Moeder Dee Vaag In Beeld Bij Jill’s Vlog

Jill en moeder van Dee
Jill (CrocoJill)

Jill en moeder van Dee

We weten dat de moeder en vader van Dee niet gefilmd willen worden. En dat terwijl hun kinderen, Dee, Quin en tweelingzus Nieka daar geen enkel probleem mee hebben. Ja zelfs Bumper is over te halen om voor de camera te kwispelen.

In Jill’s vlog zien we echter een schim – ja, meer is het niet – van de moeder van Dee. Jill is met Milan en hondje Pip op bezoek bij Enzo. Ze bezoeken het nieuwe appartement van de YouTuber.

Moeder Dee drentelt voorbij

Het geval wil dat de moeder van Dee daar ook druk bezig is. Als Jill in de woonkamer aan het filmen is zie je dat net een mevrouw in zwarte kleding achter haar voorbij drentelt als een ware ballerina (iets overdreven). Het beeld is heel onscherp, maar toch. (Zie foto boven links)

Het is niet duidelijk waarom Dee’s moeder en vader niet in beeld willen. Wel weten we hoe ze eruitziet, omdat ze in het begin van Enzo’s vlogs wel in beeld kwam. Ook heeft een opmerkelijke prank uitgehaald met haar blonde schoonzoon.

Moeder Dee prankt Enzo

Daarbij komt ze alleen heel vluchtig in beeld als ze de vlogger aan het schrikken maakt. Deze opnames zijn bijzonder, niet alleen omdat ze Enzo omver duwt, maar vooral ook de verbijsterde gezichtsuitdrukking van de vlogger daarna die haar sprakeloos aankijkt!

De vader van Dee heeft nooit voor de camera willen komen bij Enzo. Maar ook van hem zijn vluchtige screenshots te nemen als hij per ongelijk in beeld komt.

Waarom de ouders van Dee niet willen worden gefilmd is niet bekend. Nieka, de zus van Dee, wilde eerst ook buiten de vlogs blijven. Een paar maanden terug heeft ze dat blijkbaar laten varen. Nu komt ze ook gewoon voor de camera als daar reden toe is.

Zie ook: Moeder van Dee valt Enzo aan!
Vader van Dee in beeld
Vader van Enzo Knol – waar is hij?
De Telegraaf blundert – dit is NIET Enzo Knol

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jill (CrocoJill)
7
Milan en Jill Uit Elkaar – ‘We Kunnen Elkaar Niet Gelukkig Maken’

Tegen het huilen aan begint Jill de video na enige aarzeling: ‘Wij gaan uit elkaar. Dat is ook de reden waarom we hier bij elkaar zitten. De reden is dat we heel erg verschillend zijn. We hebben heel erg hard ervoor gevochten met z’n tweeën maar we hebben uiteindelijk een …

Jill (CrocoJill)
1
Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ’tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien …

Jill (CrocoJill)
Weer Drama Voor Jill Van Dooren

De vlog van Jill wordt een dag uitgesteld nadat ze verschrikkelijk nieuws te verwerken kreeg. Op Instagram heeft Jill een foto geplaatst waar je een droevig kijkende Pip ziet. De tekst luidt: ‘Wegens omstandigheden komt de weekvlog morgen online. Ik hoop op jullie begrip.’ En: ‘Geef me alsjeblieft wat ruimte, ik …