Moeder Enzo & Milan – Welke YouTubers Kent Ze?

Irma Knol en Milan Knol
Milan Knol

Irma Knol en Milan Knol

Ja, behalve dan haar eigen zonen, welke YouTubers kent Irma Knol nog meer? Die vraag stelt Milan terwijl hij een aantal aan zijn moeder laat zien. De eerste 2 , daar heeft ze geen idee van wie dat zijn: Matthy en Acid (Nathan).

Bij die laatste, de Belgische YouTuber Acid krijgt ze nog een tip. Het heeft met zuur te maken. AUGURK! Roept ze verrukt uit. Helaas, Irma, verkeerd. Hoewel in de buurt, het is Acid.

Maar bij Kwebbelkop gaat haar een lichtje branden. Die jongen heeft ze gezien bij RTL Late Night. Ze denkt overigens wel dat hij Kletskop heet, maar dat rekenen we ook goed.

Irma kent echte naam Linktijger

Verrassend is dat ze dan wel Link van Linktijger direct herkent. En dat komt omdat haar jongste zoon Sjen een Playstation van hem heeft gekocht. Irma is toen met hem nog bij Link op bezoek geweest! En Irma weet zelfs zijn echte naam! Die is Michael! Wist jij dat?

Gio van GameplayWorldXL weet zij meteen, maar dat komt door een foutje van Milan. Hij laat een foto van de jongen zien met daar levensgroot Gio erop. Ja, dat is natuurlijk niet te missen.

Ook Enzo Knol komt langs, maar of ze die herkent? Ai!

Enzo Knol over Ties – Stop met ruziemaken.
Alle berichten Milan Knol.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden? Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …