Milan Koopt Mieren en Enzo vindt het supergaaf

De mieren van Milan in een buisje
Milan Knol

De mieren van Milan in een buisje

Je kan mieren kopen via het internet voor nog geen 50 euro. All-in. Wat je dan krijgt kan je zien in de video van Milan Knol die een mierenboerderij gekocht heeft.

Dan krijg je een mierenkoningin en een paar werkmieren in een buisje. Ze blijken fruitvliegjes te eten die Milan meegeleverd heeft gekregen. En ook honing lijken ze te lusten. In de kartonnen doos die hij opgestuurd kreeg zit zelfs anti-uitbraak vloeistof.

Die moet je aan de randen van de glazen bak aanbrengen. Als je de mierenboerderij niet goed hebt dichtgedaan dan lopen ze niet weg.

Enzo Knol: Supergaaf!

Hij vraagt aan het einde van de video wat je ervan vindt. 1 kijker reageert meteen: zijn broer Enzo Knol. Dit is wat hij eronder schrijft: “Ik denk dat als je die koningin ziet je denkt ‘hmmm wat een kleine mier’. Alleen als je die dan naast een normale mier neer zet dan is die opeens best groot! Supergaaf man.”

Wat misschien Dee zou verontrusten is zijn toevoeging: “Wist niet dat ik het zo interessant zou vinden haha!” Misschien gaat ook Enzo binnenkort in zijn nieuwe huis een mierenboerderij beginnen? Als Bumper ze maar niet oplikt! Foto: YouTube.

Zie ook: Milan’s eerbetoon aan broer Enzo Knol

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …