukkig Totdat Ze Enzo Knol Ontmoette!!

Myron Koops was tijdens haar leven als professioneel schaatser steeds meer ongelukkiger geworden. Haar ontmoetingen met Enzo hebben haar leven ten goede veranderd. Doordat ze steeds vaker optrok met de vlogger leerde ze ook een andere kant van het leven kennen. Dat vertelt ze in de langverwachte video: De Q&A …