Jill – Milan Heeft Nieuwe Auto Gekocht

Milan Knol met Audi
Jill (CrocoJill)

Milan Knol met Audi

Jill vertelt in haar laatste vlog dat haar vriend Milan Knol een nieuwe auto heeft gekocht! We krijgen hem nog niet te zien, maar Milan verzekert dat Jill er heel erg blij mee zal zijn. (Foto boven is nog zijn vorige bolide).

Hij verklapt alvast wel dat het weer een Audi is, zwart van kleur en dat hij een stuk lekkerder rijdt dan zijn vorige. De vleugeldeuren zitten er helaas niet meer in zoals met zijn zilveren Audi het geval was.

Milan’s vorige auto kapot

Zijn Audi met vleugeldeuren moest hij weg doen, omdat hij niet meer wilde rijden. Hij had nog een foto op Instagram geplaatst met zijn racemonster op de trailer van de garagedealer.

Milan had er wel vaker startproblemen mee gekregen. Bij de laatste keer dat hij naar de garage moest kon hij niet harder dan 60 kilometer per uur rijden. Dat was onverantwoord vooral als je de grote weg op moet. Daarom besloot hij hem te verkopen en voor een nieuwe te gaan.

Milan zullen we dan wel binnenkort in Jill’s vlog met een glimmende zwarte Audi zien met Jill en Pip naast hem. Foto: Instagram.

Zie ook: Milan Knol’s auto kapot
Alle berichten Milan Knol

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Milan Knol Maakt Nieuwe Vriendin Bekend

Milan Knol heeft op Instagram foto’s gedeeld van zijn nieuwe vriendin Elisabeth. Bij de vorige foto waarop hij op zijn bed stond te springen in een bananenpak (!) konden we al een glimp opvangen van wat dus Elisabeth blijkt te zijn. Veel meer zullen we waarschijnlijk niet van haar te …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Milan Knol wekt alom verbazing over een foto die hij op zijn Instagram plaatst. Je ziet hem op zijn nieuwe bed springen. Op zich niks bijzonders, maar wel wat er achter hem zichtbaar is. Daar steekt een hoofd van een blonde vrouw net boven de lakens uit. Milan geeft in …

Milan Knol
Malino de Hond Ter Adoptie Aangeboden! Doet Milan Knol Zijn Huisdier Weg?!

Waar is Malino de hond gebleven? Al wekenlang is Malino weg van zijn baasje Milan Knol. Soms zie je via het Instagram account van Malino de hond nog filmpjes voorbij komen die duidelijk niet zijn opgenomen vanuit het huis van Milan. Je ziet dan Malino spelen met andere honden. Alsof …