Milan’s Mieren Zijn Dood

Milan Knol

formicarium

De vlogs waarin Milan vol trots zijn mieren liet zien waren erg succesvol, maar daar is plotseling een einde aan gekomen. De mieren zijn dood. De afgelopen week had hij in het formicarium (het plastic bakje waarin de mieren worden gehouden) geen leven meer gezien.

Elke dag had hij honing neergelegd bij de ingang van de mieren, maar moest het later weer verwijderen. Het was onaangeroerd gebleven.

Leven de mieren toch?

In deze laatste mierenvlog opent hij het formicarium om uit te zoeken wat er is gebeurd. Maar tijdens het doorzoeken van het zand ziet hij ineens een levende mier! En nog een mier! In totaal waren er toch nog 4 mieren die er doelloos rondliepen.

Wel meent Milan de oorzaak te weten dat de rest niet meer leeft. Hij vond de dode koningin-mier en daarmee was het ook voor de werkmieren einde verhaal.

Knolpowermieren

Wel besluit Milan zijn mierenvlog met het voornemen om nog een keer een mierenkolonie te beginnen. Het eerste experiment is mislukt, op naar een volgende avontuur met nieuwe Knolpowermieren in zijn nieuwe huis. Foto: YouTube.

Zie ook: Milan koopt mieren en Enzo vindt het supergaaf

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden? Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …