Moeder Dee In Beeld – Quin Bereikt 400.000 Abonnees

UberQuinGames
2

José, de moeder van Dee, komt eindelijk weer voor in een video, dit keer van haar zoon Quin. Het broertje van Dee viert dat hij de 400.000 abonnees heeft bereikt met zijn YouTube-kanaal UberQuin.

Hoewel Enzo Knol vaak vlogt in huize Van der Zeeuw komen de ouders van Dee bijna nooit in beeld. Alleen in het begin van Enzo’s vlogleven, is de moeder heel even gefilmd. Daarna is ze niet meer volop in beeld geweest. Tot nu toe dan. Ze zit samen met Quin in een restaurant om de mijlpaal van 400.000 abonnees te vieren en zegt dat ze trots is op haar zoon.

De vader van het gezin is echter nog nooit bewust in beeld geweest. In de vlog van Enzo komt hij wel 1 keer voor, maar is hij volledig geblinddoekt waardoor alleen zijn krulletjeshaar zichtbaar is.

En Quin heeft hem 1 keer per ongeluk gefilmd waardoor hij een fractie van een seconde op beeld staat. Zie: Vader Dee in beeld.

Opmerkelijk: op zijn Insta bedankt hij zijn familie en kijkers voor het bereiken van de 400.000 abonnees. Enzo Knol noemt hij niet. Zou die er ook iets mee te maken hebben? Zie ook: Quin van der Zeeuw – alle informatie.

Ten eerste heeft ie een deel van zijn special vlog met Enzo opgenomen , als dank , ten tweede hij beschouwd Enzo als familie!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UberQuinGames
Bumper Ernstig Ziek – Moet Worden Geopereerd!

“Het houd in dat Bumper gewoon kanker heeft.” Zo begint een verdrietige Quin van der Zeeuw zijn vlog ‘Bumper heeft een tumor’. Het gaat niet goed met Bumper, de hond die vooral bekend werd uit de video’s van Enzo Knol. Woensdagavond reageerde Bumper ineens nergens mee op en leek heel …

UberQuinGames
Quin Heeft YouTube-kanaal Eindelijk Weer Terug – Einde Aan Nachtmerrie

Quin opgelucht: “We hebben het hele YouTube-kanaal weer terug, alles is weer van mij, alle video’s staan weer online. We zijn wel 12.000 abonnees verloren.” Dat was even schrikken. Quin van der Zeeuw’s YouTube-kanaal bleek gehackt. Quin begreep er niks van. Hij deed toch aan tweetrapsverificatie? Wat blijkt? Quin had …

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ´alcoholist´. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …