Jill – Milan Heeft Nieuwe Auto Gekocht

Milan Knol met Audi
Jill (CrocoJill)

Milan Knol met Audi

Jill vertelt in haar laatste vlog dat haar vriend Milan Knol een nieuwe auto heeft gekocht! We krijgen hem nog niet te zien, maar Milan verzekert dat Jill er heel erg blij mee zal zijn. (Foto boven is nog zijn vorige bolide).

Hij verklapt alvast wel dat het weer een Audi is, zwart van kleur en dat hij een stuk lekkerder rijdt dan zijn vorige. De vleugeldeuren zitten er helaas niet meer in zoals met zijn zilveren Audi het geval was.

Milan’s vorige auto kapot

Zijn Audi met vleugeldeuren moest hij weg doen, omdat hij niet meer wilde rijden. Hij had nog een foto op Instagram geplaatst met zijn racemonster op de trailer van de garagedealer.

Milan had er wel vaker startproblemen mee gekregen. Bij de laatste keer dat hij naar de garage moest kon hij niet harder dan 60 kilometer per uur rijden. Dat was onverantwoord vooral als je de grote weg op moet. Daarom besloot hij hem te verkopen en voor een nieuwe te gaan.

Milan zullen we dan wel binnenkort in Jill’s vlog met een glimmende zwarte Audi zien met Jill en Pip naast hem. Foto: Instagram.

Zie ook: Milan Knol’s auto kapot
Alle berichten Milan Knol

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden? Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …