Moeder Gio Latooy Zwanger!

GameplayWorldXL
4

En het is gelukt!’ roept de moeder van Gio verheugd aan het begin van de video. Aan de titel van het filmpje is al eigenlijk bekend wat ze hiermee bedoelt: ‘Ik krijg een nieuw broertje of zusje’.

Gio zegt het vervolgens nog een luid en duidelijk: ‘Ik krijg nog een extra broertje of zusje’.

Gio verwijderde zwangerschapstweet

Eerder had Gio al getweet over wat zou komen, maar meteen weer verwijderd. ‘Omg ik heb echt zo raar nieuws wat ik binnenkort jullie kan gaan melden, dit verwacht echt niemand’. Slechts een paar volgers waren die tweet opgevallen. Maar nu maakt de familie Latooy het officieel bekend.

Moeder Gio vertelt dat ze dolgraag nog een kind wilde hebben. En net zoals bij haar kinderen Gio en Melanie was dat niet vanzelf gegaan. Met ‘behulp van het ziekenhuis’ is het haar nog een keer gelukt zwanger te worden.

Moeder Gio 3 maanden zwanger

Ze is inmiddels 3 maanden zwanger dus het zal nog ongeveer 6 maanden duren voordat er een nieuwe YouTuber wordt geboren in de Zeeuwse familie. Update: het blijkt een 1 april grap te zijn. Tjonge, ik kom niet meer bij van het lachen… Zie ook: Gio krijgt excuus – zware straf voor treiterars

Dit zijn de momenten dat je moet denken: waarom kijk ik deze onzin? Je spekt er de latooys mee, maar wat heb je er zelf aan?
De nep-zoen scene met zijn moeder was zo cringeworthy dat ik vanaf toen ben afgehaakt. Ben trouwens ook niet eens de doelgroep gelukkig, maar wou kijken wat de hype was. Conclusie: much ado about nothing.

De moeder van Melanie en Giovanni werd via een speciale behandeling zwanger. Zo’n behandeling krijg je niet op de leeftijd die ze nu heeft. Daarom trapte ik er niet in.

Jawel hoor, dat kan wel mits je lichaam dat aankan. Maar goed, Het is een 1 april grap en dat wist ik vanaf de eerste seconde. De ogen van papa Gio zeiden genoeg in de eerste seconden. En de grootste fout die Gio maakte is dat zij zelf de aankondiging had moeten doen op de Latyoo’s kanaal. Dan was het net even beter uit de verf gekomen.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …