Alle Info Over Myron Koops, Vriendin (?) Van Enzo Knol

Myron Koops
12

Myron Koops is de vriendin (?) van Enzo Knol. Ze is 22 jaar en woonde tot voor kort in Borger bij haar ouders die een autoschadebedrijf hebben. Ze komt zo vaak voor in zijn vlogs dat het erop lijkt dat ze verhuisd is naar Zeist en samen woont met de YouTuber.

Update: In een extra video ontkent Enzo Knol de relatie met Myron, maar geeft toe wel een goede klik met haar te hebben.

De vlogger voelde de druk toenemen de laatste weken omdat de comments onder zijn vlogs alleen maar over zijn vermeende relatie met Myron gingen. Volgens Enzo werkt de 22-jarige vrouw voor hem en doet ze de zakelijke administratie. Ze kunnen ook goed met elkaar overweg en vinden elkaar heel erg leuk. Toch wil de YouTuber niet spreken van een relatie.

De bemoeienis van de buitenwereld met zijn privéleven lijkt de reden te zijn dat Enzo Knol hier eigenlijk niets over wil zeggen. Hij belooft wel het naar buiten te brengen wanneer het officieel is. Met andere woorden:als ze zeker zijn dat Enzo en Myron verder met elkaar willen.

Volgens het gesloten Instagram-account van Myron Koops studeert ze Communicatie in Groningen. Tevens heeft ze op hoog niveau geschaatst. Ze heeft een broer Toine Koops die in het bedrijf van hun ouders werkt.

Dat ze door kijkers als zijn vriendin wordt gezien is wel logisch, gezien ze vrijwel dagelijks in de vlogs van de populaire YouTuber voorkomt.

Ook wordt ze op Instagram gevolgd door alle vrienden van de vlogger en de broer van Enzo. De sportieve vrouw mag vaak in de Lamborghini van haar vriend rijden, iets wat vlogger zelf eerder heeft verteld dat alleen zijn beste vrienden dat mogen.

Dat zijn 2 vrienden uit Drenthe en dus Myron. De roddels over hun relatie zijn vooral ontstaan doordat Enzo zijn verhouding met Myron zo lang mogelijk geheim heeft willen houden.

Met de verklaring dat Myron zijn schaatscoach was in vlog 2259 kwam hij pas nadat per ongeluk haar naam in beeld was gekomen tijdens een potje bowling. De naam Myron stond op het scorebord en werd door een aantal oplettende kijkers opgemerkt.

Daarvoor was er al een maand lang iemand die Enzo bij het vloggen hielp zonder haar identiteit te onthullen. Tijdens een boekenfeest in Assen kon je echter duidelijk die anonieme vlogger op foto’s van fans zien.

Op het podium staat de bekende YouTuber, terwijl hij wordt gefilmd door de blonde Drentse. Toen haar identiteit daardoor publiek was moet Enzo besloten hebben haar vervolgens gewoon in beeld te laten zien. Sindsdien is Myron niet meer van de zijde van Enzo te slaan.

Daarnaast is er nog een aanwijzing. In de vlog 2276 verliest Enzo zijn autosleutels als hij een boerderij bezoekt in Noord-Holland. Tot dan toe was Myron niet in de vlog voorgekomen, maar ineens staat ze er weer met zijn reservesleutels.

Er vanuit gaande dat die autosleutels zich in zijn appartement bevonden lijkt het er sterk op dat ze al daar aanwezig was toen Enzo haar om hulp riep.

Myron Koops lijkt wel een zeer geschikte kandidaat om Dee van der Zeeuw, de vorige vriendin van Enzo, op te volgen. Ze had al wat met vloggen nog voordat ze Enzo leerde kennen.

Op haar YouTube-kanaal had de blonde Drentse een aantal vlogs gezet die zij inderhaast heeft verwijderd toen haar naam bekend werd. In 1 van de vlogs kwam haar vader Albert Koops voor en verklaarde ze iedere week een vlog op te nemen, maar de laatste activiteit stamt uit 2018.

Nu heeft ze haar YouTube-kanaal helemaal verwijderd!

Hoe hebben Enzo en Myron elkaar leren kennen? In zijn uitlegvideo ‘Reageren op de meest gestelde vraag’ vertelt Enzo dat hij Myron voor het eerst ontmoette tijdens het karten in juni 2018.

Kijkers was dat al opgevallen dat ze in vlog 1767 ‘uit de bocht gevlogen met karten’ in beeld kwam. Het blijkt dat ze voor dat bedrijf werkte. Later heeft Enzo contact met haar opgenomen en gevraagd zijn schaatscoach te worden.

Verschil tussen Myron en Dee is nu al zichtbaar. Myron is veel meer een nuchtere jonge vrouw die veel minder met uiterlijk schoon bezig is dan Dee.

De laatste is door haar bekendheid via Enzo (waar ze nu niet meer aan wil worden herinnerd) een belangrijke social influencer geworden.

Zien de foto’s van Dee er erg opgemaakt uit, Myron heeft haar Instagram gewoon gesloten.

Wel doet ze altijd leuk mee in de vlogs van Enzo en neemt ze zonder vragen meteen de camera van Enzo over en begint hem te vloggen. Dee dat dat vrijwel nooit.

Kort gezegd: Myron is gewoon de nuchtere Drent uit Borger terwijl Dee meer van de glamour en sexy foto’s in bikini is.
Zie ook: Myron volop in beeld
Myron Koops op Instagram, Twitter, Linkedin.
Haar vader Albert Koops is eigenaar van Koops autoschade.

Wanneer kwam Myron voor het eerst op beeld in de vlog van Enzo Knol? Dit was in vlog 1767 (upload 9 juni 2018). Dagje karten op Enzo’s verjaardag. Wie had Enzo’s kart met ballonnen versierd? Myron. Wie deed de winnaar bekend maken van het karten? Myron! Wie ligt er achter in de auto in vlog 1779 wanneer Enzo naar Zuid Frankrijk rijdt om zijn opa en oma te verrassen? Myron. Hoe lang kennen ze elkaar al? Minstens 30 maanden.

De enige echte,

RH

PS:
1) waar is het fantastische research van King Alert? Die is er niet!
2) voor alle peutertjes en kneusjes, get a life

Gewoon een goede vriendin. Dat was Dee eerst ook. Dus gewoon afwachten; is het zo dan is het dan horen we dat vanzelf en als t niet zo is dan niet.

Overigens in vlog 1782 dat Enzo met K3 was zie je 8:19 een vrouw op de achtergrond met een zwart hemd aan en blonde haren, het is Myron! Dit betekent dus dat Enzo en Myron elkaar al kende in Juni 2018. (uit de reacties van KingAlert). Dus waarschijnlijk zijn het gewoon goede vrienden. Anders was het wellicht al eerder bekend geworden als ze echt een relatie met elkaar hadden gehad.

Ze lijkt er misschien op, maar je kunt onmogelijk zeggen dat dat Myron is. Lees ook dit bericht even: instagram.com/p/BkiRGjugSiP/

Ik denk dat het gewoon goede vrienden zijn. Enzo ontkent tot nu toe alles en reageert verder ook niet op de geruchten of comments onder zijn vlog. Het zou wel gek zijn als hij liegt en het straks toch blijkt dat ze een relatie hebben.

Het lijkt er misschien op dat Myron regelmatig bij Enzo blijft slapen maar dat weten we natuurlijk niet zeker. Als je kijkt naar de vlog van Enzo dat hij een tattoo ging laten zetten met Bas, Irma en Myron dan zie je dat Myron weer in de vlog zit de volgende dag. Maar als je kijkt naar de vlog van Irma Knol dan zie je dat zij die ochtend vloggend in Enzo zijn woning staat voor ze de tattoo laten zetten. Je ziet duidelijk Bas en Enzo in beeld maar Myron is er op dat moment nog niet terwijl de hele woonkamer in beeld word gebracht, terwijl zij de dag ervoor nog in Enzo zijn vlog te zien was. Dit betekent dus dat zij NIET bij Enzo thuis is blijven slapen, maar de avond daarvoor gewoon naar huis is gegaan. Het zijn gewoon goede vrienden, een beetje dezelfde vriendschap als Bas en Enzo alleen dan Enzo en Myron.

Woont ze in Borger? Ik dacht in Groningen, aangezien daar haar eenmanszaak gevestigd is, volgens de KvK.
Punt 2. Enzo zei in de vlog toen Myron voor het eerst te zien was: “…ik ken iemand…”. Dus waarschijnlijk kennen ze elkaar al heel lang. Misschien een oude (school)vriendin? Borger ligt niet ver van Assen en Rolde. De plaatsen waar Enzo geboren en deels getogen is.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
9
Enzo Knol En Myron Hebben (Nog) Geen Relatie? Wel ‘Goeie Klik’

In een ruim 14 minuten video legt Enzo Knol uit wat nu zijn relatie is met Myron Koops. Doordat iedereen zich ermee bemoeit voelde Enzo zich gedwongen om hier een aparte video over te maken. Zijn verhaal: Myron werkt voor Enzo, ze doet zijn zakelijke administratie en doet natuurlijk heel …

Myron Koops
16
Myron Toch Weer Samen Met Enzo Knol Gezien!!!

Myron Koops is weer opgedoken in de Instastories van Enzo! Onlangs kregen we het idee dat Enzo en Myron uit elkaar waren. De vlogger schreef dat hij in een dipje had gezeten, ook had hij een dag niet gevlogt. Direct daarna hebben we Myron niet meer teruggezien in zijn vlogs. …

Myron Koops
15
Verliefde Myron Koops Wurgt Enzo Knol!

Myron Koops was al eerder op zijn Instagram verschenen, maar dan in de sneeuw. Dit keer heeft Enzo Knol ‘zijn’ Myron laten zien in de Knolhol als ze hem spelenderwijs probeert te wurgen: de meest ultieme bewijs van liefde en genegenheid! Nu zijn het aantal aanwijzingen dat Myron de vriendin …