Moeder Enzo & Milan – Welke YouTubers Kent Ze?

Irma Knol en Milan Knol
Milan Knol

Irma Knol en Milan Knol

Ja, behalve dan haar eigen zonen, welke YouTubers kent Irma Knol nog meer? Die vraag stelt Milan terwijl hij een aantal aan zijn moeder laat zien. De eerste 2 , daar heeft ze geen idee van wie dat zijn: Matthy en Acid (Nathan).

Bij die laatste, de Belgische YouTuber Acid krijgt ze nog een tip. Het heeft met zuur te maken. AUGURK! Roept ze verrukt uit. Helaas, Irma, verkeerd. Hoewel in de buurt, het is Acid.

Maar bij Kwebbelkop gaat haar een lichtje branden. Die jongen heeft ze gezien bij RTL Late Night. Ze denkt overigens wel dat hij Kletskop heet, maar dat rekenen we ook goed.

Irma kent echte naam Linktijger

Verrassend is dat ze dan wel Link van Linktijger direct herkent. En dat komt omdat haar jongste zoon Sjen een Playstation van hem heeft gekocht. Irma is toen met hem nog bij Link op bezoek geweest! En Irma weet zelfs zijn echte naam! Die is Michael! Wist jij dat?

Gio van GameplayWorldXL weet zij meteen, maar dat komt door een foutje van Milan. Hij laat een foto van de jongen zien met daar levensgroot Gio erop. Ja, dat is natuurlijk niet te missen.

Ook Enzo Knol komt langs, maar of ze die herkent? Ai!

Enzo Knol over Ties – Stop met ruziemaken.
Alle berichten Milan Knol.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …