Miljonair Hanni Kwaad Op Enzo Vanwege Te Weinig Aandacht

KingAlert
8

kingalert-en-hanni-hanna

Luuk Ikink van RTL Boulevard vat de video van Hanni Hanna als volgt samen: ‘Dit is dus een deel van YT NL. 30’ers die boos zijn op Enzo Knol omdat hij te weinig shoutouts geeft.’

Als je nog verder kijkt dan lijkt het erop dat Hanni met zijn vele geld vriendschap heeft willen kopen van de populaire vlogger, maar Enzo blijkt niet te koop te zijn. Dat moet hem ziedend hebben gemaakt. Alles is te koop, dus ook Knolpower, moet de kapper hebben gedacht.

Hanni Hanna stelt behoorlijk teleur in zijn video ‘Mijn ervaring met Enzo Knol’. Hij zegt wel erg weinig in dit gehypte filmpje. De video die meerdere keren werd uitgesteld omdat er nog geen toestemming was van zijn management (volgens Hanni) geeft geen antwoord op de belangrijkste vraag: Waarom is Hanni zo woedend op Enzo Knol?

Geen antwoord

Hanni wordt in het interview met Kingalert geïnterviewd en presteert het om meerdere vragen gewoon niet te beantwoorden. De enige verklaring waarom hij op Instagram zo tegen Enzo tekeer ging moet zijn omdat de populaire vlogger hem te weinig aandacht gaf in zijn eigen vlogs.

Het linkje terug onder de video van Enzo zou pas een paar dagen nadat zijn vlog online kwam zijn toegevoegd. Dat antwoord komt overigens ook nog eens niet van Hanni, maar van Paul Goudsmit die dit in zijn mond probeert te leggen. Of dat Enzo 3 dagen de Porsche leende van zijn verhuurbedrijf. Ook daar zou Enzo hem geen shoutout voor gegeven hebben. En de tank was ook nog eens halfvol toen die hem terugkreeg. Toe maar!

Smerig?

Paul doet er nog een schepje bovenop en suggereert dat Enzo de auto smerig heeft teruggegeven. Maar dat hoor je dus weer niet Hanni zeggen. Ook wat de deal nu precies was tussen Enzo en Hanni wil de kapper niet vertellen. Wat overblijft is dat Hanni gewoon op z’n teentjes is getrapt en nu zijn gram probeert te halen.

Paul probeert nog wat spectaculairs uit het interview te slepen en gaat nog verder met speculeren: ook dat Enzo druk op Hanni zou hebben gelegd om niet met Dylan Haegens op te nemen. Hanni mompelt wat en weet het niet. En of Mark Hoekx en Enzo ruzie hebben? Paul krijgt dit allemaal door van tipgevers – wie dat dan ook moge zijn – maar Hanni kan nergens positief op antwoorden.

Martin Garrix

Nog een vraag die je aan Hanni zou kunnen stellen: waarom komen er zoveel BN ‘ers in zijn vlogs voor? Van Gordon tot aan Martin Garrix. Hanni heeft een gewone kapperszaak op B-lokatie in Hoofddorp. Hij noemt zichzelf ‘celebrity hairstylist’. Echter buiten zijn eigen wereld om is niemand die hem zo kent.

Zijn naam komt op geen enkele grote website voor. En waarom zou Gordon nu bij zo’n onbekende kapper op bezoek gaan? Zou hij ze hiervoor betalen? Zou dat de ware reden zijn waarom hij zo weinig zegt over de afspraken tussen hem en Enzo?

Miljonair Hanni

En hoe komt hij dan aan zoveel geld? Een kapperszaak maakt je echt geen miljonair en toch is dat de indruk die hij je wilt geven. Met Enzo loopt hij bijvoorbeeld over de miljonairsbeurs en hij rijdt in dure auto’s die van zijn verhuurbedrijf zijn.

Of ‘zijn’ bedrijf? In het interview heeft hij het over ‘een vriend’ waarvan het bedrijf is. Wat ook opvalt is dat hij wel erg goed bevriend is met Gregory van der Wiel. Dat is ook de enige reden waarom Enzo in de eerste plaats naar zijn kapperszaak was gegaan. Om Gregory te ontmoeten. In ruil daarvoor moest Enzo dan in de kappersstoel gaan zitten van Hanni Hanna.

Geen vriend

Enzo heeft Hanni nooit als een echte vriend gezien. Is dat dan de reden van zijn woede? Heeft hij vriendschap met Enzo willen kopen en heeft de vlogger hem uiteindelijk afgewezen? Het was de ‘celebrity’ kapper die helemaal naar Zeist afreisde om zijn haar te knippen. Maar Enzo wilde dat helemaal niet. Probleem was echter: hoe raak ik die kapper weer kwijt?

De laatste keer dat Hanni opdook in het appartement van Enzo was de vlogger daarvoor alweer naar zijn eigen kapper in Zeist gegaan. Omdat Hanni met vakantie was, zo zei hij. Dat moet voor Hanni al een veeg teken zijn geweest, maar het duurde nog even voordat Hanni de stille boodschap begreep.

Hanni heeft het dan eindelijk na een half jaar wel door. Enzo gaat liever naar zijn eigen kapper voor een tientje dan dat hij opgezadeld zit met een aandachtstrekker die denkt dat hij met zijn geld fame kan kopen. Foto: Twitter.

Hanni Hanna liegt en liegt. (zie deze video vanaf 5.31 minuten Hanni vertelt: de eerste 2 tot 3 weken volgens Hanni Hanna 10 januari is geen 2 tot 3 weken. Die sprong is te danken dat Enzo Knol in zijn video van 10 januari in voorkwam zie op 6.05 minuten dat hij glashard liegt!!! Dat is tevens zijn 1e vlog van Hanni Hanna.

Eerste 8 dagen dat Hanni Hanna op YouTube geregistreerd staat:

Aantal subscribers op Hanni Hanna’s YouTube account:

03-01-2016 161 START
04-01-2016 252 + 91
05-01-2016 318 + 66
06-01-2016 860 + 42
07-01-2016 906 + 46
08-01-2016 952 + 46
09-01-2016 1.400 + 448
10-01-2016 9.310 + 7.910 *

* Hier komt Enzo Knol in voor, tevens vlog nr. 1 van Hanni Hanna
“Wat weet jij over ENZO KNOL? – HANNI HANNA #VLOG1
164.710 weergaven
Gepubliceerd op 10 jan. 2016

Hanni Hanna kletst en kletst uit je nek. En waarom liegen dan tegen GOD ??? Weer een reden om Hanni aan te klagen wegens zwartmakerij !!!!
Kwakje Paul doet ook zijn research totaal niet goed.

Het spijt me zeer, maar deze zogenaamde “ruzie” slaat toch helemaal nergens op? Ik proef hier alleen maar jaloezie van een zelfingenomen man die op zijn teentjes is getrapt omdat hij superduper graag hele goede vriendjes wil zijn met Enzo maar Enzo dat eigenlijk liever niet wil. En wat doen zulke mensen dan? In plaats van zich er bij neer te leggen zoals normale mensen dat doen, gaan ze de ander zwart maken. Want als ik geen vrienden met Enzo mag zijn, dan mag niemand dat. Super kinderachtig, naar mijn mening.

Goed verwoord. Hanni Hanna roept “ik bepaal zelf met wie ik samenwerk”. Het is Hanna die contact zocht met Enzo Knol. Puur voor zijn eigen commerciele gewin. Bij de 1e keer dat Enzo in de Porsche stapt maakt hij notabene in de vlog van Enzo reclame voor zijn autobedrijf VIPCARS023 door dit hard te roepen in de camera, zodat iedereen dit kan horen. Enzo (de “goedzak”, in deze context dan) wil Hanni bijna voor nop (weinig euro’s) helpen. Maar Hanni “is zo opgevoed” (zie zijn video, mijn ervaring met Enzo Knol) zegt hij, “daar MOETEN harde euro’s tegenover staan”. Ofwel Hanni wil meer gezegd moet betalen!!!! Enzo wil dit tot op zekere hoogte helemaal niet. In zijn enthousiasme wil Enzo de dan nog onbekende Hanni Hanna van YouTube helpen. Zo zie je dat ook terug als Hanni Enzo thuis opzoekt. Hanni maakt grapjes en haalt hem onderuit terwijl Enzo druk is in zijn studio om e.e.a. te regelen. Alleen de jonge kijkertjes trappen massaal in Hanna’s zeer commerciele activiteiten. Enzo was uit eigen beweging niet eens zijn stoel uitgekomen voor Hanna. Dat Enzo wellicht een aantal fouten heeft gemaakt, hoort daarbij. Echter Hanna is een opdringerige, gewiekste zakenman. Zie het al voor mij: doe eerst dit dit en dit maar zegt Hanna dan regelen wij achteraf wel in euro’s hoe wij dit doen. Zo werkt dat niet en ronduit schofterig. Volgend doelwit van Hanna is Dylan Haegens. Dylan is wel wat socialer dan Enzo, eens kijken hoe lang Dylan dit volhoudt. De eerste kappersafspraak in Hoofddorp heeft Hanna al in zijn pocket. Volgende commerciele level, hij mag rijden in VIPCARS023 auto’s. Wie hebben wij dit allemaal meer zien doen???
Vrienden zijn het nooit geweest. Collega Youtubers wel. Hanni weet niet wat vriendschap is en wat dit inhoud. Vriendschap is meer dan braaf met elkaar een aantal video’s opnemen voor de cameralens.

Zie vlog “DAG VOL VERRASSINGEN! – ENZOKNOL VLOG #974” van 07-04-2016
Bij Hanni Hanna draait alles om geld en hij zet mensen, dus ook Enzo Knol, te kakken. Enzo vertelt in deze vlog dat Hanni wel aan hard dissen doet naar hem toe. Nee, nee, dit is geen disssen, dit is iemand doelbewust keer op keer naar beneden halen. Want ik ben toch meer en beter zo is de opvatting van Hanna over zich zelf. Dat doet Hanni maar al te vaak bij veel mensen en bij Enzo. Dit moet dan als grap overkomen, zo vindt Hanna.
Enzo geeft aan het einde van zijn knipbeurt wel aan dat Hanni graag reclame maakt voor zich zelf.
Enzo vertelt in de vlog dat Hanni een verrassing voor hem heeft. “Waar breng jij mij naar toe?” vraagt Enzo in een auto. Zowel een duidelijke reclame opname van de Porsche met op de achtergrond het logo van Hanni Cars uitgebreid in beeld en nota bene in de vlog van Enzo Knol. Paultje Goudsmit beter gezegd Kwak doet zijn research niet en roept als een kudde dier maar wat. Ik hoor het afvoerputje al gaan. Ofwel conclusie is duidelijk, Enzo Knol tuint met 2 benen in Hanni Hanna’s commerciele spinnenweb (val). Hanni is het om promotie en geld verdienen te doen. Alles voor de views, alles voor zijn bedrijfjes, waar hij (mede) eigenaar van is. Is het niet een autoverhuur bedrijf, dan wel niet zijn hair creation kapsalon.
Mij lijkt het steeds duidelijker te worden n.a.v. Hanna’s video “Mijn ervaringen met Enzo Knol” dat Hanni (boven of onder de tafel) aan Enzo betaald heeft. Want Hanna wappert graag met zijn euro flappen. Zo ook de 2 Oxboards als give a way. Logisch als Hanna 400 euro heeft betaald voor deze 2 Oxboards en hij krijgt daardoor 4000 subscribers erbij dan is hij zo weer uit de kosten. Zo werkt dat eenmaal. Gezien de reacties onder Hanna’s video happen die jonge kijkertjes als hongere wolven toe, op een Oxboard give a way. Dus als een klein kind met zijn “Kwek” petje zielig doen bij Paultje in het interview over de groene Oxboard en 2.000 euro aan gederfde inkomsten is 100% bull-shit. Enzo roept al 3 jaar over positiviteit in zijn vlogs. Ook bij interviews waaronder RTL Late Night. Enzo heeft Hanna wat tips en trucs over vloggen bijgebracht. En Hanna start een klein jaartje geleden met vloggen. Wat roept Hanna in zijn vlogs??? Inderdaad positiviteit. Nee maar Hanna toch, helemaal zelf verzonnen? Nee, natuurlijk niet, Enzo heeft de beweegredenen van vloggen aan hem verteld i.c.m. het onderwerp positiviteit. Het is ook mens eigen om elkaar onbewust en bewust te “kopieren” (dit heet ook wel kopieergedag)
Enzo had er genoeg van en had last van Hanna’s zakelijke en persoonlijke opdringerigheid en de manier waarop Hanna zaken zou willen doen, gasten bij Hanna in de vlog, die niet Enzo’s “milieu” zijn, met gratis artikelen wapperen, euro flappen enz. enz. Dus Enzo heeft de boot afgehouden. Hanna baalt er van dat hij Enzo niet meer als springplank kan gebruiken voor zijn bedrijfjes en YouTube views en draait zijn probleem terug naar Enzo d.m.v. een video. Jonge kijkertjes begrijpen dat niet hoe de wereld van geld draait. Enzo zal vast wel een aantal afspraken niet zijn nagekomen, wat niet netjes kan zijn. Maar het is Hanna’s wespennest (opdringerig, gewiekst en gehaait) waar je moeite voor moet doen om daar uit te komen. Kwak ofwel Paultje Goudsmit zit er ook al tot zijn oksels in.

Het is mij al 1,5 jaar geleden opgevallen dat Enzo weinig give a ways organiseerd. Dat is zijn goed recht. Dat is een manier en/of stijl van presenteren. Daarmee is niet gezegd dat Enzo zo super gierig zou zijn. Wat dan nog als dit wel zou zijn? Nogmaals reclames op televisie en Social media als YouTube is alleen maar bedoelt om geld uit je portomonnee leeg te trekken. Enzo doet dat op een heel andere manier dan de opzichtige Hanna. Alleen jonge kijkertjes snappen daar geen bal van.

De Porsche komt Enzo binnenkort wel tegemoet. De manier hoe Enzo dat op social media aanpakt is verdiend. (hij praat niet over geld, commercie, weinig opzichtige reclames, doet niet aan too much give a ways, pocht niet constant in zijn video’s over zijn aantal subscribers en dat deze omhoog moeten enz. enz.)
Af en toe “boers” (dat is bekend) soms nog een kind (mag dat niet als je 23 bent?) maar hij blijft tot nu toe dicht bij zich zelf met wie hij is en wat hij doet.

Yeeeehhhh keep up the good work…… kom waarschijnlijk eerdaags nog met een samenvattend verhaal lol

Zielige Hanni had het vroeger moeilijk, moeilijk zo vertelde hij. Het enige wat mij heeft geholpen is GOD. Een 2e reden waarom Hanni Hanna op zijn knieeen rond kruipt. Hij heeft een direct lijntje met GOD en bid zich suf.

Wil je een beeldfragment van GOD waar Hanni Hanna naar bid?
Kijk dan in de Enzo Knol vlog van donderdag 3 november “GEBETEN DOOR EEN GEIT! – ENZOKNOL VLOG #1184” op 11.25min. tot 11.30

Vond het een leuk inkoppertje.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …