Milan’s Mieren Zijn Dood

Milan Knol

formicarium

De vlogs waarin Milan vol trots zijn mieren liet zien waren erg succesvol, maar daar is plotseling een einde aan gekomen. De mieren zijn dood. De afgelopen week had hij in het formicarium (het plastic bakje waarin de mieren worden gehouden) geen leven meer gezien.

Elke dag had hij honing neergelegd bij de ingang van de mieren, maar moest het later weer verwijderen. Het was onaangeroerd gebleven.

Leven de mieren toch?

In deze laatste mierenvlog opent hij het formicarium om uit te zoeken wat er is gebeurd. Maar tijdens het doorzoeken van het zand ziet hij ineens een levende mier! En nog een mier! In totaal waren er toch nog 4 mieren die er doelloos rondliepen.

Wel meent Milan de oorzaak te weten dat de rest niet meer leeft. Hij vond de dode koningin-mier en daarmee was het ook voor de werkmieren einde verhaal.

Knolpowermieren

Wel besluit Milan zijn mierenvlog met het voornemen om nog een keer een mierenkolonie te beginnen. Het eerste experiment is mislukt, op naar een volgende avontuur met nieuwe Knolpowermieren in zijn nieuwe huis. Foto: YouTube.

Zie ook: Milan koopt mieren en Enzo vindt het supergaaf

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …