Milan Knol – Alle Info Over YouTuber Milan

Milan Knol
35

De uit Drenthe afkomstige Milan Knol is geboren op 13 september 1991. Hij is de 2 jaar oudere broer van Enzo Knol. Milan heeft ook nog een (half)broertje Sjen. In december 2019 meldt hij via Instagram dat zij relatie met Brigitte uit is. Daarvoor had hij een relatie met Jill van Dooren.

Laatste nieuws: Heeft Milan Knol nieuwe vriendin?

Sinds november 2017 woont Milan Knol in Soesterberg waar hij een villa van een half miljoen euro (!) met 6 kamers en en zwembad betrokken heeft. In 2017 heeft zijn YouTube-kanaal DagelijksHaaDee de 1 miljoenste abonnee bereikt.

Tevens was Milan tijdelijk sidekick geweest van het nachtelijke radioprogramma van zijn vriend Kaj van der Ree bij 3FM.

Enzo Knol

Je kan wel zeggen dat Milan aan de wieg heeft gestaan van het succes van zijn jongere broer Enzo Knol. Hij moedigde in 2013 zijn toen werkloze broertje aan ook eens te beginnen met YouTube. Tot dan toe had Enzo daar helemaal geen zin in. Milan heeft zijn broertje een aantal weken in huis gehaald en hem alles geleerd over YouTube.

Ook het idee om dagelijks een vlog online te zetten is van Milan afkomstig. Enzo Knol is inmiddels de meest bekeken Nederlandstalige YouTuber geworden. Dj Kaj vertelde in een interview met FIRST dat ook hij geholpen is met zijn YouTube-leven door Milan.

Milan verdient sinds 2010 zijn geld met Youtube-video’s maken. In het begin moest hij nog een bijbaantje nemen om het hoofd boven water te houden. Inmiddels is hij fulltime bezig met zijn eigen YouTube-kanalen. Tot eind juni 2015 woonde hij in Hilversum. Hierna zijn Milan en Jill verhuisd naar Amersfoort. In 2016 zijn ze naar Nijmegen verhuisd omdat daar de familie van Jill woont. Door de scheiding is Milan uit het appartement vertrokken en woont inmiddels in Soesterberg.

Milan fulltime YouTuber

Toen hij koos om zijn boterham met YouTube te verdienen heeft hij in het begin grote ruzie gekregen met zijn moeder Irma. Ze dacht niet dat hij daarmee genoeg geld kon verdienen. Ze hebben zelfs een jaar lang geen contact met elkaar gehad.

Totdat hij zijn moeder kon laten zien hoeveel hij verdiende met zijn video’s. Irma staarde naar het scherm en knikte goedkeurend: “Je verdient meer dan ik.” Irma werkt als juridische medewerker in Assen. Sindsdien is het weer helemaal goed gekomen.

Erkelens

Bij zijn geboorte was zijn achternaam Erkelens. Na de scheiding van zijn ouders is besloten om de achternaam van de moeder aan te nemen: Knol. Reden: de vader had aangegeven de kinderen niet meer te willen zien. Milan moet toen 6 jaar zijn geweest.

Een aantal jaren geleden vertelde Milan nog dat hij zijn vader  heel af en toe ziet, maar hij beschouwt hem niet als vader. Meer als een kennis. Enzo wil hem helemaal niet meer zien en maakt in een aparte video duidelijk dat hij zijn vader haat.

In een interview later in De Telegraaf van 21 februari 2015 is duidelijk dat nu ook Milan hem niet meer wil zien.

Sjen

Overigens, Sjen heeft wel dezelfde moeder als zijn twee broers, maar niet dezelfde vader. In tegenstelling tot wat veel kijkers van de gebroeders denken is zijn achternaam dan ook niet Knol, maar Bouwer. De vader van Sjen is wel de stiefvader van Enzo en Milan geweest. Deze persoon is nooit in de vlogs van Enzo gekomen, waarschijnlijk omdat het zijn stiefvader is waar hij een bloedhekel aan heeft. Dat heeft Enzo duidelijk gemaakt in zijn video ‘Gescheiden ouders’.

Tv

Milan is (behalve bij ‘Klokhuis’) nog niet eerder op tv geweest, in tegenstelling tot zijn 2 jaar jongere broertje. Nadat Enzo een fanmeeting had gehouden in Utrecht die volledig uit de hand liep was er veel aandacht in de media voor de vlogger.

Naar aanleiding daarvan zou Milan samen met Enzo in de uitzending van het praatprogramma Pauw zitten, maar moest op het laatst afbellen omdat hij andere verplichtingen had waar hij niet onderuit kon. Althans, dat beweert de YouTuber.

Opmerkelijk: toen Enzo door RTL Boulevard werd geïnterviewd bij het huis van zijn broer, was Milan ook in de buurt. Ondanks het verzoek van de interviewer wilde Milan niet voor de camera verschijnen.

Shark

Naast zijn YouTube-inkomsten verdient de gamer aan sponsering. Het meest opmerkelijke is die van frisdrank Shark. Eerst maakte hij in zijn eentje een speciale video, waarin kijkers een jaar lang gratis Shark konden verdienen. Daarna zien we al gauw dat ook Enzo opduikt met deze frisdrank die zowel met als zonder alcohol te verkrijgen is.

Ze hebben nu al 2 video’s opgenomen waarin ze samen de kijkers oproepen foto’s met Shark te maken. De winnaar kon een ontmoeting met beide broers winnen. Shark is alleen bij Jumbo te krijgen.

Man met Schnor

Milan heeft 2 kanalen op Youtube: DitisMilan waarin hij persoonlijke video’s plaatst,sketches en muziek. Belangrijkste typetje is Man met Schnor. Daarnaast runt hij samen met een paar andere Youtubers een tweede kanaal DagelijksHaaDee (DHD). Daar komen vooral games op te staan, maar ook zijn persoonlijke vlogs. Op dit DHD kanaal werkt hij samen met Don (Gamemeneer), Link en Jeremy. Onlangs vertelde de YouTuber Jeremy dat hij voor zijn deelname aan DHJD niet wordt betaald!

Het derde kanaal Man Met Schnor wordt niet meer gebruikt. De laatste activiteit daar stamt uit 2012.

Ook zingt of rapt Milan af en toe. Een aantal van deze video’s zijn ruim een miljoen keer bekeken. Het liedje “Ik wil fietsen” dat hij in 2011 heeft opgenomen is ruim 3 miljoen keer aangeklikt. Zelf heeft hij inmiddels een hekel gekregen aan dat nummer. Als Enzo tijdens een spelletje hieraan refereert blijkt duidelijk dat hij daar liever niet meer aan terug denkt.


In zijn webshop verkoopt hij crewnecks (luxe T-shirts) met de naam van Man met Schnor erop en van DagelijksHaaDee.

Like Milan

Een bekende opmerking die kijkers onder zijn video’s achterlaten is “Like zodat Milan dit ziet.” Fans menen dan dat hun commentaar eerder wordt gezien door de video-entertainer als ze dit erbij zetten. Hoe meer likes een commentaar ontvangt hoe hoger die onder de video wordt geplaatst. De kans zou dan groter zijn dat Milan dit onder ogen krijgt.

Milan met " Like zodat Milan dit ziet" - T-shirt. Foto: Instagram
Milan met ” Draag zodat Milan dit ziet” – T-shirt. Foto: Instagram

De YouTube-ster vond dit wel een grappig verschijnsel en heeft daarop een speciale T-shirt met de tekst ” Draag zodat Milan dit ziet” laten maken. De eerste 100 waren binnen een uur uitverkocht. Hierna besloot hij nog 250 ervan te laten drukken die eind juli worden verkocht. Daarna zullen er geen T-shirts meer bij worden gedrukt. Het wordt dus een echte collectors item.

Vlogger Milan Knol

Milan vlogt soms wanneer hij iets mede te delen heeft. Anders dan Enzo neemt hij de kijker zelden mee naar buiten tijdens de opnames.

Ondanks de beperkte setting weet hij toch tienduizenden views per keer te krijgen op zijn vlogs. Het zijn vlogs op de vierkante meter. Vaak figureren mede gamer Don in de video of zijn vriendin. De vlogs zijn zeker niet de vergelijken met die van zijn broer Enzo.

Waar die laatste zijn camera overal mee naartoe neemt houdt Milan het beperkt tot hooguit een keertje naar A’dam gaan met de rest van DagelijksHaaDee. Voor de rest komt hij tijdens het opnemen zijn huis niet uit. Ook is hij een heel stuk braver dan zijn jongere broer.

Je zou Milan niet zo snel in zijn vlog in onderbroek zien terwijl hij bij de buren aanbelt om wat te drinken te vragen. En dat Milan ooit een zwembad wordt uitgestuurd zoals Enzo wel eens is overkomen zou hem ook niet gauw gebeuren.

Dat zijn vlogs toch zo vaak worden bekeken heeft alles te maken met zijn bekendheid als gamer. Als je zijn gamekanaal bezoekt dan suggereert Youtube vaak genoeg of je ook een andere video van hem wilt bekijken, zoals een vlog van de bekende Youtuber.

Hoewel buitenstaanders niet altijd begrijpen wat de vlogs van Enzo nu zo populair maken, bij die van Milan zal het nog veel meer moeite kosten om te achterhalen waarom ook maar 1 persoon hier naar kijkt.

Als je echter de mensen in zijn video’s kent wordt het al wat beter te volgen. De droge humor van Don, zijn ex-vriendin Jill en de beslommeringen in het huishouden van een groepje gamers (toen hij nog in Hilversum woonde), daar moet je het als kijker mee doen. Niets spectaculairs, maar toch genoeg om duizenden vooral jonge mensen te vermaken.

Inmiddels (we zijn nu in 2017 beland) vlogt hij nauwelijks meer.

DagelijksHaaDee heeft inmiddels meer dan 1 miljoen abonnees bereikt. De filmpjes worden maandelijks miljoenen keren bekeken.

Gebroeders Knol: Milan, Enzo en op de voorgrond Sjen. Foto: Instagram
Gebroeders Knol: Milan, Enzo en op de voorgrond Sjen. Foto: Instagram

Zie ook: Alle berichten over Milan Knol
In het AD: Milan Knol en Jill gaan scheiden
Milan Knol voelt zich ongelukkig

Milan Knol op Twitter
Kleding bestellen Man met Schnor en DHD (DagelijksHaaDee)
Instagram / Nieuwe Instagram Milan sinds juni 2016/ Facebook

Beste,

Mijn naam is Roy Simons Conciërge op de latasteschool, een basisschool voor kinderen met een beperking en of autisme. Op 15 juni hebben we de geluksdag op school, alle kinderen hebben mogen aangeven waar ze gelukkig van worden en op deze dag willen doen. Opvallend veel kinderen wilde graag een bekende youtuber ontmoeten, andere wilde graag graffiti leren spuiten of mountainbike rijden of gewoon buiten spelen of hutten bouwen.
Dus daarom is mijn vraag, heb je zin om een hut te bouwen, die vol te spuiten met graffiti en daarna met de mountainbike rondjes erom heen te rijden, Hahaha, het zou geweldig zijn als het lukt, om je hier te krijgen, de kids zouden echt super verrast zijn, zou die gezichten wel eens willen zien!!
Graag een reactie terug!
Alvast bedankt, en nog een fijne dag.

Groetjes Roy Simons, Latasteschool Bergerweg 37, 6085AT Horn, Tel: 0621406981

Milan en Kay wil je dan even langs mijn spastische kleinzoon Mervin gaan Enclaveberg 178 C, 26 jaar en helemaal gek van jullie. Eventjes maar. HOOP is er altijd.

35 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden? Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …