Milan Stopt Met 3FM en Irma Knol Werkloos

Milan Knol met bril
Milan Knol

Milan Knol stopt met 3FM! Dat vertelde de YouTuber afgelopen vrijdagnacht in de radioshow van zijn goede vriend en ‘baas’ Kaj van der Ree. Iets van een half jaar was hij de sidekick van Kaj in het nachtelijke radio-programma dat ook zaterdagnacht uitzend.

Milan stopt

Maar waarom stopt hij ermee? Milan: ‘Ja dat weet ik eigenlijk niet. Nee heel eerlijk: Ik vind het tijdstip heel erg moeilijk. Ik mis dat. Niet het uitgaan. Ik mis het samen zijn met mijn vriendin.’ Volgens Kaj reageerden heel veel luisteraars teleurgesteld op dit nieuws.

Maar in het radioprogramma van 3FM is ook Irma Knol te gast.  Ze zit daar onder andere omdat ze ook een groot bereik heeft gekregen als Instagrammer. Inmiddels heeft ze 275.000 volgers!

Irma werkloos

De moeder (52 jaar) van Enzo en Milan vertelt het opmerkelijke nieuws dat ze vanaf september werkloos is. Daarna wil ze gaan studeren en verder gaan met haar succesvolle Instagram-account.

Zo begon het: 2 jaar geleden had Enzo Instagram op haar telefoon gezet. Ze wist eerlijk gezegd toen nog niet wat Insta was. De moeder van 2 succesvolle YouTubers had 40 volgers toen een collega op haar werk vertelde dat er een win-actie was om een reis naar Ibiza te winnen.

van 40 naar 11.000 volgers

Maar daarvoor moest ze haar account open zetten voor iedereen. Dat stond tot nog toe op priv√©. Toen ze ‘s avonds nog een keer op haar Instagram keek viel ze van verbazing van haar stoel: de 40 volgers waren ineens 11.000 volgers geworden! Toen realiseerde ze zich dat dit alles te maken had met het feit dat ze de moeder is van Enzo en Milan.

Haar zoon Milan moet toegegeven dat sommige filmpjes bij hem een ‘cringe’ gevoel opleveren, maar hij is toch supertrots op zijn moeder. Over haar derde zoon Sjen vertelt ze dat hij nog niet bekend wil worden als YouTuber. Alle info over Milan Knol.

Terugluisteren betreffende radioprogramma: Kaj in het weekend.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …