Moeder Gio Latooy Zwanger!

GameplayWorldXL
4

En het is gelukt!’ roept de moeder van Gio verheugd aan het begin van de video. Aan de titel van het filmpje is al eigenlijk bekend wat ze hiermee bedoelt: ‘Ik krijg een nieuw broertje of zusje’.

Gio zegt het vervolgens nog een luid en duidelijk: ‘Ik krijg nog een extra broertje of zusje’.

Gio verwijderde zwangerschapstweet

Eerder had Gio al getweet over wat zou komen, maar meteen weer verwijderd. ‘Omg ik heb echt zo raar nieuws wat ik binnenkort jullie kan gaan melden, dit verwacht echt niemand’. Slechts een paar volgers waren die tweet opgevallen. Maar nu maakt de familie Latooy het officieel bekend.

Moeder Gio vertelt dat ze dolgraag nog een kind wilde hebben. En net zoals bij haar kinderen Gio en Melanie was dat niet vanzelf gegaan. Met ‘behulp van het ziekenhuis’ is het haar nog een keer gelukt zwanger te worden.

Moeder Gio 3 maanden zwanger

Ze is inmiddels 3 maanden zwanger dus het zal nog ongeveer 6 maanden duren voordat er een nieuwe YouTuber wordt geboren in de Zeeuwse familie. Update: het blijkt een 1 april grap te zijn. Tjonge, ik kom niet meer bij van het lachen… Zie ook: Gio krijgt excuus – zware straf voor treiterars

Dit zijn de momenten dat je moet denken: waarom kijk ik deze onzin? Je spekt er de latooys mee, maar wat heb je er zelf aan?
De nep-zoen scene met zijn moeder was zo cringeworthy dat ik vanaf toen ben afgehaakt. Ben trouwens ook niet eens de doelgroep gelukkig, maar wou kijken wat de hype was. Conclusie: much ado about nothing.

De moeder van Melanie en Giovanni werd via een speciale behandeling zwanger. Zo’n behandeling krijg je niet op de leeftijd die ze nu heeft. Daarom trapte ik er niet in.

Jawel hoor, dat kan wel mits je lichaam dat aankan. Maar goed, Het is een 1 april grap en dat wist ik vanaf de eerste seconde. De ogen van papa Gio zeiden genoeg in de eerste seconden. En de grootste fout die Gio maakte is dat zij zelf de aankondiging had moeten doen op de Latyoo’s kanaal. Dan was het net even beter uit de verf gekomen.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
3
Gio Latooy Getuige Van Dramatische Zelfmoordactie Op Snelweg!!

Een schokkende gebeurtenis voor Gio Latooy. De YouTuber was gisteravond getuige van een waarschijnlijke zelfmoordactie door iemand die zich voor een auto wierp. Gio reed in zijn Range Rover in België bij Antwerpen richting Nederland toen op de naastgelegen rijbaan een persoon zich voor een aanstormende auto wierp! Hij werd …

GameplayWorldXL
6
Gio Latooy Koopt Luxe Wagen Van 135.600 Euro – Geschikt Voor Ramkraak!

Alles te danken aan jullie. Thanks. Aldus Gio Latooy in zijn laatste vlog waarin hij een Range Rover Velar First Edition in ontvangst neemt, inclusief een gigantische strik eromheen. Volgens de prijsopgave van landrover.nl kost de Rover maar liefst 135.600 euro. Vanaf dan. Als je iets extra’s wil dan moet je er natuurlijk …

GameplayWorldXL
1
Gio Liegt Voor De Kindertelefoon – Mandy Bestaat Niet, (Gio Wel Overigens)

De hele soapserie rondom het mishandelde meisje Mandy blijkt daadwerkelijk volledig verzonnen te zijn. Gio Latooy geeft in zijn video ‘Uitleg over alles – Liefs Mandy’ toe dat Mandy helemaal niet bestaat. Het is slechts als een promotie bedoeld van De Kindertelefoon! Gio kan je niet helpen Waarom heeft hij …