Milan Verhuisd – Einde Tijdperk

Youtube
4

Inmiddels is Milan Knol uit zijn woning in Hilversum vertrokken naar zijn nieuwe huis in Amersfoort (vanaf juni 2016 verhuisd naar Nijmegen). Hij gaat in zijn volgende stulpje samenwonen met zijn vloggende vriendin Jill van Dooren.

In 1 van zijn spaarzame vlogs laat hij de bijna lege kamers van het huis aan de Anthony Fokkerweg zien. Ook draait hij de camera onbezorgd naar buiten waar je zijn kale uitzicht ziet. Bij een aantal fans was zijn adres al bekend, maar Milan deed er alles aan om dit geheim te houden. Hij haat fans aan zijn deur. Nu mag iedereen het weten, want als je er naartoe gaat zal je slechts een verlaten huis aantreffen. Niets herinnert meer eraan wat er daar de afgelopen jaren heeft afgespeeld.

Don

Een beetje treurig om al die lege ruimtes te zien waar niet alleen Milan en zijn kornuit Don (Gamemeneer) bijzonder creatieve videogames opnamen. Je kan wel zeggen dat dit het huis is waar de stormachtige carrière van zijn broertje Enzo in 2013 begon. De dan nog vrijwel onbekende vlogger logeerde 5 weken bij Milan om zo het filmen en bewerken van video’s onder de knie te krijgen.

Begin Enzo

In zijn eerste vlogs zie je dan ook Milan vaak voorbij schuiven. Enzo wilde eigenlijk wel langer blijven bij Milan, maar dat kon niet. De ontluikende YouTube-ster moest weer terug naar Assen waar hij toen nog woonde, want er was geen plaats in het huis van zijn broer. Enzo vertelde later dat dit voor hem de ultieme test zou worden. Zou hij iedere dag nog blijven vloggen daar in Drenthe zonder Milan erbij?

Beginneling YouTuber Enzo bij zijn broer in Hilversum. Vlog nummer 6.

Het antwoord kennen we inmiddels wel. Milan heeft Enzo een schop onder de kont gegeven en richting YouTube opgeduwd. Daar is het blonde lachebekje inmiddels niet meer weg te slaan.

Met het vertrek van Milan uit zijn huurhuis is ook de tweede Knol uit mediastad Hilversum vertrokken. Eerder dit jaar was Enzo na slechts een half jaar in Hilversum samen met Mark Hoekx te hebben gewoond al vertrokken naar zonnige oorden. Mark woont nog wel in de mediastad.

Het is het einde van een tijdperk waar zoveel creatieve YouTubers in 1 huis bij elkaar kwamen. Maar het is ook een nieuw begin in het leven van Milan en Jill, waar dat nieuwe begin dan ook moge wezen. Zie ook waar woont Enzo Knol.

Grappig: Milan is al eerder verhuisd. Deze vlog is uit 2010 toen hij nog in Venray woonde. Het meisje dat hier in voorkomt moet zijn vorige vriendin zijn.

Milan knol is onlangs verhuist. Naar Nijmegen aan de handelskade-De Lunet. Zijn een aantal zeer fraaie appartementen gebouwd vraagprijs vanaf z’n €199,000.

Dat klopt ik ben redelijk vaak in Amersfoort en zie milan’s auto heel opvallend altijd door de straten rijden of ergen gepakeer

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …