Jill – Milan Heeft Nieuwe Auto Gekocht

Milan Knol met Audi
Jill (CrocoJill)

Milan Knol met Audi

Jill vertelt in haar laatste vlog dat haar vriend Milan Knol een nieuwe auto heeft gekocht! We krijgen hem nog niet te zien, maar Milan verzekert dat Jill er heel erg blij mee zal zijn. (Foto boven is nog zijn vorige bolide).

Hij verklapt alvast wel dat het weer een Audi is, zwart van kleur en dat hij een stuk lekkerder rijdt dan zijn vorige. De vleugeldeuren zitten er helaas niet meer in zoals met zijn zilveren Audi het geval was.

Milan’s vorige auto kapot

Zijn Audi met vleugeldeuren moest hij weg doen, omdat hij niet meer wilde rijden. Hij had nog een foto op Instagram geplaatst met zijn racemonster op de trailer van de garagedealer.

Milan had er wel vaker startproblemen mee gekregen. Bij de laatste keer dat hij naar de garage moest kon hij niet harder dan 60 kilometer per uur rijden. Dat was onverantwoord vooral als je de grote weg op moet. Daarom besloot hij hem te verkopen en voor een nieuwe te gaan.

Milan zullen we dan wel binnenkort in Jill’s vlog met een glimmende zwarte Audi zien met Jill en Pip naast hem. Foto: Instagram.

Zie ook: Milan Knol’s auto kapot
Alle berichten Milan Knol

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …