Jill – Milan Heeft Nieuwe Auto Gekocht

Milan Knol met Audi
Jill (CrocoJill)

Milan Knol met Audi

Jill vertelt in haar laatste vlog dat haar vriend Milan Knol een nieuwe auto heeft gekocht! We krijgen hem nog niet te zien, maar Milan verzekert dat Jill er heel erg blij mee zal zijn. (Foto boven is nog zijn vorige bolide).

Hij verklapt alvast wel dat het weer een Audi is, zwart van kleur en dat hij een stuk lekkerder rijdt dan zijn vorige. De vleugeldeuren zitten er helaas niet meer in zoals met zijn zilveren Audi het geval was.

Milan’s vorige auto kapot

Zijn Audi met vleugeldeuren moest hij weg doen, omdat hij niet meer wilde rijden. Hij had nog een foto op Instagram geplaatst met zijn racemonster op de trailer van de garagedealer.

Milan had er wel vaker startproblemen mee gekregen. Bij de laatste keer dat hij naar de garage moest kon hij niet harder dan 60 kilometer per uur rijden. Dat was onverantwoord vooral als je de grote weg op moet. Daarom besloot hij hem te verkopen en voor een nieuwe te gaan.

Milan zullen we dan wel binnenkort in Jill’s vlog met een glimmende zwarte Audi zien met Jill en Pip naast hem. Foto: Instagram.

Zie ook: Milan Knol’s auto kapot
Alle berichten Milan Knol

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
6
Zorgen Om Puppy Malino – Partij Van De Dieren Stelt Vragen Over Fokker

De schattige puppy van Milan Knol, Milano, is in korte tijd razend populair geworden. Maar de fokker van Milano heeft een zorgwekkende reputatie! Meerdere mensen hebben zich bij Omroep Brabant gemeld dat ze daar een zieke pup hebben gekocht. 2 ervan zouden al kort na de koop zijn overleden. De …

Milan Knol
3
Milan Knol Gaat Theater In – Stopt (Tijdelijk) Met YouTube?

Milan Knol is er klaar mee, de stekker gaat er uit, hij stopt er mee.’ Zo begint de omschrijving van zijn theatershow genaamd “Offline”. Wat je op het toneel zoal kunt zien? Milan Knol natuurlijk waarbij de bezoeker mee kan doen met de “vetste challenges“, reageren op video’s en nog …

Milan Knol
15
Break Up Milan Knol En Brigitte

De relatie tussen Milan Knol en zijn vriendin Brigitte is ten einde. Dit maakten beiden tegelijkertijd bekend op hun Instagram. Milan: ‘Helaas zijn Brigitte en ik niet meer samen. We hebben bijna 2 jaar een ongelooflijke tijd gehad met ups & downs en veel leuke reisjes overal heen. We geven …