Moeder Enzo & Milan – Welke YouTubers Kent Ze?

Irma Knol en Milan Knol
Milan Knol

Irma Knol en Milan Knol

Ja, behalve dan haar eigen zonen, welke YouTubers kent Irma Knol nog meer? Die vraag stelt Milan terwijl hij een aantal aan zijn moeder laat zien. De eerste 2 , daar heeft ze geen idee van wie dat zijn: Matthy en Acid (Nathan).

Bij die laatste, de Belgische YouTuber Acid krijgt ze nog een tip. Het heeft met zuur te maken. AUGURK! Roept ze verrukt uit. Helaas, Irma, verkeerd. Hoewel in de buurt, het is Acid.

Maar bij Kwebbelkop gaat haar een lichtje branden. Die jongen heeft ze gezien bij RTL Late Night. Ze denkt overigens wel dat hij Kletskop heet, maar dat rekenen we ook goed.

Irma kent echte naam Linktijger

Verrassend is dat ze dan wel Link van Linktijger direct herkent. En dat komt omdat haar jongste zoon Sjen een Playstation van hem heeft gekocht. Irma is toen met hem nog bij Link op bezoek geweest! En Irma weet zelfs zijn echte naam! Die is Michael! Wist jij dat?

Gio van GameplayWorldXL weet zij meteen, maar dat komt door een foutje van Milan. Hij laat een foto van de jongen zien met daar levensgroot Gio erop. Ja, dat is natuurlijk niet te missen.

Ook Enzo Knol komt langs, maar of ze die herkent? Ai!

Enzo Knol over Ties – Stop met ruziemaken.
Alle berichten Milan Knol.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Milan Knol Maakt Nieuwe Vriendin Bekend

Milan Knol heeft op Instagram foto’s gedeeld van zijn nieuwe vriendin Elisabeth. Bij de vorige foto waarop hij op zijn bed stond te springen in een bananenpak (!) konden we al een glimp opvangen van wat dus Elisabeth blijkt te zijn. Veel meer zullen we waarschijnlijk niet van haar te …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Milan Knol wekt alom verbazing over een foto die hij op zijn Instagram plaatst. Je ziet hem op zijn nieuwe bed springen. Op zich niks bijzonders, maar wel wat er achter hem zichtbaar is. Daar steekt een hoofd van een blonde vrouw net boven de lakens uit. Milan geeft in …

Milan Knol
Malino de Hond Ter Adoptie Aangeboden! Doet Milan Knol Zijn Huisdier Weg?!

Waar is Malino de hond gebleven? Al wekenlang is Malino weg van zijn baasje Milan Knol. Soms zie je via het Instagram account van Malino de hond nog filmpjes voorbij komen die duidelijk niet zijn opgenomen vanuit het huis van Milan. Je ziet dan Malino spelen met andere honden. Alsof …