Moeder van Enzo Knol

Enzo en Irma in het zonnetje. Foto: Instagram.
Enzo en Irma in het zonnetje. Foto: Instagram.

Op Moederdag heeft Enzo Knol waarschijnlijk de langste tekst in zijn leven geschreven. Maar dit had ook een reden. Het is gericht aan zijn moeder Irma. Het bericht plaatste hij op Instagram. Dat hij heel veel waardering heeft voor zijn moeder is uiteraard geen verrassing als je zijn vlogs volgt. Zeker in het begin van zijn vlogleven toen Enzo nog in Assen woonde, kwam zijn moeder meerdere keren in beeld.

Wat al opviel was dat ze eigenlijk vrijwel alle pranks die Enzo met haar uithaalde over haar kant liet gaan. Meerdere keren is ze met een partypopper of spuitbus haar huis uitgejaagd. Ze liet het gewoon toe. Waarom?

Ik denk dat ze het allemaal accepteerde omdat ze Enzo wilde helpen met zijn YouTube-kanaal. Hoe anders was dat gegaan met haar andere zoon Milan! Die twee hebben zelfs een jaar lang geen contact met elkaar gehad, omdat Milan zijn boterham wilde verdienen met YouTube.

Irma was niet van overtuigd dat dit zou lukken en wilde dat haar zoon een normale baan ging zoeken. Ruzie was het gevolg. Het ging weer goed tussen die 2 toen Milan na een tijdje haar kon laten zien wat hij met zijn gamekanaal verdiende. “ O, jij verdiend meer dan ik,” was haar verbaasde reactie.

En 3 jaar nadat Milan was begonnen volgde Enzo. Dus zij had toen wel vertrouwen erin dat Youtube ook haar tweede zoon Enzo een goed bestaan kon opleveren. En tjonge, wat heeft Enzo laten zien dat hij het kon. Binnen 2 jaar is hij uitgegroeid tot 1 van de meest populaire YouTubers in Nederland.

Dolgelukkig

Irma moet nu een dolgelukkige moeder zijn, nu ook voor Enzo de zon is gaan schijnen. Misschien is ze nog wel het meest trots er op dat Enzo in Assen tijdens Koningsdag werd onthaalt door de burgemeester, omringt door duizenden fans. Nog maar een paar jaar terug zou niemand dat hebben gedacht.

En nu stond hij daar als een ongekroonde koning van Assen te zwaaien en te lachen naar het toegestroomde publiek.

Een leraar die Enzo nog in de klas had gehad was met stomheid geslagen, zo liet hij de opa van Enzo eerder weten. Bij hem in de klas was het een vervelende klier die voor niets wilde deugen. Een paar jaar later is hij het voorbeeld voor vele duizenden jongeren en een geslaagde YouTube-ster.

In de tekst hieronder, geschreven dus door Enzo, kan je lezen dat ze samen heel zware tijden hebben meegemaakt. “ Eigenlijk hadden we de hoop opgegeven,” zo schrijft hij, over zijn eerdere leven. Maar het is goed gekomen, zoals we nu allemaal weten. En hij eindigt met een hartje, vol met knolpower.

Foto die bij tekst op Instagram is geplaatst.
Foto die bij tekst op Instagram is geplaatst.

“Wat hebben wij veel dingen meegemaakt! We zijn allebei rock bottom geweest. Hebben momenten gehad dat we niet meer wisten wat we moesten doen op deze wereld. We hebben momenten gehad dat we elkaar niet konden uitstaan. We hebben soms erge dingen tegen elkaar gezegd als we ruzie hadden. Eigenlijk hadden we de hoop opgegeven, tenminste ik wel. Wat moest ik gaan doen in mijn leven? Waarom ben ik zo ongelooflijk eigenwijs en waarom haat ik zoveel dingen in het leven.

Op een gegeven moment ging er een knop om en ik weet zeker dat mijn moeder daar een grote rol in heeft gespeeld. Ze heeft altijd het beste met me voor gehad alleen zag ik dat soms niet. Gelukkig zie ik dat nu wel! Alles is goed gekomen. En dan ook echt alles. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat mijn moeder nu ongelooflijk gelukkig is en vrolijk in het leven staat. Gelukkig kan ik zeggen dat dat ook bij mij zo is. Bijna NIEMAND had verwacht dat het nog goed zou komen. Toch is dat gebeurd en jeetje wat ben ik daar blij mee. Bedankt dat je er altijd voor mij bent geweest! Bedankt dat je nooit hebt opgegeven. Mama ik hou heel erg veel van je! ♡”

Tekst: Enzo Knol/Instagram.

Irma werkt als juridisch secretaresse in Assen. Ze heeft een vriend Gert die heel zelden in beeld verschijnt. Ze is fan van Anouk. Naast Enzo en Milan heeft ze nog een derde zoon, Sjen die ze uit een andere relatie heeft. Die is in 2005 geboren. Sjen is dus een halfbroertje van Enzo en Milan.

Opmerkelijk: Enzo heeft waarschijnlijk nog meer halfbroertje(s) en/of zusje(s). Zijn vader is na de scheiding van hun moeder een tweede gezin begonnen. Enzo heeft geen contact meer met zijn vader.

 

Deze site is gewoon een grote fanbase van Enzo Faggot.
Pls pas je dns aan naar EnzoKnolFanPagina.nl ofzo.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …