Moeder En Vader Van Dee – Zo Zien Ze Eruit!

Vader en moeder van Dee. Op de voorgrond Quin
Dee
7

Vader en moeder van Dee. Op de voorgrond Quin

In zijn laatste vlog 1013 komen EINDELIJK de ouders van Dee in beeld. Of nou, de vader blijft nog steeds een mysterie. Ook bij de moeder moet je heel goed kijken en het beeld op het juiste moment stopzetten om haar te zien.

De ouders worden verrast door Enzo en Dee met een geweldig cadeau. Bij hun afwezigheid heeft Enzo hun tuin in een puinhoop veranderd, alle gras eruit getrokken en in het zwembad gegooid en toen wist hij het niet meer. Grapje! Nee, hij liet er kunstgras in leggen.

Teruggekomen uit A’dam worden de ouders geblinddoekt naar de tuin gevoerd, alsof het een ontvoeringsvideo is van Armoowasright. En dan krijgen ze te zien wat er van hun voortuin geworden is. Maar wat vinden ze ervan?

Dee’s moeder verbijsterd of blij?

Dee’s moeder slaat de handen voor het gezicht. Is ze er nu blij mee of juist totaal verbijsterd? Ze kijkt alsof de YouTuber er een wietplantage van heeft gemaakt! Wat de vader ervan vindt zien we niet. Enzo komt later zonder blauw oog weer in de vlog dus ik neem aan dat Dee’s vader hem niet naar de strot is gevlogen. Alleen van Bumper krijgen we duidelijk te zien dat hij het heel erg leuk vindt.

Maar sinds lange tijd is weer kort het gezicht van de moeder van Dee te zien. De vader blijkt echter verandert te zijn in een emoji. Om ze beiden in beeld te zien moeten we teruggrijpen naar het oude werk van Enzo Knol uit 2013 (foto boven). Lees ook: Vader van Dee in beeld.

De vlog waarin Enzo zijn schoonouders verrast.

Dit stuk klopt voor geen fuck! De oudsrs vam dee willen ten eerste nuet imbbeeld vokr de privacy en tsn tweede over het kunstgras dat wilden de douders van dee heel eeg graag en ze waren blij met het resultaat.
Dus ga geen fake dingen bedenken vooor in je stuk..

Hij is sales manager bij een bedrijf die handelt in apparatuur die ten behoeve is voor glastuibouw.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …