Milan Stopt Met 3FM en Irma Knol Werkloos

Milan Knol met bril
Milan Knol

Milan Knol stopt met 3FM! Dat vertelde de YouTuber afgelopen vrijdagnacht in de radioshow van zijn goede vriend en ‘baas’ Kaj van der Ree. Iets van een half jaar was hij de sidekick van Kaj in het nachtelijke radio-programma dat ook zaterdagnacht uitzend.

Milan stopt

Maar waarom stopt hij ermee? Milan: ‘Ja dat weet ik eigenlijk niet. Nee heel eerlijk: Ik vind het tijdstip heel erg moeilijk. Ik mis dat. Niet het uitgaan. Ik mis het samen zijn met mijn vriendin.’ Volgens Kaj reageerden heel veel luisteraars teleurgesteld op dit nieuws.

Maar in het radioprogramma van 3FM is ook Irma Knol te gast.  Ze zit daar onder andere omdat ze ook een groot bereik heeft gekregen als Instagrammer. Inmiddels heeft ze 275.000 volgers!

Irma werkloos

De moeder (52 jaar) van Enzo en Milan vertelt het opmerkelijke nieuws dat ze vanaf september werkloos is. Daarna wil ze gaan studeren en verder gaan met haar succesvolle Instagram-account.

Zo begon het: 2 jaar geleden had Enzo Instagram op haar telefoon gezet. Ze wist eerlijk gezegd toen nog niet wat Insta was. De moeder van 2 succesvolle YouTubers had 40 volgers toen een collega op haar werk vertelde dat er een win-actie was om een reis naar Ibiza te winnen.

van 40 naar 11.000 volgers

Maar daarvoor moest ze haar account open zetten voor iedereen. Dat stond tot nog toe op privé. Toen ze ‘s avonds nog een keer op haar Instagram keek viel ze van verbazing van haar stoel: de 40 volgers waren ineens 11.000 volgers geworden! Toen realiseerde ze zich dat dit alles te maken had met het feit dat ze de moeder is van Enzo en Milan.

Haar zoon Milan moet toegegeven dat sommige filmpjes bij hem een ‘cringe’ gevoel opleveren, maar hij is toch supertrots op zijn moeder. Over haar derde zoon Sjen vertelt ze dat hij nog niet bekend wil worden als YouTuber. Alle info over Milan Knol.

Terugluisteren betreffende radioprogramma: Kaj in het weekend.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden? Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …