Milan Stopt Met 3FM en Irma Knol Werkloos

Milan Knol met bril
Milan Knol

Milan Knol stopt met 3FM! Dat vertelde de YouTuber afgelopen vrijdagnacht in de radioshow van zijn goede vriend en ‘baas’ Kaj van der Ree. Iets van een half jaar was hij de sidekick van Kaj in het nachtelijke radio-programma dat ook zaterdagnacht uitzend.

Milan stopt

Maar waarom stopt hij ermee? Milan: ‘Ja dat weet ik eigenlijk niet. Nee heel eerlijk: Ik vind het tijdstip heel erg moeilijk. Ik mis dat. Niet het uitgaan. Ik mis het samen zijn met mijn vriendin.’ Volgens Kaj reageerden heel veel luisteraars teleurgesteld op dit nieuws.

Maar in het radioprogramma van 3FM is ook Irma Knol te gast.  Ze zit daar onder andere omdat ze ook een groot bereik heeft gekregen als Instagrammer. Inmiddels heeft ze 275.000 volgers!

Irma werkloos

De moeder (52 jaar) van Enzo en Milan vertelt het opmerkelijke nieuws dat ze vanaf september werkloos is. Daarna wil ze gaan studeren en verder gaan met haar succesvolle Instagram-account.

Zo begon het: 2 jaar geleden had Enzo Instagram op haar telefoon gezet. Ze wist eerlijk gezegd toen nog niet wat Insta was. De moeder van 2 succesvolle YouTubers had 40 volgers toen een collega op haar werk vertelde dat er een win-actie was om een reis naar Ibiza te winnen.

van 40 naar 11.000 volgers

Maar daarvoor moest ze haar account open zetten voor iedereen. Dat stond tot nog toe op priv√©. Toen ze ‘s avonds nog een keer op haar Instagram keek viel ze van verbazing van haar stoel: de 40 volgers waren ineens 11.000 volgers geworden! Toen realiseerde ze zich dat dit alles te maken had met het feit dat ze de moeder is van Enzo en Milan.

Haar zoon Milan moet toegegeven dat sommige filmpjes bij hem een ‘cringe’ gevoel opleveren, maar hij is toch supertrots op zijn moeder. Over haar derde zoon Sjen vertelt ze dat hij nog niet bekend wil worden als YouTuber. Alle info over Milan Knol.

Terugluisteren betreffende radioprogramma: Kaj in het weekend.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
9
Milan Knol Dwong Mij Niet Te Eten – YouTuber Spoort Niet En ‘Abusive’?!

Sophie Ousri beweert dat Milan Knol haar dwong niet te eten toen ze een relatie hadden. Ook zegt ze dat de YouTuber vreemd is gegaan toen zij in een kliniek zat. Dat gooit ze er ineens uit in de videoreeks ‘Potje rijden’ van Stefan de Vries. Die relatie speelde zich …

Milan Knol
1
Milan Knol’s ‘Ik Wil Fietsen’ Krijgt Remake – Krijgt Enzo Knol Bijrol?

Dit moet wel de meest succesvolle Nederlandstalige rapnummer op YouTube zijn: ‘Ik wil fietsen’ van Milan Knol. Onlangs behaalde het nummer de 10 miljoen weergaven! Een absoluut record dat smeekt bijna om een remake. En die schijnt er te komen ook! De YouTuber JustNicholas heeft een tip van een kijker …

Milan Knol
Nieuwe Vriendin Milan Knol – Brigitte Kende YouTuber Al In 2013!

Milan Knol kent zijn nieuwe vriendin al vanaf 2013, het jaar waarin hij ook al een relatie had met zijn inmiddels ex Jill van Dooren! DRAMA!!! Afgelopen dagen was al duidelijk geworden dat Milan Knol verliefd is, maar deed hij nog geheimzinnig op wie. Nu heeft hij op Instastories onthuld …