Minecraft Survival Enzo Knol Met Intro?

Minecraft Survival
1

Minecraft Survival Enzo Knol

Er zijn meerdere fans die zich afvragen: waarom heeft Minecraft Survival van Enzo Knol geen intro? Ineens begint het gewoon zonder dat er een leuke intro eerst is.

Enzo twijfelt. Nadeel is voor degenen die achterelkaar de Minecraft kijken dat die ook elke keer weer die intro horen. Dat zou dan wat hinderlijk kunnen zijn.

Maar ook zijn goede vriend Tim uit Assen was dat opgevallen. Enzo is nu overstag. Tim die wel vaker klusjes doet voor de vlogger zal een nieuwe intro maken. Dat zal wel een paar weken duren, omdat Tim nog druk bezig is met school.

Jeremy en Linktijger

Overigens doet de nieuwe reeks Minecraft Survival het als een tierelier. De allereerste aflevering staat op de YouTube trending lijst na 3 dagen nog steeds op nummer 1! Ook heeft de aflevering die hij samen met Jeremy en Linktijger opnam meer dan 66.000 likes gekregen. Dat is een uitzonderlijke prestatie!

Gaat lekker hoor! Zolang je Knolpower hebt kan je alles!

Knolpower Texture pack

Download hier Knolpower Texture Pack!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo en Link spelen Minecraft
Enzo Knol
Minecraft Survival – Enzo Knol: Nieuwe Survival ‘Bijna Klaar!’

Al maanden wordt er naar de nieuwe Minecraft Survival van Enzo Knol uitgekeken. Fans worden zelfs ongeduldig en vragen elke keer in de comments onder zijn video waar het blijft. Maar nu zal het toch echt niet lang meer duren. Enzo bekend in ‘Een heerlijk Goedmakertje’ dat hij het spuugzat is …

enzo knol survival map
Minecraft Survival
7
Enzo Knol Survival Map

Enzo Knol survival map hier downloaden! Op deze website kun je de meest recente versie van de officiële Enzo Knol survival map vinden! Daarnaast vind je hier ook een handige uitleg zodat je ‘m direct kan installeren. Nieuws: De vlogger/gamer is begonnen met Minecraft Survival 3 vanaf juli 2016! De eerste heet ‘Wij zijn terug!’ …