Milan Koopt Mieren en Enzo vindt het supergaaf

De mieren van Milan in een buisje
Milan Knol

De mieren van Milan in een buisje

Je kan mieren kopen via het internet voor nog geen 50 euro. All-in. Wat je dan krijgt kan je zien in de video van Milan Knol die een mierenboerderij gekocht heeft.

Dan krijg je een mierenkoningin en een paar werkmieren in een buisje. Ze blijken fruitvliegjes te eten die Milan meegeleverd heeft gekregen. En ook honing lijken ze te lusten. In de kartonnen doos die hij opgestuurd kreeg zit zelfs anti-uitbraak vloeistof.

Die moet je aan de randen van de glazen bak aanbrengen. Als je de mierenboerderij niet goed hebt dichtgedaan dan lopen ze niet weg.

Enzo Knol: Supergaaf!

Hij vraagt aan het einde van de video wat je ervan vindt. 1 kijker reageert meteen: zijn broer Enzo Knol. Dit is wat hij eronder schrijft: “Ik denk dat als je die koningin ziet je denkt ‘hmmm wat een kleine mier’. Alleen als je die dan naast een normale mier neer zet dan is die opeens best groot! Supergaaf man.”

Wat misschien Dee zou verontrusten is zijn toevoeging: “Wist niet dat ik het zo interessant zou vinden haha!” Misschien gaat ook Enzo binnenkort in zijn nieuwe huis een mierenboerderij beginnen? Als Bumper ze maar niet oplikt! Foto: YouTube.

Zie ook: Milan’s eerbetoon aan broer Enzo Knol

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden?¬†Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …