Alle Info Over Myron Koops, Vriendin Van Enzo Knol

Myron Koops
17

Myron Koops is de vriendin van Enzo Knol. Ze is 22 jaar en woonde tot voor kort in Borger bij haar ouders die een autoschadebedrijf hebben. Ze komt zo vaak voor in zijn vlogs dat het erop lijkt dat ze verhuisd is naar Zeist en samen woont met de YouTuber.

Volgens haar gesloten Instagram studeert ze Communicatie in Groningen. Tevens heeft ze op hoog niveau geschaatst. Ze heeft een broer Toine Koops die in het bedrijf van hun ouders werkt.

Dat ze de vriendin is van Enzo Knol hebben de twee om onduidelijke redenen nog steeds niet willen bevestigen maar het kan niet anders gezien ze vrijwel dagelijks in de vlogs van de populaire YouTuber voorkomt.

Laatste nieuws: Verliefde Enzo en Myron knuffelend gezien in Parijs.

Ook wordt ze op Instagram gevolgd door alle vrienden van de vlogger en de broer van Enzo. De sportieve vrouw mag vaak in de Lamborghini van haar vriend rijden, iets wat vlogger zelf eerder heeft verteld dat alleen zijn beste vrienden dat mogen.

Dat zijn 2 vrienden uit Drenthe en dus Myron. Het verhaal dat Enzo Knol aan zijn kijkers tot nog toe heeft verteld is dat Myron zijn schaatstrainster is.

Met deze verklaring in vlog 2259 kwam hij pas nadat per ongeluk haar naam in beeld was gekomen tijdens een potje bowling. De naam Myron stond op het scorebord en werd door een aantal oplettende kijkers opgemerkt.

Daarvoor was er al een maand lang iemand die Enzo bij het vloggen hielp zonder haar identiteit te onthullen. Tijdens een boekenfeest in Assen kon je echter duidelijk die anonieme vlogger op foto’s van fans zien.

Op het podium staat de bekende YouTuber, terwijl hij wordt gefilmd door de blonde Drentse. Toen haar identiteit daardoor publiek was moet Enzo besloten hebben haar vervolgens gewoon in beeld te laten zien. Sindsdien is Myron niet meer van de zijde van Enzo te slaan.

Daarnaast is er nog een aanwijzing. In de vlog 2276 verliest Enzo zijn autosleutels als hij een boerderij bezoekt in Noord-Holland. Tot dan toe was Myron niet in de vlog voorgekomen, maar ineens staat ze er weer met zijn reservesleutels.

Er vanuit gaande dat die autosleutels zich in zijn appartement bevonden lijkt het er sterk op dat ze al daar aanwezig was toen Enzo haar om hulp riep.

Myron Koops lijkt wel een zeer geschikte kandidaat om Dee van der Zeeuw, de vorige vriendin van Enzo, op te volgen. Ze had al wat met vloggen nog voordat ze Enzo leerde kennen.

Op haar YouTube-kanaal had de blonde Drentse een aantal vlogs gezet die zij inderhaast heeft verwijderd toen haar naam bekend werd. In 1 van de vlogs kwam haar vader Albert Koops voor en verklaarde ze iedere week een vlog op te nemen, maar de laatste activiteit stamt uit 2018.

Nu heeft ze haar YouTube-kanaal helemaal verwijderd!

Hoe hebben Enzo en Myron elkaar leren kennen? Het kan zeker zo zijn dat de vlogger met haar in contact is gekomen nadat hij besloot om met het schaatsprogramma De Ijzersterkste mee te doen.

Het lijkt erop dat hij in ieder geval sinds de zomer haar kent. Aanwijzing: in vlog 2308 rijdt ze in de Lamborghini van Enzo en praatten ze over een uitlaat die heel veel lawaai maakt.

Myron weet zeker dat de uitlaat van Enzo’s vorige auto, een dure Jeep, een schel geluid veroorzaakte maar niet zo schel als de uitlaat van de auto die voor hen rijdt.

Dat herhaalt ze tot twee keer toe. Hoe weet ze dat? Myron kan nog wel zijn vlogs hebben gezien, maar het geluid, zoals Enzo zelf al eerder heeft gezegd, komt op de video niet goed over. Je moet dat echt zelf hebben gehoord. De Jeep werd in juni ingeruild voor de Italiaanse SUV.

En het verhaal rondom Myron wordt nog gekker: onlangs werd door wakkere kijkers opgemerkt dat Myron Koops al in juni 2018 voorkwam in een vlog van Enzo. Het gaat om vlog 1767 ‘uit de bocht gevlogen met karten’. Toen deed de YouTuber het nog voorkomen alsof hij nog een relatie had met Dee. Die is in die vlog waarin hij zijn verjaardag vierde zelf niet aanwezig!

Het was RTL Boulevard die aan het einde van die maand onthulde dat Dee al bij de vlogger weg was. Maar ook de vlogger zou al een nieuw relatie hebben volgens dit tv-programma! In de vlog waarin hij op reis gaat naar Frankrijk kon je in zijn auto nog net een blonde lok haar zien van een vrouw.

Een oplettende kijker vraagt zich af of dit Myron kon zijn geweest. Enzo heeft meteen via Instagram gereageerd op het gerucht al zou hij ook een nieuwe vriendin hebben.

Hij ontkende toen dat hij een relatie had met de vrouw. Die wilde gewoon anoniem blijven en in hetzelfde bericht maakt hij duidelijk voorlopig ook geen behoefte te hebben aan een nieuwe relatie. Enzo was in die tijd ook behoorlijk geraakt doordat Dee bij hem wegging.

Toch zien we ook in de breuk met Dee dezelfde ontkenning: zijn relatie met Dee was al maanden uit voordat hij gedwongen was om dat alsnog aan de buitenwereld te vertellen. Nu lijkt hij zijn kijkers nog niet te willen vertellen dat Myron en hij een koppel zijn.

Verschil tussen Myron en Dee is nu al zichtbaar. Myron is veel meer een nuchtere jonge vrouw die veel minder met uiterlijk schoon bezig is dan Dee.

De laatste is door haar bekendheid via Enzo (waar ze nu niet meer aan wil worden herinnerd) een belangrijke social influencer geworden.

Zien de foto’s van Dee er erg opgemaakt uit, Myron heeft haar Instagram gewoon gesloten.

Wel doet ze altijd leuk mee in de vlogs van Enzo en neemt ze zonder vragen meteen de camera van Enzo over en begint hem te vloggen. Dee dat dat vrijwel nooit.

Kort gezegd: Myron is gewoon de nuchtere Drent uit Borger terwijl Dee meer van de glamour en sexy foto’s in bikini is. Benieuwd hoe lang Enzo en Myron hun relatie nog blijven ontkennen.
Zie ook: Myron volop in beeld
Myron Koops op Instagram, Twitter, Linkedin.
Haar vader Albert Koops is eigenaar van Koops autoschade.

RH neem een chill pil en relax.
Laat die man los en ga gewoon je focus leggen op je eigen leven.

Je verzet tegen Paultje heeft toch geen meerwaarde.
Beter begin je zelf een youtube account als je toch bezig wil blijven met Paul en ga hem daar exposen ipv hier waar je bereik bijna 0 is.

Vlog #1782 (op de terugreis van eerder genoemde bezoek aan Opa en Oma heeft Enzo een hele dag opnames in Belgiƫ met K3) en dan:
08:20 links achter
10:18 links
11:06 nog duidelijk!

Een paar overeenkomsten met Myron, maar geen 100% bewijs. Mocht het wel Myron zijn, dan was het destijds NIET zijn vriendin en waren ze ook niet aan het scharrelen, gezien de verklaring van Enzo op Instagram.

Aannemelijk is dat Enzo Myron heeft leren kennen op de outdoor kartbaan (vlog 1767) volgens Myron haar LinkedIn was zij daar toen die tijd werkzaam. Maar om dan een paar dagen later mee in de auto naar Frankrijk te gaan als je elkaar net kent is dan weer niet logisch, t zou kunnen maar nogmaals niet logisch. Dat zou moeten betekenen dat hij haar langer kende al. Echter hebben Enzo en Dee op 25 juni aangekondigd dat ze echt uitelkaar zijn. Op 27 juni meld hij nog dat hij geen nieuwe vriendin heeft en daar eerst ook geen zin in heeft.

Wat ik denk Enzo kent Myron al langere tijd, het zijn goede vrienden. Maar; wat niet is kan nog komen.

Offtopic voor onze Paul lovers.

Hij is weer lekker hypocriet bezig. Hier https://youtu.be/RpJtmAYsa2U?t=529 kraakt hij Je moeder van MTV volledig af.
En wat schets mijn verbazing meneer zit vandaag zelf in de video van je moeder. Tja blijkbaar had hij de centjes die MTV bood wel heel erg nodig….

Ja ik ben hypocriet. Maar wel de grootste hypocriete youtuber van.Nederland. Ook mijn schoorsteen moet roken. Van mijn views moet ik ‘t niet hebben.

Ja, de peuter met de rode laarsjes zinspeeld ook tot een gedeeltelijke terugkeer als “leraar”. Met zijn kwalificaties komt hij niet verder dan hulpleerkracht die prullenbakken mag legen en stoeltjes netjes onder tafeltjes mag schuiven. Dit alles ver na schooltijd, omdat hij een ZEER SLECHTE invloed heeft op kindertjes.
Het grootste voordeel is dat hij ook ver buiten schooltijd in zijn eentje gebruik mag maken van de zandbak. Wat zal hij daar blij en gelukkig van worden. Voor dit peutertje is tijdens zijn functie niet de COPPA van kracht maar IBVWVKWIHSIZOIOHB van toepassing.
Euhhhh, IBVWVKWIHSIZOIOHB ? Ik Blijf Ver Weg Van Kinderen Want Ik Heb Slechte Invloed Zeker Omdat Ik Ook Hypocriet Ben

Rh dus je bevestigt dat myron in de auto zat toen enzo naar zijn opa en oma ging in frankrijk?

Moet je Paultje toch gelijk geven hahah

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Myron Koops
15
Verliefde Myron Koops Wurgt Enzo Knol!

Myron Koops was al eerder op zijn Instagram verschenen, maar dan in de sneeuw. Dit keer heeft Enzo Knol ‘zijn’ Myron laten zien in de Knolhol als ze hem spelenderwijs probeert te wurgen: de meest ultieme bewijs van liefde en genegenheid! Nu zijn het aantal aanwijzingen dat Myron de vriendin …

Enzo Knol
22
Enzo Knol En Myron Knuffelen Elkaar! Stelletje Betrapt In De Stad Der Liefde!!

Als er al twijfel was of Enzo en Myron een relatie hebben dan is dat nu wel een eind aan gekomen: Het bekende stelletje is knuffelend gezien in de stad der liefde Parijs en wel op de Eiffeltoren! Dit is wat de getuige meldt op Facebook: ‘We stonden net boven …

Enzo Knol
41
Verliefde Enzo Knol En Myron Koops op Insta

Voor het eerst plaatst Enzo Knol een foto op Instagram samen met zijn vriendin Myron Koops. Is hun aankondiging dat ze een stelletje zijn aanstaande? Hij schrijft verder niets over de foto zelf, maar zijn moeder plaatst een reactie die niets aan de verbeelding overlaat: een rood hartje! En op …