Myron Koops, ‘Vriendin’ Enzo Knol Volop In Beeld! Verwijdert Video’s Op YouTube!!?/ Facebookpagina Offline!!!

Enzo Knol
16

Hoe lang kan Enzo Knol de Groningse studente Myron Koops nog geheim te houden?

Het verhaal: Al een tijd lang was het duidelijk dat iemand aan het vloggen was voor Enzo Knol, maar zelf niet in beeld wilde. Maar nu zijn er ook beelden van haar opgedoken waarin zij zelf in beeld is. Eerder was haar naam al uitgelekt: Myron!

Zij is mee als Enzo afgelopen zaterdag het kinderboekenweek in Assen mag openen. Zoals de foto boven laat zien, staat Myron (de geheime vlogster), Enzo gewoon te filmen, voor iedereen daar te zien!

En gisteren dook ze op in de Instastories van moeder Irma Knol waar ze mee was om Enzo aan te moedigen voor het schaatsprogramma De Ijzersterkste. Als je denkt: hoe kom je op de naam Myron?

In vlog 2255 waarin Enzo samen met Boaz en zijn vriendin Anna aan het bowlen zijn, komt haar naam onbedoeld in beeld op het scoreboard: Myron.

Hoewel je aan het scoreboard niet kunt zien of zij ook Enzo heeft gescoord, mag het ondertussen wel duidelijk zijn dat ze de nieuwe vriendin is van Enzo Knol. Alles wijst erop dat ze binnenkort ook officieel de wisselbeker mag overnemen van ex Dee van der Zeeuw.

Ze lijkt er geknipt voor: Myron (22 jaar?) heeft al een YouTube account waar ze een tijd lang een wekelijks vlog had. Ze weet dus wat het betekent om iedere keer weer voor content te zorgen voor je hongerige kijkers.

Opmerkelijk: stonden er gisteren nog video’s van een vloggende Myron erop, nu zijn alle filmpjes ervanaf gehaald. Ze heeft dus doorgekregen dat steeds meer kijkers haar in de gaten hebben!

Ook studeert ze volgens haar Facebookpagina aan de Hanzehogeschool van Groningen, haar specialiteit: communicatiewetenschappen! Update: Facebookpagina was vanochtend nog online, nu niet meer!

Haar eerste grote klus lijkt me binnenkort op haar te wachten: het bekendmaken van hun relatie naar de media en kijkers toe! Dan moet ze wel opschieten anders wordt ze ingehaald door Shownieuws en RTL Boulevard! Zie ook:
Myron Kops: opvolgster van Dee?
Enzo Knol ontkent relatie met Myron Koops

Gewoon de schaatstrainster van Enzo. Bijzonder kansloos weer dit artikel. :’).

Als iemand moedwillig uit de vlogs wordt gehouden, laat het dan lekker met rust. Zal vast een reden achter zitten.

De schaatstrainster die met Enzo mee gaat bowlen en met hem naar de kinderboekenweek opening gaat… Ik zie het meer als een eerste introductie van Myron in de vlogs, wordt vervolgd!

Kansloos? Er zit veel meer achter dan je denkt. Waarom mochten we een paar dagen geleden niets van haar weten en is ze nu ineens meerdere keren vol in beeld. Bovendien, een schaatstrainer die Enzo dag en nacht overal volgt. Niet echt geloofwaardig.

En weer stijgen de views van King Enzo Alert de eerste 2 uren van de nacht met 10000 views. Dat is in 2 uur een verdubbeling van de 1e 3 uur. Zou het dan zo zijn dat iedereen ‘s nachts naar hem kijkt. Blijkbaar wel, want cijfers liegen niet.

R-15-10-19

Ter aanvulling
Let op,ik spreek hier geen enkel vermoeden uit. Ik constateer slechts harde getallen dus feiten.
Aantal views om 0.00 uur 15 oktober is 10564. Het aantal vieuws om 06.00 uur is 35421 . Aantal dislikes en likes in dat tijdstip slechts met enkele 10tallen gestegen. Aantal reacties met 7.
Ik snap het niet. U wel ? Kijken er 25000 s nachts KA?
Aanv. R-15-10-19

Geweldig lekker wroeten in andermans privé leven. Het meisje wat door Enzo vandaag zijn camera vrouw genoemd wordt even bij volledige naam noemen. Hoe zou je jezelf voelen als je een prille liefde hebt en iemand gooit je hele priveleven in het openbaar. Ik praat nu niet over Enzo, maar over het meisje.

Ik ben het met je eens dat het graven in iemands privéleven niet oké is. Het is echter Enzo zelf die ervoor zorgt dat kijkers gaan gissen. Hij doet in de bowlingvlog zijn best om het scherm te verbergen maar uiteindelijk komt toch bij een bepaald shot haar naam in beeld. Daar moet hij gewoon zelf scherper op zijn om dat te voorkomen. Eerder heeft Enzo aangegeven om het te laten weten in zijn vlogs als iemand niet op beeld wil. Ik snap dat het irritant is als hij dit constant moet doen maar dat had hij in dit geval ook op zijn minst kunnen doen. Dan nog zullen mensen blijven gissen maar geeft hij er in ieder geval duidelijkheid over. Hij kiest ervoor om heel zijn leven iedere dag op internet te zetten, tja, dan moet je ook niet verbaast zijn als mensen gaan gissen over iets wat je opvallend verbergt. Al met met al, het gissen over Enzo zijn mogelijke vriendin is niet oké maar hij moet gewoon alerter en slimmer zijn over de wijze waarop hij iemand niet in beeld wilt brengen

Het is niet graven in iemands privé leven de gegevens die hier vermeld worden staan gewoon online, en heeft zelf gekozen om dit online te zetten.

Ik zeg heel duidelijk dat het niet over Enzo gaat. Enzo kiest voor de openbaarheid. Dat meisje niet. Even een testje. We pakken een even grote Youtuber Giel van Stuktv. Weet je de naam van zijn vriendin, wat zij doet? Neen, terwijl Giel toch ook zijn hele leven op Instagram zet. Gaan we nu ook Sherlock Holmes spelen om zijn vriendin met naam etc online te zetten?
Moet je wel doen eigenlijk want anders klaagt Giel weer dat Enzo bevoordeeld wordt.

Het verschil is natuurlijk dat Giel niet dagelijks vlogt en het daardoor makkelijker heeft om zijn vriendin te verbergen. Heel simpel, hij post geen foto’s met haar en in de content die StukTV 2 keer in de week maakt komt ze toch niet voor. Hij hoeft niemand opvallend te verbergen, wat in Enzo zijn dagelijkse vlogs een stuk moeilijker is.

Update:
Ze heeft nu ook haar Facebook-account verwijderd.
(gelukkig had ik net op tijd printscreens gemaakt xD)

Ik heb ook enkele blogs van haar gezien op het YouTube familie account van Koops Autoschade, de video’s waarin zij een vlog maakt zijn inmiddels ook verwijderd

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Ziek Door Gehoorschade – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol heeft in zijn laatste vlog aangegeven veel last te hebben van tinnitus: een storende piep in zijn oren. De vlogger heeft de hele nacht niet kunnen slapen. Enzo is eerder hiervoor naar de huisarts geweest en die suggereerde dat stress de oorzaak hiervan is. Afgelopen week heeft Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Ontmoet Zijn Grote Idool Tijdens Amstel Live

Zijn goede vriend Nicky Romero heeft Enzo Knol meegenomen naar Amstel Live. Eerst dacht Enzo dat het niks voor hem was maar tijdens het concert draait hij helemaal bij. En wat hem verrast: hij mag backstage komen waar de artiesten zijn. Daar loopt hij Ronnie Flex tegen het lijf en …

Enzo Knol
Enzo Knol Op Spotify Met Nieuw Nummer!

Het nieuwe intro nummer van Enzo Knol voor zijn vlogs is te beluisteren op Spotify vanaf 1 februari.Dit laat hij via Instastories weten. Ook krijgen we een klein stukje van de tekst te horen: “Vloggen tot mijn kist.. welkom in de vlog van Enzo, we gaan met z’n allen zo …