Minecraft Dee en Enzo – Ruzie?

Ennzo en Dee spelen samen voor de eerste keer Minecraft. Foto: Youtube.
Enzo en Dee spelen samen voor de eerste keer Minecraft. Foto: Youtube.

Eindelijk verschijnt Dee weer samen met Enzo Knol in een Minecraft aflevering. Ze had hiervoor al weken lang geoefend o.a. met Towie. Nu vond Enzo het wel aardig om te kijken of ze wat verder was gekomen. En, hoe bracht zij het ervan af? Was Enzo trots op haar?

Eerste keer Minecraft

De eerste keer dat Dee en Enzo met elkaar de game speelden eindigde in een complete ramp. Dat was ook logisch. Enzo had vlak voor de opname pas een account voor zijn vriendin aangemaakt.

Ze wist helemaal niets van het spel af. Tijdens de Minecraft aflevering moest haar nog worden uitgelegd hoe ze zich moest voortbewegen. Ondanks dat is dit 1 van de best bekeken Minecraft afleveringen geworden. Op dit moment meer dan 450.000 views!

Dee en Koolein

Er was ook een tweede gast uitgenodigd. Koolein. Hoewel Dee er niks van bakte ging ze toch de confrontatie aan met de twee jongens. Enzo keek wanhopig toe hoe ze zich door het spel spartelde.

En ondertussen maakte ze ruzie met Koolein. Ook bleef ze keer op keer het “fap”plaatje op Enzo’s slaapkamer verwijderen. Enzo had een leuke poster opgehangen, maar Dee begon zich daar mee te bemoeien.

Kortom, het werd een gezellige puinhoop en Enzo was opgelucht dat het spel ten einde was. Toch weerhield het de blonde vlogger er niet van om zijn Deetje voor de tweede keer bij de game te betrekken. En ook weer met Koolein.

Enzo en Dee in Minecraft

Het begon al meteen verkeerd zelfs nog voordat het spel was begonnen!

Enzo dacht dat het wel leuk was als Dee een kookpan op haar hoofd zou zetten. Foto: Youtube.
Enzo dacht dat het wel leuk was als Dee een kookpan op haar hoofd zou zetten. Foto: Youtube.

Enzo had Dee een kookpan over het hoofd van zijn vriendin gezet. Toen hij er ook op ging slaan kromp ze ineen van de pijn. Enzo schrok zich rot. Had hij haar neus soms gebroken?

Hij kreeg al visioenen dat hij aan de moeder van Dee (een stevige vrouw) moest gaan uitleggen waarom de neus van haar dochter gebroken was. Godzijdank kwam ze alsnog lachend onder de kookpan vandaan. Het deed wel pijn, maar het wekte slechts de lachlust bij haar op.

Dee en Koolein blijven in de Minecraft ruzie maken. Enzo dreigt zelfs zijn beide medespelers eruit te gooien als ze niet ophouden. Helpt niks. Dee vindt de grappen van Koolein flauw, wrijft ze de Limburgse Chinees in.

De derde keer dat ze meedeed, ook weer met Enzo en Koolein. Opgenomen in Assen. Nu vertelt Enzo dat de ruzie tussen zijn vriendin en Koolein een grapje was. Ja, ja.

Het is inmiddels 8 maanden verder. Het is de vierde keer dat Dee mee doet en dit keer had ze zich eerst voorbereid in haar eigen Minecraft wereld. Die startte daar ook (nu zonder Koolein), maar liep al snel vast.

Enzo zag dat ze een ongelooflijke hoeveelheid kippen had gefokt waardoor het nauwelijks meer mogelijk was om in haar Minecraft aflevering rond te lopen. Fans vergeleken dat met de fanmeeting van Enzo in Utrecht die zo uit de hand was gelopen.

Dee niet goed in Minecraft

Daarom besloot Enzo snel met haar naar zijn eigen wereld te gaan. En dat ging best aardig. Een keer slaat ze haar vriend waardoor hij in de brand staat. “Ze is toch niet zo goed als ik had gedacht,” roept Enzo plagerig.

Maar als Enzo wortels heeft vergeten te planten, kan Dee terugslaan. “Dus zo goed ben je ook niet in Minecraft,” lacht ze hem toe. Maar het verloopt verder zonder fails van beide kanten. Enzo lijkt tevreden. En hoe vind jij dat Dee het er vanaf heeft gebracht?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …