Milan Stopt Met 3FM en Irma Knol Werkloos

Milan Knol met bril
Milan Knol

Milan Knol stopt met 3FM! Dat vertelde de YouTuber afgelopen vrijdagnacht in de radioshow van zijn goede vriend en ‘baas’ Kaj van der Ree. Iets van een half jaar was hij de sidekick van Kaj in het nachtelijke radio-programma dat ook zaterdagnacht uitzend.

Milan stopt

Maar waarom stopt hij ermee? Milan: ‘Ja dat weet ik eigenlijk niet. Nee heel eerlijk: Ik vind het tijdstip heel erg moeilijk. Ik mis dat. Niet het uitgaan. Ik mis het samen zijn met mijn vriendin.’ Volgens Kaj reageerden heel veel luisteraars teleurgesteld op dit nieuws.

Maar in het radioprogramma van 3FM is ook Irma Knol te gast.  Ze zit daar onder andere omdat ze ook een groot bereik heeft gekregen als Instagrammer. Inmiddels heeft ze 275.000 volgers!

Irma werkloos

De moeder (52 jaar) van Enzo en Milan vertelt het opmerkelijke nieuws dat ze vanaf september werkloos is. Daarna wil ze gaan studeren en verder gaan met haar succesvolle Instagram-account.

Zo begon het: 2 jaar geleden had Enzo Instagram op haar telefoon gezet. Ze wist eerlijk gezegd toen nog niet wat Insta was. De moeder van 2 succesvolle YouTubers had 40 volgers toen een collega op haar werk vertelde dat er een win-actie was om een reis naar Ibiza te winnen.

van 40 naar 11.000 volgers

Maar daarvoor moest ze haar account open zetten voor iedereen. Dat stond tot nog toe op priv√©. Toen ze ‘s avonds nog een keer op haar Instagram keek viel ze van verbazing van haar stoel: de 40 volgers waren ineens 11.000 volgers geworden! Toen realiseerde ze zich dat dit alles te maken had met het feit dat ze de moeder is van Enzo en Milan.

Haar zoon Milan moet toegegeven dat sommige filmpjes bij hem een ‘cringe’ gevoel opleveren, maar hij is toch supertrots op zijn moeder. Over haar derde zoon Sjen vertelt ze dat hij nog niet bekend wil worden als YouTuber. Alle info over Milan Knol.

Terugluisteren betreffende radioprogramma: Kaj in het weekend.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Milan Knol Maakt Nieuwe Vriendin Bekend

Milan Knol heeft op Instagram foto’s gedeeld van zijn nieuwe vriendin Elisabeth. Bij de vorige foto waarop hij op zijn bed stond te springen in een bananenpak (!) konden we al een glimp opvangen van wat dus Elisabeth blijkt te zijn. Veel meer zullen we waarschijnlijk niet van haar te …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Milan Knol wekt alom verbazing over een foto die hij op zijn Instagram plaatst. Je ziet hem op zijn nieuwe bed springen. Op zich niks bijzonders, maar wel wat er achter hem zichtbaar is. Daar steekt een hoofd van een blonde vrouw net boven de lakens uit. Milan geeft in …

Milan Knol
Malino de Hond Ter Adoptie Aangeboden! Doet Milan Knol Zijn Huisdier Weg?!

Waar is Malino de hond gebleven? Al wekenlang is Malino weg van zijn baasje Milan Knol. Soms zie je via het Instagram account van Malino de hond nog filmpjes voorbij komen die duidelijk niet zijn opgenomen vanuit het huis van Milan. Je ziet dan Malino spelen met andere honden. Alsof …