Moeder Dee In Beeld – Quin Bereikt 400.000 Abonnees

UberQuinGames
2

José, de moeder van Dee, komt eindelijk weer voor in een video, dit keer van haar zoon Quin. Het broertje van Dee viert dat hij de 400.000 abonnees heeft bereikt met zijn YouTube-kanaal UberQuin.

Hoewel Enzo Knol vaak vlogt in huize Van der Zeeuw komen de ouders van Dee bijna nooit in beeld. Alleen in het begin van Enzo’s vlogleven, is de moeder heel even gefilmd. Daarna is ze niet meer volop in beeld geweest. Tot nu toe dan. Ze zit samen met Quin in een restaurant om de mijlpaal van 400.000 abonnees te vieren en zegt dat ze trots is op haar zoon.

De vader van het gezin is echter nog nooit bewust in beeld geweest. In de vlog van Enzo komt hij wel 1 keer voor, maar is hij volledig geblinddoekt waardoor alleen zijn krulletjeshaar zichtbaar is.

En Quin heeft hem 1 keer per ongeluk gefilmd waardoor hij een fractie van een seconde op beeld staat. Zie: Vader Dee in beeld.

Opmerkelijk: op zijn Insta bedankt hij zijn familie en kijkers voor het bereiken van de 400.000 abonnees. Enzo Knol noemt hij niet. Zou die er ook iets mee te maken hebben? Zie ook: Quin van der Zeeuw – alle informatie.

Ten eerste heeft ie een deel van zijn special vlog met Enzo opgenomen , als dank , ten tweede hij beschouwd Enzo als familie!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …

UberQuinGames
Quin Laat Vriendin Zien Op Instagram

Er is zo vaak al aan Quin gevraagd of hij een vriendin heeft en nu kan de Zeister YouTuber volmondig JA daarop antwoorden. Het broertje van Dee heeft vandaag een foto geplaatst op Instagram waarop je hem samen met een meisje ziet. Haar naam is Isa en meer weten we …

UberQuinGames
4
Quin van der Zeeuw Reageert Op ‘Haters’ – Op 1 Dag Ruim 2700 Abonnees Erbij!

Het YouTubekanaal van Quin is onlangs gestegen naar 360.000 abonnees. Afgelopen donderdag kreeg hij er maar liefst 2721 abonnees erbij, een dag na zijn Fortine Livestream samen met Enzo Knol. Dat moet een recordaantal zijn en de jongen uit Zeist is er erg blij mee. Hij haalt het aan op …