Alle Info Over Myron Koops, Vriendin Van Enzo Knol

Myron Koops
22

Myron Koops is de vriendin van Enzo Knol. Ze is 23 jaar (12 juni 1997) en woonde tot voor kort in Borger bij haar ouders die een autoschadebedrijf hebben.

In de Q&A met Enzo Knol geeft ze toe dat er meer dan alleen vrienden van elkaar zijn.

Tot nog toe hebben ze nog niet officieel toegegeven dat ze een stelletje zijn, maar Myron komt al maanden dagelijks in de vlogs van Enzo voor en slaapt samen met de YouTuber. Inmiddels hebben ze er ook geen probleem om elkaar voor de camera te kussen.

Wat ik eerder over hun relatie schreef:

In maart 2020 hadden ze nog een extra video opgenomen waarin Enzo Knol de relatie met Myron ontkent, maar geeft toe wel een goede klik met haar te hebben.

De vlogger voelde de druk toenemen de laatste weken omdat de comments onder zijn vlogs alleen maar over zijn vermeende relatie met Myron gingen. Volgens Enzo werkt ze voor hem en doet ze de zakelijke administratie. Ze kunnen ook goed met elkaar overweg en vinden elkaar heel erg leuk. Toch wil de YouTuber niet spreken van een relatie.

De bemoeienis van de buitenwereld met zijn privéleven lijkt de reden te zijn dat Enzo Knol hier eigenlijk niets over wil zeggen. Hij belooft wel het naar buiten te brengen wanneer het officieel is. Met andere woorden:als ze zeker zijn dat Enzo en Myron verder met elkaar willen.

Volgens het gesloten Instagram-account van Myron Koops studeerde ze Communicatie in Groningen. Tevens heeft ze op hoog niveau geschaatst. Ze heeft een broer Toine Koops die in het bedrijf van hun ouders werkt.

Dat ze door kijkers als zijn vriendin wordt gezien is wel logisch, gezien ze vrijwel dagelijks in de vlogs van de populaire YouTuber voorkomt.

Ook wordt ze op Instagram gevolgd door alle vrienden van de vlogger en de broer van Enzo. De sportieve vrouw mag vaak in de Lamborghini van haar vriend rijden, iets wat vlogger zelf eerder heeft verteld dat alleen zijn beste vrienden dat mogen.

Dat zijn 2 vrienden uit Drenthe en dus Myron. De roddels over hun relatie zijn vooral ontstaan doordat Enzo zijn verhouding met Myron zo lang mogelijk geheim heeft willen houden.

Met de verklaring dat Myron zijn schaatscoach was in vlog 2259 kwam hij pas nadat per ongeluk haar naam in beeld was gekomen tijdens een potje bowling. De naam Myron stond op het scorebord en werd door een aantal oplettende kijkers opgemerkt.

Daarvoor was er al een maand lang iemand die Enzo bij het vloggen hielp zonder haar identiteit te onthullen. Tijdens een boekenfeest in Assen kon je echter duidelijk die anonieme vlogger op foto’s van fans zien.

Op het podium staat de bekende YouTuber, terwijl hij wordt gefilmd door de blonde Drentse. Toen haar identiteit daardoor publiek was moet Enzo besloten hebben haar vervolgens gewoon in beeld te laten zien. Sindsdien is Myron niet meer van de zijde van Enzo te slaan.

Daarnaast is er nog een aanwijzing. In de vlog 2276 verliest Enzo zijn autosleutels als hij een boerderij bezoekt in Noord-Holland. Tot dan toe was Myron niet in de vlog voorgekomen, maar ineens staat ze er weer met zijn reservesleutels.

Er vanuit gaande dat die autosleutels zich in zijn appartement bevonden lijkt het er sterk op dat ze al daar aanwezig was toen Enzo haar om hulp riep.

Myron Koops lijkt wel een zeer geschikte kandidaat om Dee van der Zeeuw, de vorige vriendin van Enzo, op te volgen. Ze had al wat met vloggen nog voordat ze Enzo leerde kennen.

Op haar YouTube-kanaal had de blonde Drentse een aantal vlogs gezet die zij inderhaast heeft verwijderd toen haar naam bekend werd. In 1 van de vlogs kwam haar vader Albert Koops voor en verklaarde ze iedere week een vlog op te nemen, maar de laatste activiteit stamt uit 2018.

Nu heeft ze haar YouTube-kanaal helemaal verwijderd!

Hoe hebben Enzo en Myron elkaar leren kennen? In zijn uitlegvideo ‘Reageren op de meest gestelde vraag’ vertelt Enzo dat hij Myron voor het eerst ontmoette tijdens het karten in juni 2018.

Kijkers was dat al opgevallen dat ze in vlog 1767 ‘uit de bocht gevlogen met karten’ in beeld kwam. Het blijkt dat ze voor dat bedrijf werkte. Later heeft Enzo contact met haar opgenomen en gevraagd zijn schaatscoach te worden.

Verschil tussen Myron en Dee is nu al zichtbaar. Myron is veel meer een nuchtere jonge vrouw die veel minder met uiterlijk schoon bezig is dan Dee.

De laatste is door haar bekendheid via Enzo (waar ze nu niet meer aan wil worden herinnerd) een belangrijke social influencer geworden.

Zien de foto’s van Dee er erg opgemaakt uit, Myron heeft haar Instagram gewoon gesloten.

Wel doet ze altijd leuk mee in de vlogs van Enzo en neemt ze zonder vragen meteen de camera van Enzo over en begint hem te vloggen. Dee dat dat vrijwel nooit.

Kort gezegd: Myron is gewoon de nuchtere Drent uit Borger terwijl Dee meer van de glamour en sexy foto’s in bikini is.
Zie ook: Myron volop in beeld
Myron Koops op Instagram, Twitter, Linkedin.
Haar vader Albert Koops is eigenaar van Koops autoschade.

Jullie zijn zo schattig samen ik kijk naar jullie vlogs noch niet zo lang myron is echt een meisje voor jou enzo en heel nuchter en slim meisje die jij nodig hebt .hoop dat je rap naar buiten komt wa zijn jullie eigenlijk samen .

Hey enzo en myron,
Het is ons(de kijkers) opgevallen dat jullie tegen elkaar schat zeggen.
Maar wees gewoon jezelf. Wees eerlijk tegen de kijkers.

Groetjes laure❤️

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Myron Koops
Myron Koops Neemt Eigen Video Op

Myron Koops, de vriendin van Enzo Knol, heeft haar allereerste video opgenomen, geüpload op het gamekanaal van Enzo. Het betreft een Sims-aflevering waarin ze hun nieuwe huis in Soesterberg aan de kijkers laat zien. De titel van de gameaflevering vertelt ons dat er nog meer aankomen van Myron. De vlogger …

Enzo Knol
Eerste Date Van Enzo Knol en Myron Koops Was Op Vliegbasis Soesterberg

Enzo Knol en Myron Koops vertellen tijdens een livestream op Twitch dat Enzo als eerste Myron een kus had gegeven. Myron vertelt hoe dat ging:” We gingen longboarden; op de plaats waar we nu aan gaan wonen, hadden we onze eerste date.” Myron doelt op vliegbasis Soesterberg dat sinds de …

Enzo Knol
Myron Koops Was Ongelukkig Totdat Ze Enzo Knol Ontmoette!!

Myron Koops was tijdens haar leven als professioneel schaatser steeds meer ongelukkiger geworden. Haar ontmoetingen met Enzo hebben haar leven ten goede veranderd. Doordat ze steeds vaker optrok met de vlogger leerde ze ook een andere kant van het leven kennen. Dat vertelt ze in de langverwachte video: De Q&A …