Alle Info Over Myron Koops, Vriendin Van Enzo Knol

Myron Koops
17

Myron Koops is de vriendin van Enzo Knol. Ze is 22 jaar en woont in Borger bij haar ouders die een autoschadebedrijf hebben.

Volgens haar gesloten Instagram studeert ze Communicatie in Groningen. Tevens heeft ze op hoog niveau geschaatst. Ze heeft een broer Toine Koops die in het bedrijf van hun ouders werkt.

Dat ze de vriendin is van Enzo Knol hebben de twee om onduidelijke redenen nog steeds niet willen bevestigen maar het kan niet anders gezien ze vrijwel dagelijks in de vlogs van de populaire YouTuber voorkomt.

Laatste nieuws: Verliefde Enzo en Myron knuffelend gezien in Parijs.

Ook wordt ze op Instagram gevolgd door alle vrienden van de vlogger en de broer van Enzo. De sportieve vrouw mag vaak in de Lamborghini van haar vriend rijden, iets wat vlogger zelf eerder heeft verteld dat alleen zijn beste vrienden dat mogen.

Dat zijn 2 vrienden uit Drenthe en dus Myron. Het verhaal dat Enzo Knol aan zijn kijkers tot nog toe heeft verteld is dat Myron zijn schaatstrainster is.

Met deze verklaring in vlog 2259 kwam hij pas nadat per ongeluk haar naam in beeld was gekomen tijdens een potje bowling. De naam Myron stond op het scorebord en werd door een aantal oplettende kijkers opgemerkt.

Daarvoor was er al een maand lang iemand die Enzo bij het vloggen hielp zonder haar identiteit te onthullen. Tijdens een boekenfeest in Assen kon je echter duidelijk die anonieme vlogger op foto’s van fans zien.

Op het podium staat de bekende YouTuber, terwijl hij wordt gefilmd door de blonde Drentse. Toen haar identiteit daardoor publiek was moet Enzo besloten hebben haar vervolgens gewoon in beeld te laten zien.

Sindsdien is Myron niet meer van de zijde van Enzo te slaan. Ze komt zo vaak voor in zijn vlogs dat het erop lijkt dat ze zelfs samen woont met de YouTuber.

Daarnaast is er nog een aanwijzing. In de vlog 2276 verliest Enzo zijn autosleutels als hij een boerderij bezoekt in Noord-Holland. Tot dan toe was Myron niet in de vlog voorgekomen, maar ineens staat ze er weer met zijn reservesleutels.

Er vanuit gaande dat die autosleutels zich in zijn appartement bevonden lijkt het er sterk op dat ze al daar aanwezig was toen Enzo haar om hulp riep.

Myron Koops lijkt wel een zeer geschikte kandidaat om Dee van der Zeeuw, de vorige vriendin van Enzo, op te volgen. Ze had al wat met vloggen nog voordat ze Enzo leerde kennen.

Op haar YouTube-kanaal had de blonde Drentse een aantal vlogs gezet die zij inderhaast heeft verwijderd toen haar naam bekend werd. In 1 van de vlogs kwam haar vader Albert Koops voor en verklaarde ze iedere week een vlog op te nemen, maar de laatste activiteit stamt uit 2018.

Nu heeft ze haar YouTube-kanaal helemaal verwijderd!

Hoe hebben Enzo en Myron elkaar leren kennen? Het kan zeker zo zijn dat de vlogger met haar in contact is gekomen nadat hij besloot om met het schaatsprogramma De Ijzersterkste mee te doen.

Het lijkt erop dat hij in ieder geval sinds de zomer haar kent. Aanwijzing: in vlog 2308 rijdt ze in de Lamborghini van Enzo en praatten ze over een uitlaat die heel veel lawaai maakt.

Myron weet zeker dat de uitlaat van Enzo’s vorige auto, een dure Jeep, een schel geluid veroorzaakte maar niet zo schel als de uitlaat van de auto die voor hen rijdt.

Dat herhaalt ze tot twee keer toe. Hoe weet ze dat? Myron kan nog wel zijn vlogs hebben gezien, maar het geluid, zoals Enzo zelf al eerder heeft gezegd, komt op de video niet goed over. Je moet dat echt zelf hebben gehoord. De Jeep werd in juni ingeruild voor de Italiaanse SUV.

En het verhaal rondom Myron wordt nog gekker: onlangs werd door wakkere kijkers opgemerkt dat Myron Koops al in juni 2018 voorkwam in een vlog van Enzo. Het gaat om vlog 1767 ‘uit de bocht gevlogen met karten’. Toen deed de YouTuber het nog voorkomen alsof hij nog een relatie had met Dee. Die is in die vlog waarin hij zijn verjaardag vierde zelf niet aanwezig!

Het was RTL Boulevard die aan het einde van die maand onthulde dat Dee al bij de vlogger weg was. Maar ook de vlogger zou al een nieuw relatie hebben volgens dit tv-programma! In de vlog waarin hij op reis gaat naar Frankrijk kon je in zijn auto nog net een blonde lok haar zien van een vrouw.

Een oplettende kijker vraagt zich af of dit Myron kon zijn geweest. Enzo heeft meteen via Instagram gereageerd op het gerucht al zou hij ook een nieuwe vriendin hebben.

Hij ontkende toen dat hij een relatie had met de vrouw. Die wilde gewoon anoniem blijven en in hetzelfde bericht maakt hij duidelijk voorlopig ook geen behoefte te hebben aan een nieuwe relatie. Enzo was in die tijd ook behoorlijk geraakt doordat Dee bij hem wegging.

Toch zien we ook in de breuk met Dee dezelfde ontkenning: zijn relatie met Dee was al maanden uit voordat hij gedwongen was om dat alsnog aan de buitenwereld te vertellen. Nu lijkt hij zijn kijkers nog niet te willen vertellen dat Myron en hij een koppel zijn.

Verschil tussen Myron en Dee is nu al zichtbaar. Myron is veel meer een nuchtere jonge vrouw die veel minder met uiterlijk schoon bezig is dan Dee.

De laatste is door haar bekendheid via Enzo (waar ze nu niet meer aan wil worden herinnerd) een belangrijke social influencer geworden.

Zien de foto’s van Dee er erg opgemaakt uit, Myron heeft haar Instagram gewoon gesloten.

Wel doet ze altijd leuk mee in de vlogs van Enzo en neemt ze zonder vragen meteen de camera van Enzo over en begint hem te vloggen. Dee dat dat vrijwel nooit.

Kort gezegd: Myron is gewoon de nuchtere Drent uit Borger terwijl Dee meer van de glamour en sexy foto’s in bikini is. Benieuwd hoe lang Enzo en Myron hun relatie nog blijven ontkennen.
Zie ook: Myron volop in beeld
Myron Koops op Instagram, Twitter, Linkedin.
Haar vader Albert Koops is eigenaar van Koops autoschade.

Wanneer kwam Myron voor het eerst op beeld in de vlog van Enzo Knol? Dit was in vlog 1767 (upload 9 juni 2018). Dagje karten op Enzo’s verjaardag. Wie had Enzo’s kart met ballonnen versierd? Myron. Wie deed de winnaar bekend maken van het karten? Myron! Wie ligt er achter in de auto in vlog 1779 wanneer Enzo naar Zuid Frankrijk rijdt om zijn opa en oma te verrassen? Myron. Hoe lang kennen ze elkaar al? Minstens 30 maanden.

De enige echte,

RH

PS:
1) waar is het fantastische research van King Alert? Die is er niet!
2) voor alle peutertjes en kneusjes, get a life

Dus u RH twijfelt aan mijn research.
Weet U wel dat ik een iq bezit van minstens 150. Dat ik verreweg de knapste mannelijke youtuber bent Nederland. En de beste dj. Dat klinkt misschien arrogant maar is gewoon zelfkennis.
Dus u RH twijfelt aan mij. U met uw bepukkelde puskop die nog nooit gen**kt heeft.

Gewoon een goede vriendin. Dat was Dee eerst ook. Dus gewoon afwachten; is het zo dan is het dan horen we dat vanzelf en als t niet zo is dan niet.

Overigens in vlog 1782 dat Enzo met K3 was zie je 8:19 een vrouw op de achtergrond met een zwart hemd aan en blonde haren, het is Myron! Dit betekent dus dat Enzo en Myron elkaar al kende in Juni 2018. (uit de reacties van KingAlert). Dus waarschijnlijk zijn het gewoon goede vrienden. Anders was het wellicht al eerder bekend geworden als ze echt een relatie met elkaar hadden gehad.

Ze lijkt er misschien op, maar je kunt onmogelijk zeggen dat dat Myron is. Lees ook dit bericht even: instagram.com/p/BkiRGjugSiP/

Ik denk dat het gewoon goede vrienden zijn. Enzo ontkent tot nu toe alles en reageert verder ook niet op de geruchten of comments onder zijn vlog. Het zou wel gek zijn als hij liegt en het straks toch blijkt dat ze een relatie hebben.

Het lijkt er misschien op dat Myron regelmatig bij Enzo blijft slapen maar dat weten we natuurlijk niet zeker. Als je kijkt naar de vlog van Enzo dat hij een tattoo ging laten zetten met Bas, Irma en Myron dan zie je dat Myron weer in de vlog zit de volgende dag. Maar als je kijkt naar de vlog van Irma Knol dan zie je dat zij die ochtend vloggend in Enzo zijn woning staat voor ze de tattoo laten zetten. Je ziet duidelijk Bas en Enzo in beeld maar Myron is er op dat moment nog niet terwijl de hele woonkamer in beeld word gebracht, terwijl zij de dag ervoor nog in Enzo zijn vlog te zien was. Dit betekent dus dat zij NIET bij Enzo thuis is blijven slapen, maar de avond daarvoor gewoon naar huis is gegaan. Het zijn gewoon goede vrienden, een beetje dezelfde vriendschap als Bas en Enzo alleen dan Enzo en Myron.

Woont ze in Borger? Ik dacht in Groningen, aangezien daar haar eenmanszaak gevestigd is, volgens de KvK.
Punt 2. Enzo zei in de vlog toen Myron voor het eerst te zien was: “…ik ken iemand…”. Dus waarschijnlijk kennen ze elkaar al heel lang. Misschien een oude (school)vriendin? Borger ligt niet ver van Assen en Rolde. De plaatsen waar Enzo geboren en deels getogen is.

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Myron Koops
15
Verliefde Myron Koops Wurgt Enzo Knol!

Myron Koops was al eerder op zijn Instagram verschenen, maar dan in de sneeuw. Dit keer heeft Enzo Knol ‘zijn’ Myron laten zien in de Knolhol als ze hem spelenderwijs probeert te wurgen: de meest ultieme bewijs van liefde en genegenheid! Nu zijn het aantal aanwijzingen dat Myron de vriendin …

Enzo Knol
22
Enzo Knol En Myron Knuffelen Elkaar! Stelletje Betrapt In De Stad Der Liefde!!

Als er al twijfel was of Enzo en Myron een relatie hebben dan is dat nu wel een eind aan gekomen: Het bekende stelletje is knuffelend gezien in de stad der liefde Parijs en wel op de Eiffeltoren! Dit is wat de getuige meldt op Facebook: ‘We stonden net boven …

Enzo Knol
43
Verliefde Enzo Knol En Myron Koops op Insta

Voor het eerst plaatst Enzo Knol een foto op Instagram samen met zijn vriendin Myron Koops. Is hun aankondiging dat ze een stelletje zijn aanstaande? Hij schrijft verder niets over de foto zelf, maar zijn moeder plaatst een reactie die niets aan de verbeelding overlaat: een rood hartje! En op …